تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1465 از 2014 اولاول ... 4659651365141514551461146214631464146514661467146814691475151515651965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,641 به 14,650 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جلسه كادر فني پرسپوليس با مدير عامل باشگاه پرسپوليس و بازيكنان برگزار شد.
    بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس به همراه كادر فني پس از تمرين امروز در جلسه‌‌ با عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس شركت كردند.
    اين جلسه در يكي از رستوران هاي تهران در ميدان ونك برگزار شد.
    در اين جلسه انصاري فرد به مدت نيم ساعت با بازيكنان و كادر فني درباره مسائل باشگاه پرسپوليس صحبت كرد. افشين پيرواني و دو نفر از بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس در اين جلسه حرف زدند.
    نداشتن زمين تمرين مناسب مشكل اصلي بازيكنان بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

<SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 115%; FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'; mso-bidi-language: FA">بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز در ميهماني ناهار مديرعامل جديد اين باشگاه حضور و با وي جلسه اي خصوصي برگزار كردند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌ و گو با فارس
    عابديني: عابدزاده عامل اصلي حضور ايران در جام جهاني بود
    خبرگزاري فارس: مديرعامل اسبق باشگاه پرسپوليس گفت: با وجود مشكلات بدني، عابدزاده عامل اصلي حضور ايران در جام جهاني 1998 فرانسه بود.

امير عابديني در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: توصيه مي‌كنم احمدرضا عابدزاده و حميد درخشان دو بزرگوار باشگاه پرسپوليس و تيم ملي هرچه سريعتر به اختلافات خود پايان دهند.
    وي افزود: احمدرضا عابدزاده براي تيم ملي و پرسپوليس زحمات زيادي كشيده است. او در شرايطي كه با مشكل مصدوميت پا مواجه بود عامل اصلي حضور ايران در جام جهاني بود همانطور كه درخشان براي پرسپوليس و تيم ملي زحمت كشيده است.
    عابديني ادامه داد: در خصوص پاي مصدوم عابدزاده مواردي هست كه بايد بگويم. او پس از مصدوميت به منزلم آمد. من متاسفانه مبل نداشتم كه او بتواند روي آن بنشيند. به همين دليل مجبور شدم با كمك دو پشتي او را روي زمين بنشانم. آن لحظه متوجه شدم كه عابدزاده حتي قادر به نشستن هم نيست.
    وي افزود: آنروز به او گفتم افسردگي را كنار بگذارد تا هرچه سريعتر به فوتبال برگردي. اما او گفت مي‌ترسم كه اصلا ديگر به زندگي برنگردم . اين آب سردي بود بر پيكر من.
    عابديني يادآور شد: در آن لحظه به ديدار محلوجي رفتم. وي رئيس وقت كميته ملي المپيك بود. همچنين با نجاتي؛ رئيس فدراسيون وزنه‌برداري؛ صحبت كردم.
    وي افزود: عابدزاده پس از مدتي راهي آلمان شد و با كمك سفير ايران اولين عمل جراحي كه به مدت 2 ماه طول كشيد بر روي او انجام شد. وقتي برگشت به من گفت ديگر نيازي به استراحت ندارم و مي‌خواهم به پرسپوليس برگردم. اين مسئله براي من تعجب داشت.
    وي خاطرنشان كرد: در زمان بيماري اين دروازه‌بان بزرگ و اسطوره اي ايران، در بيمارستان كسري حضور پيدا كردم و متوجه شدم كه او سكته كرده است. حضور مردمي كه به او علاقه داشتند و پشت درب‌هاي بيمارستان دست به دعا برداشته بودند براي من جالب بود و متوجه شدم كه احمد جايگاهش در بين مردم كجاست.
    وي افزود: در آن موقع عابدزاده و همسرش به من اجازه ندادند كه در خصوص وضعيت مالي او اقدام بكنم. فقط از من خواستند كه فقط براي احمد دعا كنم.
    عابديني خاطرنشان كرد: حضور احمدرضا عابدزاده نشانه از خود گذشتگي او براي پرسپوليس و فوتبال ايران بود. هرگز نبايد از ذهن هيچ مسئول و ايراني فراموش شود. من اميدوارم اتفاق پيش آمده با پادرمياني هردو طرف تمام شود چون درخشان نيز هرگز دوست ندارد پرسپوليس دچار مشكل شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌ و گو با فارس
    عابدزاده: جواب درخشان را مهندس عابديني مي‌دهد
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: جواب درخشان را مهندس عابديني به خوبي مي‌تواند بدهد.

احمدرضا عابدزاده در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بعضي‌ها فقط به اسم پرسپوليس علاقه دارند. به همين خاطر مجبور شدم حرف‌هايي را در چند روز گذشته بر زبان بياورم. هرچه خواستم سكوت كنم، نشد؛ چون پيشكسوتان به ما سركوب زدند.
    وي افزود: به من حق بدهيد از فرشاد پيوس، نادر محمدخاني و حميد درخشان انتظار نداشته باشم حرف‌هايي را بر زبان بياورند كه باعث تضعيف ما شود. اگر يك فرد جوان اين كار را مي‌كرد ناراحت نمي‌شدم.
    عابدزاده ادامه داد: با اين بازيكنان در تيم ملي و پرسپوليس در زمان استانكو خاطراتي داشتم كه هيچوقت فراموش نمي كنم. من در كنار اين بازيكنان دچار مصدوميت هاي زيادي شدم. هرگز پشيمان نيستم چون وظيفه ام بود. الان هم به خاطر پرسپوليس از هيچ تلاشي دريغ نمي كنم.
    وي يادآور شد: بعيد مي‌دانم درخشان بتواند كاري كند كه من مصاحبه نكنم. او را به عنوان يك دوست قبول دارم، اما جواب حرف‌هاي او را مهندس عابديني مي‌تواند بدهد. چون ناگفته‌هايي است كه بهترين نفر مديرعامل اسبق پرسپوليس است كه مي‌تواند در اين باره صحبت كند. من براي اين مورد جوابي نمي‌دهم.
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس ضمن تشكر از برخي از پيشكسوتان پرسپوليس گفت: بسياري از بزرگان پرسپوليس حرف‌هاي من را از جهت منفي نگاه نكردند. از صميم قلب خوشحال هستم كه برخي از آنها من را تاييد كردند. چون هرگز به فكر خودنمايي نيستم. هرچه گفتم‌ به خاطر وحدت بيشتر و موفقيت پرسپوليس بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مخالفت سازمان ليگ با درخواست پاس همدان
    ديدار راه آهن و پاس جمعه برگزار مي شود
    خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ گفت: با درخواست مسئولان باشگاه پاس همدان مبني بر تعويق مسابقه با راه آهن مخالفت كرديم.

عزيز محمدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ديدار دو تيم باشگاه پاس با راه آهن بايد روز جمعه برگزار شود.با درخواست مسوولان پاس مبني بر تعويق اين ديدار مخالفت كرديم.
    مسئولان باشگاه پاس به دليل مشكلات پروازي خواستار تعويق اين ديدار بودند

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

تكليف كادر فني و سرمربي جديد 25 دي نهايي مي‌شود
    کو پس ؟
    خبری نشد ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تغيير موضع مدير عامل پرسپوليس
    انصاري فرد: درباره كادر فني هيچ تصميمي نمي گيريم
    خبرگزاري فارس: مدير عامل پرسپوليس گفت: امروز در مورد كادر فني تصميمي اتخاذ نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاري فرد مدير عامل پرسپوليس كه پيش از ظهر اعلام كرده بود تكليف كادر فني اين تيم امروز مشخص مي‌شود در ‌آخرين صحبتهايش در بين دو نيمه ديدار ايران و سنگاپور گفت: تصميمي در باره كادر فني نخواهيم گرفت. پيش از حضور در ورزشگاه هيات مديره پرسپوليس جلسه داشت اما صحبتي در زمينه كادر فني انجام نشد.
    مجيد فرخزادي سخنگوي باشگاه نيز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اين موضوع را تاييد كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کو پس ؟
    خبری نشد ؟
    باز هم دار و دسته هاشون رو آوردن توي تيم ديگه

هيچي همه سر کار مي باشند : نعيم رو داريم غم نداريم

مث محمود فکري توي اس اس ميمونه ديگه : سياه لشکر لازم برا تيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كاشاني: تغييرات مديريتي به ورزش لطمه مي زند
    خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: جايگاه مديران در ايران متزلزل است و اين به ورزش لطمه مي زند.

حبيب كاشاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره تغييرات مديريتي در باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: تصميم گيرنده در اين باره سازمان تربيت بدني بوده است. علي آبادي تشخيص داده كه تغييراتي ايجاد كند.
    وي افزود: تغييرات در مديريت باعث شده تا جايگاه ميدران در ورزش متزلزل شود. بايد به مديران سه الي پنج سال فرصت داد تا بتوانند برنامه هاي خود را اجرا كند.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه براي حمايت مردم غزه چه برنامه اي داشته؛ عنوان كرد: نامه اي به بن همام نوشته ايم و از او بابت حمايت خود از مردم غزه تشكر كرده ايم. همچنين اعلام كرده ايم تيم منتخب 98 فرانسه اين آمادگي را دارد كه به نفع مردم غزه بازي دوستانه انجام دهد.
    كاشاني همچنين در مورد مهرداد زهري و كمك هاي جمع آوري شده براي او گفت: امروز مبلغ 115 ميليون تومان به حساب او واريز و وي آزاد شد. باقي مانده پول جمع آوري شده را با توجه به قول سعيدلو به 120 ميليون تومان مي رسانيم. با اين پول 150 نفر آزاد مي شوند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حضور در سمينار AFC براي نظارت
    مرادي سال 2010 از داوري خداحافظي مي كند
    خبرگزاري فارس: داور بين المللي ايران در پايان سال 2010 از امر قضاوت بازنشسته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حال حاضر در مالزي مقر كنفدراسيون آسيا سمينار سالانه داوران و ناظران بين المللي فدراسيون هاي اسيا در حال برگزاري است.
    داوران هر كشور با توجه به زمان بندي مشخص در اين دوره از كلاس هاي توجيهي حضور خواهند داشت. اما مسعود عنايت به عنوان يكي از مدرسان AFC به همراه مسعود مرادي از ابتداي اين اجلاس در مالزي حضور يافته اند.
    مرادي به دليل اينكه تا يك سال آينده به دوران بازنشستگي مي رسد از اكنون بايد در اين دوره از كلاس ها حضور يابد تا تجربه لازم براي ناظر شدن در AFC را پيدا كند. از 24 الي 30 دي نيز محسن تركي و هدايت ا... ممبيني و از 30 دي الي 4بهمن سعيد مظفري زاده، عليرضا فغاني و يدا... جهانبازي در اين سمينار حضور پيدا مي كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •