اینطور که من فهمیدم شما با لپتاپ وایرلس به مودم وصل میشید؛ ولی کامپیوتر رومیزی که ویندوز xp هست وصل نمیشه. درسته؟
مک آدرس را فیلتر نکردید؟ اصلاْ ویندوز وایرلس مودم را پیدا میکنه؟
(چرا برگشتید سر xp؟)
اینطور که من فهمیدم شما با لپتاپ وایرلس به مودم وصل میشید؛ ولی کامپیوتر رومیزی که ویندوز xp هست وصل نمیشه. درسته؟
مک آدرس را فیلتر نکردید؟ اصلاْ ویندوز وایرلس مودم را پیدا میکنه؟
(چرا برگشتید سر xp؟)
به تنظیماتش دست نزدم خودم اینترنتم اتوماتیک تنظیم بود ویندوز رو به بار دیگه نصبیدم اولش نیومد بعدش اومد بدون درست کردن کانکشن...
ویندوز سون سرعتش کند میشد اکس پی خیلی سبک تر و کامل تره حجم کمتری داره...به قول دوستم انتخاب حرفه ای هاست
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
سلام
من به تازگی سرویسم رو عوض کردم ولی سرعتم کمتر از اونی هست که باید باشه .
اینطور که من متوجه شدم وضعیت نویز خط من خراب هست ! حالا نمیدونم به خاطر همین سرعتم کمه یا مشکل از جای دیگه ای هست .
یه عکس از Static مودم میزارم تا دوستان نظر بدن :
فکر کنم به قول خارجی ها وضعیتم pretty f... up هست درسته ؟
SNR Margin بعضی وقتها از 5 هم کمتره بعضی وقتها هم بین 7-8 هست .
راستی سیم برق و تلفن خونمون (اپارتمان) از کنار هم رد شدن ظاهرا . فاصله با مرکز مخابرات هم 3 -4کیلومتر هست .
من چیکار کنم الان ؟
کسی نبود کمک کنه من عجله دارم میخوام سریعتر مودمو بخرم
کمککککککککککککککککککککککک ککککک
یک عکسی بزارید
شاید کانفینگ پریده
تنظیمات مودم رو چک کنید
به نظر من TPLINK با همه شرکت ها جواب میدهکسی نبود کمک کنه من عجله دارم میخوام سریعتر مودمو بخرم
مدل های مختلفی داره تنوع قیمتشم زیاده
اين بيشتر به نويز خطتون بر ميگرده.
عبور سيم تلفن و برق از يك مسير كار درستي نيست.
اثرات منفي در پي داره.
در ضمن با شركت صحبت كنيد كه قسمت Up شما رو كمتر بزارند.
از يك سيم مستقيم كه از دم درب ورودي مياد براي مود استفاده كنيد.
اسپليتر رو فقط براي گوشي تلفن و لوازمي از اين قبيل استفاده كنيد. مودم به صورت مستقيم به خط تلفن وصل شده باشه.
شاد باشيد![]()
سلام من یه مودم tp-link دارم وقتی روش می کنم چند ثانیه بعدش چراغ adsl روشن میشه اما درست 3 دقیقه یا بیشتر باید منتظر بمونم تا به اینترنت وصل بشه ایراد از مودم هست یا شرکت ارائه دهنده
با تشکر از پاسخ شما .از يك سيم مستقيم كه از دم درب ورودي مياد براي مود استفاده كنيد.
اتصال سر خط رو باید از سیم کشی داخلی جدا کنم و یه سیم از سر خط بکشم به مودم و تلفن یا میشه بدون جدا کردن اتصال هم اینکارو انجام داد ؟ یعنی اجازه بدم اتصال داخلی برقرار بمونه تا تلفن خونه رو بشه به پریز تلفن خونه وصل کرد (همراه با اسپلیتر ) و یه سیم دیگه برای مودم بکشم .
امکان داره این نویز مربوط به مخابرات باشه ؟ اگه مربوط به مخابرات باشه درست میکنن ؟ و اینکه واقعا تو سرعت دانلودم تاثیر میزاره ؟ چون با همین نویز افتضاح از سرور شرکتی که ازش سرویس گرفتم با سرعت خوبی دانلود میکنه .
آقا من میخوام مودممو کانفیگ کنم هرکار میکنم موقعی که ستاپو میزنم میگه can't access device میگه یوزر پسورد اشتباس درصورتیکه مطمئنم درسته
لطفا کمک کنین
چی کار کنم؟
مدل Gnet AD541
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)