تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1465 از 1805 اولاول ... 465965136514151455146114621463146414651466146714681469147515151565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,641 به 14,650 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من طرح یکساله دارم و شبانه تا هفته قبل سرعتم روی 280 بود ولی این چند روز که سیستم رو به روز کردن سرعت شبانه بسیار افت کرده و به زیر 60 کیلو رسیده ،من تا حالا که مخابرات رو تحمل کردم فقط به خاطر شبانه اش بوده که از شرکتهای دیگه بهتر بوده و اگه این سرعت ادامه پیدا کنه مطمئنا خطهام (3 تا خط) رو تخیله میکنم
    متاسفانه مخابرات سرعتا رو محدود کرده.من دو تا طرح دارم یکی بعثت یکی هم پاییزه طلایی که با بعثت که قبلا بود رو صد کیلوبایت دان میکرد الان شده 15 و طلایی شده مثل سرعت شما و از 100 بیشتر نمیشه.

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من طرح یکساله دارم و شبانه تا هفته قبل سرعتم روی 280 بود ولی این چند روز که سیستم رو به روز کردن سرعت شبانه بسیار افت کرده و به زیر 60 کیلو رسیده ،من تا حالا که مخابرات رو تحمل کردم فقط به خاطر شبانه اش بوده که از شرکتهای دیگه بهتر بوده و اگه این سرعت ادامه پیدا کنه مطمئنا خطهام (3 تا خط) رو تخیله میکنم
    کدام منطقه هستی از کدام مرکز سرویس میگیری تا راهنماییت کنم.
    عکس از مودم هم بزار

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه مخابرات سرعتا رو محدود کرده.من دو تا طرح دارم یکی بعثت یکی هم پاییزه طلایی که با بعثت که قبلا بود رو صد کیلوبایت دان میکرد الان شده 15 و طلایی شده مثل سرعت شما و از 100 بیشتر نمیشه.
    نه دوست عزیز اینطور نیست بعضی مراکز به دلیل به روز رسانی مجبورن مشترک رو کارت دیگه منتقل کنن این میشه که پینگ تراکم فول آی پی میشه پیگیری از مرکز مخابرات که سرویس میگیرید اونجا باید ببینید به روز رسانی دارن یا خیر

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه دوست عزیز اینطور نیست بعضی مراکز به دلیل به روز رسانی مجبورن مشترک رو کارت دیگه منتقل کنن این میشه که پینگ تراکم فول آی پی میشه پیگیری از مرکز مخابرات که سرویس میگیرید اونجا باید ببینید به روز رسانی دارن یا خیر
    الان چهار پنج روزه که من مشکل سرعت دارم .البته تو تایم رایگان. من فک نکنم مشکل از بروز رسانی باشه چون فقط تو تایم رایگان سرعت کم میشه

5. 2 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان چهار پنج روزه که من مشکل سرعت دارم .البته تو تایم رایگان. من فک نکنم مشکل از بروز رسانی باشه چون فقط تو تایم رایگان سرعت کم میشه
    میتونی از پینگ برام عکس بزاری.
    8.8.8.8
    4.2.2.4

7. این کاربر از farizn_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

نه دوست من بحث بروزرسانی و این حرفا نیست. 5 6 دقیقه اول تایم رایگان همه چی اکی هست. یهو سرعت میاد پایین. مگه فکر میکنین این تجهیزات اینترنت چه چیز پیچیده و عجیبیه که با بهونه بروزرسانی دهن مصرف کننده رو ببندن. یا سیاست جدیدشونه یا اون نابغه ای که مسئولشه سوتی داده و حواسش به تنظیمات نبوده.
    دوستان لطف کنید و توی بخش پشتیبانی این سایت جدیدشون درخواست پشتیبانی بدید و متذکر بشید که از روی اکانتینگ دارن کانکشن ها رو محدود میکنن.

9. 2 کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میتونی از پینگ برام عکس بزاری.
    8.8.8.8
    4.2.2.4
    منظورت همین بود؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه دوست من بحث بروزرسانی و این حرفا نیست. 5 6 دقیقه اول تایم رایگان همه چی اکی هست. یهو سرعت میاد پایین. مگه فکر میکنین این تجهیزات اینترنت چه چیز پیچیده و عجیبیه که با بهونه بروزرسانی دهن مصرف کننده رو ببندن. یا سیاست جدیدشونه یا اون نابغه ای که مسئولشه سوتی داده و حواسش به تنظیمات نبوده.
    دوستان لطف کنید و توی بخش پشتیبانی این سایت جدیدشون درخواست پشتیبانی بدید و متذکر بشید که از روی اکانتینگ دارن کانکشن ها رو محدود میکنن.
    دقیقا. واسه منم همینه تا پنج دقیقه اول تایم رایگان خوبه بعدش سرعت عحیب افت میکنه.

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل بندم همینه....اما مال من دیگه فاجعه است! عکسش هم گذاشتم سرعت میاد رو 20 کیلوبایت به پایین!
    طرحم کمپین یکساله 2 مگ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت ها توسط خود مخابرات و دستی محدود شده ازدست هیچکس هم کاری برنمی یاد بیشترین سرعت شبانه هم همین طرح های پاییزه طلایی و کمپین های یکساله که ماکزیمم 100می شه بقیه طرح ها هم پایین تربسته شده الکی هم دبنال راه روش نباشید که این دقعه دیگه هیچی جواب نمی ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •