انتخاب معقولی کردید . برای این دوربین هم تنوع لنز بسیار بالاست.
درمورد مموری کارد هم 32 یا 16 گیگ کلاس 10 بگیرید مناسب هستش.
Canon IXUS 1100 HS مدل خوبیه .میتونید خودتون نمونه عکساشو چک کنید
انتخاب معقولی کردید . برای این دوربین هم تنوع لنز بسیار بالاست.
درمورد مموری کارد هم 32 یا 16 گیگ کلاس 10 بگیرید مناسب هستش.
Canon IXUS 1100 HS مدل خوبیه .میتونید خودتون نمونه عکساشو چک کنید
سلام
چرا مدل بالاتر نمیگیری
600دی
یا 650دی
برای فیلم برداری بهتره.زوم و فوکوس هنگام فیلمبرداری هم داره ظاهرا
عزیزم با 2 تومن در کنار 550 که دیگه لنز مناسب تر از 19-55 گیرت نمیاد گلم.
شما میتونید بدنه های بدون فیلمبرداری بگیرید همانند 40دی با قیمت حدودی 1 تومن و یا 450 دی با قیمت حدودی 600 تا 800 تومن (بیشترش نمی ارزه)
40 دی که بدنه ی خودمه و تکه واقعا. اما باید ببینی که انتظاراتت از بدنه چیه. چون عملکرد نویزی خوبی نداره و کلا دوربین های قدیمی به همین صورتن. 550 نویز گیری خیلی خوبه. اما دوربین های سایز متوسط همچون 40دی امکانات خص خودشون رو دارند که در بدنه های آماتور همچون 550دی یافت نمیشه. به هر صورت اگه الویتت لنز هست بدنه های مذکور (مخصوصا 40دی) بهترین گزینه هست به همراه لنز 18-135 لرزشگیر دار اما اگه بدنه ی جدید تری میخوای همون 550 خیلی خوبه در کنار لنز 18-55. 500دی هم هست که هم ضعیف تر از 40دی و 550دی هست و هم گرون تر از 40دی.
ممنون دوست عزیز
این مدل رو توی چندتا سایت الان قیمت دیدم در حدود 680 زده بودن
و 12 مگاپیکسلی هم هست ! مدل های دیگه با همین حدود قیمت میشه 16 یا 18 مگاپیکسلی توشون دید
نظرتون چیه ؟
نمونه عکس از کجا باید ببینم برای یه مدل خاص ؟
ملاک رو مگاپیکسل قرار ندید. البته بستگی به استفاده شما داره. برای چه کاری نیاز دارید؟
اصلا پیکسل یا همون دقت دوربین مسئله ی زیاد مهمی نیست! مهم کارایی و عملکرد کلی هست.
تو این رنج این دوربین عملکرد مناسبی داره
اسمش رو تو نت سرچ کنید
مثلاCanon PowerShot SX230 HS sample image
استفاده خانگی دارم و مثلا زوم زیاد برام مهم نیست و فیلم برداری هم نمی خوام باهاش انجام بدم
سلام.
بچه ها الان بهترین کامپکت سونی چیه؟ خیلی سریع باید یکی برای دوستم بگیرم فرصت تحقیق ندارم. لطفا مدل و قیمتی که دارید رو بگید.فقط باید زیر 400 قیمتش باشه و هدف هم فقط عکاسیه نیاز به زوم نداره برای این که همراهش باشه می خواد هرچقدر هم از 400 کمتر باشه بهتره براش( یعنی مثلا اگر مدل 250 تومانی فرق زیادی با 400 تومانی نداره همون 250 تومانی براش کافیه).
ممنون
Last edited by rafaelmehraban; 04-05-2013 at 17:52.
1)تجربه استفاده از w610 w620 w630 رو داشتید؟
2)خیلی با هم فرق دارن؟
3)مدلای دیگه چطور (من فعلا همین 3 تا رو از سونی دیدم)؟
دوست عزیز بهترین دوربین کامپکت سونی یا بهترین چیزی که شما میتونید با این پول بخرید. دوتا مساله است.تمامی سری های wکیفیت هاشون عین همه فرق آنچنانی با هم ندارن اگه ارزونتر میخوای سعی کن پایین ترین مدل و که فکرمیکنم اگه موجود باشهw620 بگیرمشابهش a2300کنون wx100به نظر من یکی از دوربینهای خوب کامپکت سونی که فکر میکنم حول و حوش 550تا600باشه.
Last edited by najee; 05-05-2013 at 18:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)