تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1465 از 4105 اولاول ... 46596513651415145514611462146314641465146614671468146914751515156519652465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,641 به 14,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

رو حساب این که جمعیت جوان کشور و کلا نرخ رشد جمعیت رو به کاهشه پیش بییی میکنم 10 - 15 سال دیگه از بس نیرو کمه اون موقع خدمت بشه مثلا 5 سال و مرخصی هاش هم مثلا 3-4 روز در سال

2. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

از همه دوستان تشکر می کنم
    نمیدونم چی بگم آخه این مسئولین که دم از عدالت و مساوات میزنن اگه به این وضع خدمت ما جوونا یه نگاهی بندازن خودشون متوجه میشوند که بی قانون ترین و بی عدالت ترین جا تو این کشور نظام وظیفه است!! چرا؟!
    به دلیل اینکه:
    اصلا یک قانون ثابت نداره که یه نفر بتونه برای زندگیش برنامه بریزه هر وقت خدمتش شروع شد باید زندگی را کاملا تعطیل کنه تا هر وقت تموم شد دوباره از صفر شروع کنه .
    با قوانین امروز معاف میشیم با قوانین فردا باید 24 ماه تو بیابون خدمت کنیم !!!!!!!!!!
    (دوست خودم به محض تمام شدن خدمتش شامل قانون سه برادری میشد و یکی دیگشون باباش 61 سالش بود وقتی اقدام کرد گفتن از الان شد 65 سال برو دفترچه پست کن)
    رفیقهای خودم با شرایط بدتر از من 10 ماه خدمت کردن اما حالا من هنر کنم شاید 21 ماه خدمت کنم!
    اونایی که سال 90 رفتن خدمت با سابقه بسج و لیسانس حتی 8 ماه هم خدمت کردن
    اونایی که سال 91 رفتن خدمت با سابقه بسج و لیسانس(البته دیگه مدرکها از این سال به بعد بی ارزش شدن) به زور 15 ماه خدمت کردن
    اونایی که سال 92 میرن خدمت هرچی هم میخوان سابقه و مدرک داشته باشن شاید 21 ماه خدمت کنن شایدم 24!
    آخه به ما چه که سرباز کم شده همینجوریش از هم سن هامون چند سال عقب افتادیم حالا هم اونا 9ماه خدمت کردن ما را خدا میدونه.
    به قول دوستمون وقتی هم سرباز کمتر شد خدمتو بکنید 5سال و بگید اونا که هنوز زنده هستن دوباره باید خدمت کنن.
    خدا عاقبت هممون را به خیر کنه
    Last edited by arash9426; 15-03-2013 at 14:31.

4. 9 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رو حساب این که جمعیت جوان کشور و کلا نرخ رشد جمعیت رو به کاهشه پیش بییی میکنم 10 - 15 سال دیگه از بس نیرو کمه اون موقع خدمت بشه مثلا 5 سال و مرخصی هاش هم مثلا 3-4 روز در سال
    با سلام

با توجه به قانون نظام وظیفه خدمت وظیفه عمومی برای افراد ذکور ایرانی 24 ماه هست و در صورت مازاد بودن نیرو میتونن تا 18 ماه خدمت رو کاهش بدن.
    به هیچ عنوان نمیتونن کسی رو مجبور به 5 سال خدمت کنن! به عنوان وظیفه عمومی !!
    بلکه شاید تجدید نظر اساسی در رابطه با خدمت صورت بگیره! کاهش جمعیت فقط مربوط به کشور ما نیست ! بسیاری از کشور های اروپایی به خانواده هایی که بچه دار میشن امکانات بسیاری میدن! خدمت هم ندارن!!! ...
    میدونی دوست گرامی باور بعضی مسایل برای برخی افراد اوایلش سخته ... نمیتونن باور کنن به خاطر مازاد بودن نیرو چه قدر معافیت دادن! و الان این شده وضع سرباز و خدمت! ولی به مرور عادت میکنن و شاید فکری اساسی در این زمینه صورت بگیره!

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

از همه دوستان تشکر می کنم
    نمیدونم چی بگم آخه این مسئولین که دم از عدالت و مساوات میزنن اگه به این وضع خدمت ما جوونا یه نگاهی بندازن خودشون متوجه میشوند که بی قانون ترین و بی عدالت ترین جا تو این کشور نظام وظیفه است!! چرا؟!
    به دلیل اینکه:
    اصلا یک قانون ثابت نداره که یه نفر بتونه برای زندگیش برنامه بریزه هر وقت خدمتش شروع شد باید زندگی را کاملا تعطیل کنه تا هر وقت تموم شد دوباره از صفر شروع کنه .
    با قوانین امروز معاف میشیم با قوانین فردا باید 24 ماه تو بیابون خدمت کنیم !!!!!!!!!!
    (دوست خودم به محض تمام شدن خدمتش شامل قانون سه برادری میشد و یکی دیگشون باباش 61 سالش بود وقتی اقدام کرد گفتن از الان شد 65 سال برو دفترچه پست کن)
    رفیقهای خودم با شرایط بدتر از من 10 ماه خدمت کردن اما حالا من هنر کنم شاید 21 ماه خدمت کنم!
    اونایی که سال 90 رفتن خدمت با سابقه بسج و لیسانس حتی 8 ماه هم خدمت کردن
    اونایی که سال 91 رفتن خدمت با سابقه بسج و لیسانس(البته دیگه مدرکها از این سال به بعد بی ارزش شدن) به زور 15 ماه خدمت کردن
    اونایی که سال 92 میرن خدمت هرچی هم میخوان سابقه و مدرک داشته باشن شاید 21 ماه خدمت کنن شایدم 24!
    آخه به ما چه که سرباز کم شده همینجوریش از هم سن هامون چند سال عقب افتادیم حالا هم اونا 9ماه خدمت کردن ما را خدا میدونه.
    به قول دوستمون وقتی هم سرباز کمتر شد خدمتو بکنید 5سال و بگید اونا که هنوز زنده هستن دوباره باید خدمت کنن.
    خدا عاقبت هممون را به خیر کنه
    به نظر منم عوض کردن یه سری قانونا اصلا منطقی نیست
    بله درسته کشور نسبت به گذشته نیاز بیشتری به نیرو داره ولی آخه جوونای مملکت چه گناهی کردن !!
    مثلا دو نفر که هر دو پدرشون تو سال های جنگ تو جبهه ها بودند حالا یکیشون واسه این که یک سال دیرتر میخاد بره سربازی دیگه کسری که نداره هیچ باید 3 ماه هم بیشتر خدمت کنه
    یا کسری بسیج یا موارد بسیار زیاد دیگر
    البته میشه این طور هم گفت که یه زمانی خوش شانسی یه سری افراد بوده که مسئولین فلان تصمیم رو گرفتند و یه زمانی هم بد شانسی یه سری دیگه بوده که مسئولین بهمان تصمیم رو گرفتند که خب به نظر میاد افراد بدشانس همیشه اکثریت هستند و خوش شانس ها هم اقلیت

7. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام

به هیچ عنوان نمیتونن کسی رو مجبور به 5 سال خدمت کنن! به عنوان وظیفه عمومی !!
    این چه حرفیه. حتی حق دارن مارو هم بکشن چه برسه به اینکه خدمت را 5 ساله کنن. اگر بخوان 30 ساله هم میتونن بکنن.
    Last edited by pedromi; 15-03-2013 at 16:31.

9. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این چه حرفیه. حتی حق دارن مارو هم بکشن چه برسه به اینکه خدمت را 5 ساله کنن. اگر بخوان 30 ساله هم میتونن بکنن.
    با سلام.

دوست گرامی در شرایط خاص یا بسیج همگانی که عملا میتونن چنین کاری کنن ولی خودشون نیز پایبند یه سری تعهدات میشن و به افرادی که خدمت کردن نمیتونن مثل سرباز عادی حقوق بدن و... قانون وظیفه عمومی که برای افراد واجبه 24 ماه هست؛؛ چرا میخوان امریه رو حذف کنن؟؟؟ یکی از دلالیش میتونه این باشه که معمولا مدت امریه 24 ماه هست و در صورت 24 ماه شدن خدمت نمیتونن امریه رو 27 ماه کنن! البته درسته ازشون همه کاری بر می یاد ولی جوونا هم باید قبول کنن....

11. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان لطفا از بحث اصلی خارج نشید
    این که قانون چی بوده و چی باید باشه فایده مثبتی نداره
    بهتره درباره قوانین حال حاضر صحبت کنیم
  13. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ما جوونای بدبخت کجا حق حرف زدن داریم؟؟ که بخواییم چیزی را قبول کنیم یا رد کنیم؟؟ آخه کجا دیدید بیان بگن آیا شما جوونا این قانون را قبول میکنید؟!!!!!!!!!!!!!!! همه میدونن خدمت 5 سال نمیشه اما مشکل اینجاست که انقدر بی برنامه ، بی ثبات و بی قانون دارن پیش میرن که وقتی سرباز کمتر شد اونوقت شاید مجبور بشن که این قانون های مزخرف عهد بوقشون را عوض کنن و به جای کارهای بیهوده کشیدن از سرباز و به جای اذیت کردن و پا مرغی بردن و تا صبح پست دادن و... میتونن از سربازها با توجه به رشته و تخصصشون استفاده کنن اونوقت به جای اینکه یه لیسانسه بشه چای ریزه یه کادری میتونه تو دو سال خدمتش واسه مملکتش یه کار مفید بکنه باعث رشد بشه چه نظامی چه صنعتی چه فرهنگی و و و ... پس اونوقت سربازی هم نمیشه جایی که یه سری موجود بی سروپا بیان عقده هاشون را تو سر جوونا خالی کنن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب 20 روز به ارتشیا مرخصی دارن . ما هم که تازه 1 هفته پیش رفته بودیم امروز اومدیم و 15 میریم باز. ولی خداییش عجب شیر خیلی خوبه نمیدونم چرا ازش بد میگن. روزای اول خیلی سخت بود ولی بعدا عادت کردیم و خوش میگذشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام.

دوست گرامی در شرایط خاص یا بسیج همگانی که عملا میتونن چنین کاری کنن ولی خودشون نیز پایبند یه سری تعهدات میشن و به افرادی که خدمت کردن نمیتونن مثل سرباز عادی حقوق بدن و... قانون وظیفه عمومی که برای افراد واجبه 24 ماه هست؛؛ چرا میخوان امریه رو حذف کنن؟؟؟ یکی از دلالیش میتونه این باشه که معمولا مدت امریه 24 ماه هست و در صورت 24 ماه شدن خدمت نمیتونن امریه رو 27 ماه کنن! البته درسته ازشون همه کاری بر می یاد ولی جوونا هم باید قبول کنن....
    کاری نداره که. پس مجلس شورای اسلامی برای چیه. قانون وضع میکنن که به خاطر شرایط مملکت امریه از 24 ماه به 27 ماه برسه.

17. 3 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •