متاسفانه مخابرات سرعتا رو محدود کرده.من دو تا طرح دارم یکی بعثت یکی هم پاییزه طلایی که با بعثت که قبلا بود رو صد کیلوبایت دان میکرد الان شده 15 و طلایی شده مثل سرعت شما و از 100 بیشتر نمیشه.
متاسفانه مخابرات سرعتا رو محدود کرده.من دو تا طرح دارم یکی بعثت یکی هم پاییزه طلایی که با بعثت که قبلا بود رو صد کیلوبایت دان میکرد الان شده 15 و طلایی شده مثل سرعت شما و از 100 بیشتر نمیشه.
کدام منطقه هستی از کدام مرکز سرویس میگیری تا راهنماییت کنم.
عکس از مودم هم بزار
نه دوست عزیز اینطور نیست بعضی مراکز به دلیل به روز رسانی مجبورن مشترک رو کارت دیگه منتقل کنن این میشه که پینگ تراکم فول آی پی میشه پیگیری از مرکز مخابرات که سرویس میگیرید اونجا باید ببینید به روز رسانی دارن یا خیر
الان چهار پنج روزه که من مشکل سرعت دارم .البته تو تایم رایگان. من فک نکنم مشکل از بروز رسانی باشه چون فقط تو تایم رایگان سرعت کم میشه
میتونی از پینگ برام عکس بزاری.
8.8.8.8
4.2.2.4
نه دوست من بحث بروزرسانی و این حرفا نیست. 5 6 دقیقه اول تایم رایگان همه چی اکی هست. یهو سرعت میاد پایین. مگه فکر میکنین این تجهیزات اینترنت چه چیز پیچیده و عجیبیه که با بهونه بروزرسانی دهن مصرف کننده رو ببندن. یا سیاست جدیدشونه یا اون نابغه ای که مسئولشه سوتی داده و حواسش به تنظیمات نبوده.
دوستان لطف کنید و توی بخش پشتیبانی این سایت جدیدشون درخواست پشتیبانی بدید و متذکر بشید که از روی اکانتینگ دارن کانکشن ها رو محدود میکنن.
منظورت همین بود؟
![]()
![]()
دقیقا. واسه منم همینه تا پنج دقیقه اول تایم رایگان خوبه بعدش سرعت عحیب افت میکنه.
مشکل بندم همینه....اما مال من دیگه فاجعه است! عکسش هم گذاشتم سرعت میاد رو 20 کیلوبایت به پایین!
طرحم کمپین یکساله 2 مگ
سرعت ها توسط خود مخابرات و دستی محدود شده ازدست هیچکس هم کاری برنمی یاد بیشترین سرعت شبانه هم همین طرح های پاییزه طلایی و کمپین های یکساله که ماکزیمم 100می شه بقیه طرح ها هم پایین تربسته شده الکی هم دبنال راه روش نباشید که این دقعه دیگه هیچی جواب نمی ده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)