در مورد محدود نظری ندارم، اما نامحدود تغییری نخواهد کرد!
چون اکانتینگ سرویسا عوض شده!
512 رو روی 384 بستن پس امکان گرفتن سرعت بیشتر نیست!
256 هم روی 192 بسته شده
اینو پشتیبانی، پس از تلاش بسیار به من گفت
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
در مورد محدود نظری ندارم، اما نامحدود تغییری نخواهد کرد!
چون اکانتینگ سرویسا عوض شده!
512 رو روی 384 بستن پس امکان گرفتن سرعت بیشتر نیست!
256 هم روی 192 بسته شده
اینو پشتیبانی، پس از تلاش بسیار به من گفت
آقا،شما از کدوم سرور دان می کنی ؟
نمیدونم این لعنتی چه مرگشه که بعضی فایل ها رو 99 درصد گیر میکنه از هر 5 فایل یک فایل اینطوری میشه اعصاب خرد کنه به خصوص تو فایل های حجیم
ماله منم وقتی از expressleech دان می کنم رو 99.99گیر می کنه(من شاتل دارم البته)...
بعد من چیز شکن و روشن می کنم و با idm همسان سازیش می کنم تا او 0.01 هم تموم شه...
تو هم همین کارو بکن ببین تموم می شه.؟.
مکافاتی داریم...
اتفاقا هر 5 تا فیلم بالا از اکسپرس لیچ هستولی خوب برای من از سرورهای دیگه هم همین 99 درصد مشکلش پابرجاست و فقط اکسپرس لیچ نیست
منم همین کارو میکنم پر وکسی تو IDM روشن میکنم اون یک دهم درصد دانلود میشه کامل میشهولی خوب باز اعصاب خرد کن هست دیگه به خصوص مثلا بعضی سایت ها مثل so ft98.ir این مشکل پیش بیاد برات رو 99 درصد گیر کنه چون فقط IP ایرانی رو مجوز دانلود میده نمیتونی دیگه این ترفند پ روکسی رو اجرا کنی روش
واقعا هم مکافات اعصاب خرد کنی هست حالا من یک IDM پرتابل دانلود کردم تست کنم ببینم درست میشه یا نه
![]()
Last edited by Greedy; 18-08-2013 at 10:21.
دیشب ترکونده
6 گیگ دانلود کرده تازه تا ساعت حدود 6:15 کل فایل ها رو دانلود کرده اگر باز فایلی واسه دانلود گذاشته بودم تا ساعت 8 باید 8 گیگی میشد
یعنی دقیقا از همون شبی که این وزیر ارتباطات جدید اومده تو کار سرعت رفته بالا دمش گرم![]()
دوستان سلام
سرویسی که من الان از آزیافون دارم اسما سه مگ هست ولی الکیهیعنی سرعت اینه
الان من بخوام از آسیاتک بگیرم چه سرویسیش سرعت بیشتر از این رو به من میده و کلا کدوم سرویسش بهتر از بقیس؟
نکنه آبم قطعه
الان یعنی آسیاتک کلا یه ذره بالاتر از این سرویسم بهم نمیده من یه تست بزنم![]()
......................
Last edited by ALI . R; 18-08-2013 at 14:01. دليل: به جواب رسیدم ...
درود
پیشنهاد میکنیم به تاپیک استان و مخابرات استان خودتون مراجعه کنید و نام مرکز مخابراتی و یا پیش شماره تلفنتون را بگید و دوستان راهنماییتون کنن/اینجور بهتر به نتیجه می رسید!
20 هم فکر نمیکنم چیزی بشه!
لیست سرویسها و قیمت های شهر خودتون را اینجا بگذارید تا دوستان راهنمایی کنند!
الان سرویس شما +2 مگه! بیای اسیاتک 2 مگ بخری تست زیر 1 مگ میزنه!
خودت حساب کن چه وضعیه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)