تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1465 از 3195 اولاول ... 46596513651415145514611462146314641465146614671468146914751515156519652465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,641 به 14,650 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

جدی یه دسته توی الیت هست؟ چه بد. حالا یه دسته اضافه ی خوبش چنده؟ فکر کنم چند تا مدل داره!
    همه مدل ها فقط یک دسته دارن .

فکر نکنم چند مدل دسته باشه . دسته الان باید 40-45 باشه . البته رنگ مشکی ، چون معمولا دسته مشکی رو یک مقدار گرونتر از دست های سفید میدن که البته تفاوتشون در رنگشون هست.
    البته دسته هایی هست که سیم دارن وبه PC هم وصل میشن که مال PC هستن و یکسری از دسته های بی سیم یا همون وایرلس هم هستن که هم واسه PC هستن و هم واسه XBox که یک مقداری از وایرلس هایی که فقط مال xbox هستن گرونترن و البته فکر کنم دلیلش هم وجود یک قطعه ----- واسه کامپیوتر هستش. (رنگ بسته این دسته ها که به PC هم میخورن قرمز هستش)

2. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا گرافیک 5 گیلویی ...3GB هم نندازی رو pc باز هم کم مییاره .... چون قطعات با هم هماهنگی ندارن ....چون pc غذاش بازی نیست و x360 کارش اجرای بازی هست..
    اگه بتونی هماهنگ کنی .... بعد شاید...
    ابن حرف تا حدود زیادی درسته !!!

ولی اگه شما دوست دارید pc مخصوص بازی تهیه کنید حتما یه ALIEN WARE رو تجربه کنید تا قردت یه pc مخصوص بازی رو تجربه کنید. (به علت هماهنگی قطعات)
    Last edited by SCIENCE_2012; 26-05-2010 at 16:39.

4. 3 کاربر از SCIENCE_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    من هنوز هم توجیه نشدم که ایکس باکس چه مزیتهایی نسبت به PC داره
    کنسول خوبیه؟چون میشه روش Fifa World cup رو بازی کرد؟دیگه چه خوبی هایی داره؟اکثر بازی ها که روی همه کنسولها و PC دارن میتن.لایو که نمیشه بازی کرد...قیمت بازیها هم که...باید مواظبش باشی سه چراغ نده(حتی اگه جاسپر باشه)...SC رو تا آخرش رفتم گفتم دیگه نشونه گیریم خوب شده بدون موس می تونم شلیک کنم.
    الآن که دارم Dead Red Redemption را بازی می کنم تکنیک نشونه گیری تا حدی فرق داره.درصورتی که در PC تکنیک نشانه گیری فرق زیادی در بازیها نداره
    گرافیک هم که خداوکیلی غیر از Fifa W فرق خاصی با PC من ندیدم...
    برای بهره برداری بهتر از تصویر باید یا مانیتور HDMI داشته باشی یه یه تی وی HD
    دلمو به چیش خوش کنم؟به قیمتش؟به بن شدنش؟
    ببخشید مزاحم شدم
    دوستان خیلی خوب شیک و کامل توضیح دادند ، این نکات به ذهن بنده رسید که براتون بنویسم :

1 - یک PC که بتونه یک بازی که هم روی کنسول هست و هم روی PC رو خیلی خوب و روون مثل همون کنسول اجرا کنه یعنی یک کامپیوتر با سی پی یو I7 8 هسته ای 160 یورو ای یه اینتل + یک جفت کارت PCI Express به به صورت SLI بریج شدند و 4-5 گیگ رم و یک مانیتور درست و حسابی و ... که قیمت همش روی هم 1500 یورویی آب میخوره ! فقط و فقط همون CPU قیمتش برابر یک کنسول نو هست !

2 - به طور کلی PC برای بازی کردن ساخته نشده ، بر خلاف تصور و استفاده خیلی از دوستان یک کامپیوتر خانگی یک وسیله سرگرمی نیست ! در نتیجه افراد برای اینکه بتونند به صورت یک وسیله سرگرمی نگه دارنش چپ و راست هزینه های فضایی براش میکنند و آخرش باز میبینند خیلی بازی ها رو نمیتونند بازی کنند چون روی PC نیست و امولاتور ها هم نمیتونند درست اجراش کنند ! مثل این بازی ها که فقط و فقط روی Wii و GameCube پیدا میشه :

Resident Evil : remake
    Resident Evil 0

و یا این بازی که قراره برای Ps3 بیاد :

Resident Evil 2 : Remake

و شما هرگز این شانس رو پیدا نمیکنید روی کامپیوتر بازی کنیدش و اگر تا اون روز برای کنسولی مثل Ps3 یا 360 امولاتوری بیاد که واقعا کار کنه کامپیوتر شما 10 هزار یورویی پولش باید باشه که تازه بتونید این بازی ها رو به صورت نصفه نیمه و با اعصاب خورد کنی زیاد (تازه شاید) بازی کنید .

3 - از چند سال آینده تمام بازی های تجاری از PC به کنسول ها منتقل میشوند و برای PC بازی های مجانی فیس بوک و اینها باقی میمونه ! هر چند که کنسول ها هم مثل کامپیوتر ها هَک میشوند و بازی کپی روشون اجرا میشه ولی این مساله ضرر آنچنانی به شرکت های تولید کننده نمیرسونه ، تازه برای مثال بازی GTA IV همین الان نسخه کنسولیش 50 یورو هست ولی مال PC اش همش 5 یورو !!!!! اینی که میگم قیمت بازی اورجیناله ها ! تازه با همه این اوضاع و قیمت مفت بازی باز هم همه (همه از دم حتی توی کشور های خارجی) میرند سراغ کپی و دانلود و کرک ! در نتیجه تا چند سال آینده شما نمیتونید بازی هایی که الان روی PC دارید رو داشته باشید و بازی ها همشون میرند روی کنسول ها .

4 - مزیت بعدی که یک کنسول داره ابزاری هایی هست که براش تولید میشه ، در صورتی که توی کامپیوتر شما این ابزار رو ندارید . یک نیم نگاهی به ابزاری که برای کنسول ویی تولید میشه مثال خوبیه ، یا شما هرگز نمیتونید تجربه نتال رو روی PC داشته باشید . همه زندگیتون توی بازی خلاصه میشه توی یک کیبورد و ماوس !

5- اون داستان هدف گیری که گفتید که براتون سخته ، در مورد بازی های شخص سوم که کاری نداره مثل اویل یا همین جی تی ای ! میمونه بازی های شخص اول مثل کال آف دیوتی که یک عده براشون خیلی هم راحته برای اونهایی هم که راحت نیست ابزار های حسگری هست که شما خودت رو توی محیط بازی حس میکنی نه پای مانیتور ! که قبلا لبنک یکی از اونها گذاشتم . شاید دیده باشید . تازه این در مورد کنسول هایی مثل 360 هست که کنترلر دارند برای کنسولی مثل ویی که از ماوس هم راحت تره بازی کردن .

6. 8 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یه چیزی بگم؟
    من 4 سال پیش حدود 1 میلیون تومن دادم سیستم رو آپگرید کردم چونکه قبلش یه کارت 5700 انویدیا داشتم و چون Pixel shader 3 رو ساپورت نمیکرد نتونستم بازی SC Double Agent رو اجرا کنم
    کارتی که من خریدم 7900GT انویدیا بود که اون زمان خدا بود و قیمتش 325 هزار , یعنی قیمت الان کنسول 360
    الان هم هم زمان با شماره بعدی SC که اومده , یه بازی به اسم Just Cause 2 هست که فقط روی vista or 7 اجرا میشه و حتما Pixel shader 4 یا همون DirectX10 رو نیاز داره
    برای همین من حتی توانایی اجرا کردنشو ندارم
    اگه اون پولهایی رو که از اول خرج PC کردم و آخرش هم نتیجه خوب نگرفتم رو میدادم کنسول میخریدم, تا الان از هر کنسولی یکی داشتم!
    100% کسی که میخواد بازی کنه باید کنسول بازی بخره....مگر اینکه هدفش کارهای گرافیکی سنگین باشه
    وسلام
    Last edited by underworld; 26-05-2010 at 16:43.

8. 4 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

متشکر دوست عزیز از راهنماییتون اما خوب اینجا هم یه جای تحقیقه دیگه شما هم که واردی تو این کار.
    من گیمر حرفه ای نیستم(همه کنسول داره ها هم حرفه ای نیستن)ببین گرافیک برای من خیلی مهمه.من تفاوت زیادی تو گرافیک این کنسول و PC ندیدم.
    امیدوارم با راهنمایی شما و تجربه دیگران بتونم به خوبی از کنسولم استفاده کنم
    شما میگید من عجیب غریب حرف می زنم.خودتون خوب می دونید من کنسول را تازه خریدم شما و دیگران به عنوان با تجربه که نباید اینطور تعجب کنید.شما اگه دبیر بودید که فکر کنم همه رو فلک می کردید

موفق باشید
    من توضیح دیگری در مورد این کنسول به شما نمیدم چون میترسم خدایی نکرده بهتون بر بخوره!!

شما خواستید توجیه بشید و من با یه سری راهنمایی ها قصد کمک به شما را داشتم ولی با این طرز بردداشت شما واقعا پشیمونم که چرا اون مطالب را گفتم!

ضمناً توصیه می کنم شما هم تحقیق کنید و اسلوب گفتگو در چنین مکانهایی را یاد بگیرید.اصفهونی ها که مشهور هستن به فن کلام محاوره
    ببین دوست عزیز فروم جای بحث هست و اگه قرار باشه توی بحث نقل و نبات و فدات بشم و قربونت برم و ... ضمیمه حرفات کنی که اسمش بحث نیست!

بعدش هم من که ازین جوجه فکولیا نیستم که همین دیروز اومدم تو اینترنت که شما به من این حرف را میزنید!!
    من در خیلی از فرومهای فارسی زبان و همچنین اکثر فرومهای انگیلیسی زبان مربوط به بازیها عضو هستم و تجربه دارم که چجوری با افراد صحبت کنم اما شما متاسفانه از صحبت من برداشت درستی نداشتید !

در هر صورت اگه من جمله ای چیزی گفتم که شما رو ناراحت کرد از شما عذر خواهی میکنم.

راستی اقا شهاب من یه کاربر جدیدم که بیشتر از 100 تا پست نزدم ولی این نظر منه با دیگران خیلی تند حرف می زنی کم مونده فحش بدی
    دوست عزیز شما یه مورد از پست های منو نقل قول کنید که من به کاربری بی احترامی کردم!

اگه شما به پستهایی که من در جواب کاربرا میزنم نگاه کنید به جز دوستانم برای کاربران دیگه از کلمات احترام امیز مثل شما و جمع بستن افعال استفاده میکنم که خدایی نکرده به کسی بر نخوره!

قراره اگر کسی رو میخوایم راهنمایی کنیم اول اطلاعات بالایی داشته باشیم تا به درستی طرف رو قانع و راهنمایی کنیم ...
    من خودم کلا همه میدونین که تو این انجمن طرف xb360 هستم و کلا Fan کنسول ... ( محمدم , mohammad_twe )
    اقای shab_2008 میتونم بدونم از روی کدوم منطق این حرف رو زدین ؟؟؟

؟؟؟!!!
    شما که دیگه یکی از کاربرهای شناخته شده هستین !! بازیه METRO 2033 در PC گرافیک بالاتری داره یا کنسول ها ؟؟؟با توجه بهDX11 در PC
    فقط یه دلیل منطقی بیارین .....
    سوءتفاهم نشه البته !! اما با اینکه خودم به کسی اجازه نمیدم در مورد XB360 بحث از روی هوا بکنه .... بحث ها و راهنمایی های تعصبی رو هم قبول ندارم !!
    سلام

خب شما در قسمت اول صحبتتون اشاره به اطلاعات بالا برای راهنمایی کاربرا کردید که خب ایندرش حرفی نیست اما بعدش از بازی Metro 2033 و پشتیبانی اون از DX 11 نام بردید و جوری صحبت کردید که این امر باعث شده که گرافیک نسخه کنسولی با PC به خاطر این امر فاصله زیادی از هم داشته باشن!

اما جواب :

من کاری ندارم به اینکه چند درصد از PC GAMER ها گرافیک پلتفرمشون از DX 11 پشتیبانی میکنه ولی اینو باید گفت که تعدادشون بسیار کمه و به احتمال قوی شما هم مثل من یه چین گرافیکی روی سیستمتون ندارید!

اما در مورد اینکه شما گفتید من اطلاعتم در این زمینه کافی نیست برای شما لینکی قرار میدم که در اون یک کاربر بازی Metro 2033 را در حالت DX 9 و DX11 با هم مقایسه کرده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من از خودم چیزی نمیگم فقط چنتا جمله از خود کاربر مقایسه کننده و کاربری دیگر را نقل میکنم :

Well, was stoked to see DX11 in action. Not so much with this title. I didn't notice any gains with DX11 turned on during my first 2 hours of playing
    There's still no difference at all...

So much for DX11

On the other hand... DX9 looks SMOKIN'! And wall textures look sharper on DX9 as well.
    حالا قضاوت با خودتون هست!

10. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1 - یک PC که بتونه یک بازی که هم روی کنسول هست و هم روی PC رو خیلی خوب و روون مثل همون کنسول اجرا کنه یعنی یک کامپیوتر با سی پی یو I7 8 هسته ای 160 یورو ای یه اینتل + یک جفت کارت PCI Express به به صورت SLI بریج شدند و 4-5 گیگ رم و یک مانیتور درست و حسابی و ... که قیمت همش روی هم 1500 یورویی آب میخوره ! فقط و فقط همون CPU قیمتش برابر یک کنسول نو هست !
    حداقل به جای این همه اغراق و خیالبافی، قبلش به سیستم recommend که توسط شرکت های بازیسازی برای هر بازی ارائه میشه یه نگاهی بندازید.

CPU توصیه شده به طور میانگین توسط بازیسازها یه CPU دو هسته ایه با فرکانس 2.5-2.4 به بالا. در ضمن میشه لینک خرید یک CPU هشت هسته‌ای به من معرفی کنید! تا اونجایی که من می‌دونم CPU های کامپیوترهای خانگی فعلی حداکثر از 6 هسته‌ی فیزیکی و 12 Thread تشکیل شدند.
    چرا CPU باید حتما intel باشه؟ به چند تا سایت بنچمارک سخت افزار مراجعه کنید تا متوجه بشید که فرق چندانی بین intel و AMD هم قیمت نیست.

حالا چرا SLI ؟!! اگه کارت گرافیک من AMD/ATI باشه، تکلیفم چیه؟ اجازه دارم از Cross Fire استفاده کنم؟!
    اگه من کارتی داشته باشم که برابر با سه تا کارت به صورت SLI یا 4 تا کارت بصورت Cross Fire باشه، اونوفت تکلیفم چیه؟! باید از 4 یا 3 کارت استفاده کنم؟
    اگه 4 تا کارت گرافیکی رو به صورت SLI استفاده کنم که قدرت این پیکربندی از تک کارت گرافیکی با قیمت کمتر، کمتر باشه، تکلیفم چیه؟!
    لطفا وقتی اطلاعات درستی ندارید، نظر ندید. استفاده از 3 یا 4 کارت به صورت SLI یا CrossFire همیشه آخرین چیزیه که به گیمرها توصیه میشه. علت مهمش عدم پشتیبانی سریع و مناسب Driver های nVidia و ATI از این نوع پیکربندیه. به علاوه، SLI یا CrossFire زمانی توصیه میشه که شما محدودیت بودجه دارید و نمی تونید تک کارت گرافیکی بگیرید و مجبورید از کارت ارزون تری استفاده کنید و یا می خواید با تمام جزئیات و در رزولویشن 1600*2560 بازی کنید که یک کارت گرافیک به خوبی جواب نمی ده.

کارت گرافیک مناسب برای بازی به رزولویشنی که می خواید بازی کنید، بستگی داره. رزولویشن بازی های XBOX360 عمدتا 720p ایه که یه کارت گرافیک حداکثر 150 تومنی به خوبی جواب گوی نیازهای گیمره. اما اگه بخواد تنظیمات گرافیکی خاصی رو فعال کنه مثل AA بالاتر از 8x و ... احتمالا به کارت قوی تری نیاز داره.

رم هم به طور متوسط بین 1.5 تا 3 گیگ پیشنهاد میشه توسط بازیسازها. رم 5 گیگ نشنیده بودم تا حالا! اون ور آب مثل اینکه رم 5 گیگ هم می فروشند!

مانیتور درست و حسابی هم چیزیه که کنسول بازها هم بهش نیاز دارند.

از چند سال آینده تمام بازی های تجاری از PC به کنسول ها منتقل میشوند و برای PC بازی های مجانی فیس بوک و اینها باقی میمونه !
    واقعا؟! میشه به طور مستند و با دلیل و مدرک و شواهد این رو ثابت کنید.

ه طور کلی PC برای بازی کردن ساخته نشده ، بر خلاف تصور و استفاده خیلی از دوستان یک کامپیوتر خانگی یک وسیله سرگرمی نیست !
    یکی از کاربردهای PC سرگرمیه. ولی تنها کاربرد کنسول، سرگرمیه.
    مزیت بعدی که یک کنسول داره ابزاری هایی هست که براش تولید میشه ، در صورتی که توی کامپیوتر شما این ابزار رو ندارید . یک نیم نگاهی به ابزاری که برای کنسول ویی تولید میشه مثال خوبیه ، یا شما هرگز نمیتونید تجربه نتال رو روی PC داشته باشید . همه زندگیتون توی بازی خلاصه میشه توی یک کیبورد و ماوس !
    من تو PC اغلب بازی ها رو دارم با دسته‌ی XBOX360 بازی می کنم. در PC گیم پد وجود داره، فرمون ماشین و ...
    Natal به گفته ی رئیس مایکروسافت برای اهدافی فراتر از gaming درست شده . پس بعید نیست برای PC هم بیاد در راستای اهداف فراتر از GAME !

در نتیجه افراد برای اینکه بتونند به صورت یک وسیله سرگرمی نگه دارنش چپ و راست هزینه های فضایی براش میکنند و آخرش باز میبینند خیلی بازی ها رو نمیتونند بازی کنند چون روی PC نیست و امولاتور ها هم نمیتونند درست اجراش کنند ! مثل این بازی ها که فقط و فقط روی Wii و GameCube پیدا میشه :

Resident Evil : remake
    Resident Evil 0
    کسی که می خواد PC ای که بخره که از عهده ی بازیهای روز هم بربیاد، برخلاف کسی که می خواد کنسول بخره، باید اطلاعات سخت افزاری خوبی هم داشته باشه. اگه خریدار اطلاعات کافی داشته باشه لازم نیست چپ و راست هزینه کنه.
    در ضمن شما وقتی PC می خرید، باید توجه کنید که یکی از کاربردهای این همه هزینه، Gaming هستش. شما برای PC هزینه می کنید، ولی ایا فقط از پتانسیل Gaming اش استفاده می کنید؟ اگه اینطوره، بهتر بود یه جاش یه کنسول می خریدید.

شما چند بازی مثال زدید. این بازی ها مگه انحصار کنسول اند؟ نه! انحصار یک کنسول خاص اند. یعنی نه تنها PC بازها ، بلکه دارندگان XBOX360 هم نمی تونند اون بازی هایی رو که نام بردید، انجام بدند. پس این وسط فقط PC بازان محروم نیستند.
    در ضمن مثالتون ناقصه. در PC میشه اغلب بازی های PS2 به قبل ، همین gamecube و تعداد زیادی از بازی های معروف Wii مثل SMG و SMG2 و ... رو انجام داد.
    Last edited by Yi Yi; 26-05-2010 at 17:47.

12. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حداقل به جای این همه اغراق و خیالبافی، قبلش به سیستم recommend که توسط شرکت های بازیسازی برای هر بازی ارائه میشه یه نگاهی بندازید.
    اونها حد اقل سخت افزار مورد نیازه فقط و فقط برای اینکه سیستم بتونه بازی رو اجرا کنه !!! نه اینکه در بهترین حالت اجرا کنه .
    CPU توصیه شده به طور میانگین توسط بازیسازها یه CPU دو هسته ایه با فرکانس 2.5-2.4 به بالا. در ضمن میشه لینک خرید یک CPU هشت هسته‌ای به من معرفی کنید! تا اونجایی که من می‌دونم CPU های کامپیوترهای خانگی فعلی حداکثر از 6 هسته‌ی فیزیکی و 12 Thread تشکیل شدند.
    چرا CPU باید حتما intel باشه؟ به چند تا سایت بنچمارک سخت افزار مراجعه کنید تا متوجه بشید که فرق چندانی بین intel و AMD هم قیمت نیست.
    اینتل فقط یک مثال بود (من از AMD حالم به هم میخوره)
    حالا چرا SLI ؟!! اگه کارت گرافیک من AMD/ATI باشه، تکلیفم چیه؟ اجازه دارم از Cross Fire استفاده کنم؟!
    اگه من کارتی داشته باشم که برابر با سه تا کارت به صورت SLI یا 4 تا کارت بصورت Cross Fire باشه، اونوفت تکلیفم چیه؟! باید از 4 یا 3 کارت استفاده کنم؟
    اگه 4 تا کارت گرافیکی رو به صورت SLI استفاده کنم که قدرت این پیکربندی از تک کارت گرافیکی با قیمت کمتر، کمتر باشه، تکلیفم چیه؟!

لطفا وقتی اطلاعات درستی ندارید، نظر ندید. استفاده از 3 یا 4 کارت به صورت SLI یا CrossFire همیشه آخرین چیزیه که به گیمرها توصیه میشه. علت مهمش عدم پشتیبانی سریع و مناسب Driver های nVidia و ATI از این نوع پیکربندیه. به علاوه، SLI یا CrossFire زمانی توصیه میشه که شما محدودیت بودجه دارید و نمی تونید تک کارت گرافیکی بگیرید و مجبورید از کارت ارزون تری استفاده کنید و یا می خواید با تمام جزئیات و در رزولویشن 1600*2560 بازی کنید که یک کارت گرافیک به خوبی جواب نمی ده.
    شما لطفا وقتی اطلاعات درست ندارید نظر ندید ! هر بیسوادی میدونه که آخرین چیزی که به یک گیمر پیشنهاد میشه استفاده از PC یه برای بازی ، منتها یک عده فن ریختند اینور و اون ور هی میگن PC بهتره !!!!
    شمما هرگز نمیتونی با یک PC ارزان قیمت تر از یک کنسول حتی یکی از بازی های کنسولی رو اجرا کنی !! چه برسه به گرافیک بهتر !!!! شما هنوز فرق بین مثال و تمام گزینه های ممکن رو نمیدونید ! در نتیجه میخواید وسط بحث یه چیزی بپرونید که خودنمایی کنید !

کارت گرافیک مناسب برای بازی به رزولویشنی که می خواید بازی کنید، بستگی داره. رزولویشن بازی های XBOX360 عمدتا 720p ایه که یه کارت گرافیک حداکثر 150 تومنی به خوبی جواب گوی نیازهای گیمره. اما اگه بخواد تنظیمات گرافیکی خاصی رو فعال کنه مثل AA بالاتر از 8x و ... احتمالا به کارت قوی تری نیاز داره.
    رزولوشن فقط و فقط یکی از آپشن های یک گرافیک مناسبه که شما ازش خبر ندارید !!!! درست مثل همون هایی که میگن این دوربینه چون 8 مگه از اون 6 مگیه بهتره ولی اصلا چیزی در مورد فتوسل و حساسیت های مختلف نمیدونند !!!!

رم هم به طور متوسط بین 1.5 تا 3 گیگ پیشنهاد میشه توسط بازیسازها. رم 5 گیگ نشنیده بودم تا حالا! اون ور آب مثل اینکه رم 5 گیگ هم می فروشند!
    آیا بنده نوشتم یک ماژول 5 گیگی ؟ پس حرف بیخودی نزنید ! برای فقط و فقط سیستم عامل ویستا شما حد اقل 1 گیگ رم میخواید ! تازه با همون 1 گیگ سیستم عاملتون مثل آدم لود نمیشه چه برسه با بازی !!!! همین الان سیستم من 3 گیگ رم داره با چیپ 9200 Nvidia ولی یه بازی ساده مثل Prince of Persia رو نمیتوه روون اجرا کنه !!! و موقع بازی حااال آدم به هم میخوره !

مانیتور درست و حسابی هم چیزیه که کنسول بازها هم بهش نیاز دارند.
    نه ، کنسول بازها به چیز هایی مثل این نیاز دارند :
    کد:
    و اگر هم یک صفحه نمایش خوب لازم داشته باشند قیمتش با یک مانیتور خوب به هیچ عنوان برابری نمیکنه !

واقعا؟! میشه به طور مستند و با دلیل و مدرک و شواهد این رو ثابت کنید.

مایک کپز، رئیس کمپانی اپیک در مصاحبه‌ای اختصاصی با جدیدترین شماره‌ مجله‌ی انگلیسی Edge در خصوص مباحث متنوعی از جمله نسخه‌های کپی بازی‌ها و این‌که چرا پول در کنسول‌هاست، سخن گفت. در حاشیه‌ای این گفتگو در خصوص موتور پایه‌ی Unreal 4، قسمت سوم از مجموعه بازی‌های Gears of War و بازی اکشن اول شخص بولت‌استورم نیز صحبت‌هایی رد و بدل شد.

کپز در بخشی از سخنانش در خصوص بی‌مهری اپیک به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی اذعان داشت: "اگر شما شش سال پیش وارد دفتر ما می‌شدید، می‌دیدید اپیک کمپانی بر مبنای رایانه‌های شخصی است. ما تنها یک بازی برای کنسول پلی‌استیشن2 ساختیم و سایر محصولات ما مستقیما بر رایانه‌های شخصی تمرکز داشتند. و حالا مردم از ما می‌پرسند برای چه از رایانه‌های شخصی متنفرید؟ چرا کمپانی شما صرفا بر مبنای کنسول‌ها فعالیت می‌کند؟ شما چه فکر می‌کنید؟ بخاطر این‌که پول در کنسول‌هاست."

وی در ادامه‌ی سخنانش می‌افزاید: "ما هنوز به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی علاقه داریم، اما نمی‌توانیم از تاثیرات عارضه‌ی بازی‌های کپی صرف‌نظر کنیم. این عارضه بسیاری از تولیدکنندگان مستقل بازی‌های رایانه‌ای را به کام مرگ فرستاد و مدل تجارت ما را بطور کلی دگرگون کرد."
    کپز با اشاره به بازی‌های رایانه‌ای کوچک و اکثرا رایگان می‌افزاید: "شاید عناوین کوچک فیس‌بوک بتواند بازی‌های پلت‌فرم رایانه‌های شخصی را نجات دهد، اما مطمئنا تجربه‌ای مشابه Gears of War نخواهد بود."
    خبر هایی از این دست در رابطه با سازندگان بازی خیلی زیاد هست . و البته خیلی از بازی ها دیگه روی PC منتش نشده و نمیشوند مثل Metal Gear Solid که تنها دو شماره اش برای PC ساخته شد . و این داستان دامن گیر تمام بازی ها خواهد شد .

یکی از کاربردهای PC سرگرمیه. ولی تنها کاربرد کنسول، سرگرمیه.
    برای همینه که کنسول توصیه میشه برای کسانی که هدفشون لذت بردن از بازیه ! یک عده هم به زور میخوان به خودشون و دیگران بقبولونند که نه خیر PC برای بازی بهتره !!!!

من تو PC اغلب بازی ها رو دارم با دسته‌ی XBOX360 بازی می کنم. در PC گیم پد وجود داره، فرمون ماشین و ...
    Natal به گفته ی رئیس مایکروسافت برای اهدافی فراتر از gaming درست شده . پس بعید نیست برای PC هم بیاد در راستای اهداف فراتر از GAME !
    نتال هرگز برای PC نخواهد اومد بیخودی صابون به دلتون نزنید ! گیم پد هم در PC یک کپی از روی کنسول هاست . شما خودت داری میگه با کنترلر 360 روی پی سی !!!!!!

تازه روی PC از داشتن خیلی از بازی ها محرومی !!! مثل متال گیر یا God OF war یا خیلی بازی های دیگه . ولی بازی به خصوص و جالبی نیست که فقط برای PC منتشر شده باشه ! بازی های PC اغلبشون یک مشت مزخرفات هستند .

و اما در مورد سیستم های 8 هسته ای جدید اینتل :
    At CES, Intel showed off an 8-core desktop system build on a 2P workstation board with two quad-core processors. Intel claims that the system trumps AMD's fastest Quad-FX by 61% in one key benchmark.

Technically, Intel's dual-socket prototype PC isn't that unusual and there are may be many enthusiasts who have built systems using a similar approach in the past. However, this specific PC takes the multi-core theme to the edge and shows what is possible today.

The PC uses a 2-processor workstation board with an Intel 5000-series (Blackford) and chipset supporting FSB1333. The board carries two Xeon 5300 series (Clovertown) processors. Intel also built four 120 mm side panel-mounted fans, which we heard were just for drama and not really necessary to cool the system. 4 GB of FB memory and an Nvidia GeForce 8800 card complement the computer.

AMD's Quad FX system was heavily criticized for its shameless hunger for power. While nothing was saif from Intel about the power consumption of this 8-core monster, it is know that the two Clovertown processors are rated at a maximum power consumption of just 80 watts - compared to the 125 watts of each FX processor in the dual socket AMD system.

Performance-wise, Intel ran the 3DMark 2006, along with some other tests, on its system and the CPU portion of the benchmark was said to have achieved 6089 points in a test run and came in at 6065 when one pushed the button. The 3.0 GHz dual-socket dual-core system from AMD (FX-74) came in at 3764 points in Tom's Hardware's benchmarks, which gives the Intel system at least theoretically a lead of 61%.

Theoretically, because we can't compare those two system due to the different environments and different setups. In any case, this Intel prototype hints to exciting enthusiast computers that may be in our future. Not just at Intel, but AMD as well: The AgenaFX quad-core is due in mid-2007 and will be available as a drop-in upgrade for current QuadFX computers
    .

این هم سیستم 8 هسته ای شرکت اپل Mac Pro :
    کد:
    کد:
    کسی که می خواد PC ای که بخره که از عهده ی بازیهای روز هم بربیاد، برخلاف کسی که می خواد کنسول بخره، باید اطلاعات سخت افزاری خوبی هم داشته باشه. اگه خریدار اطلاعات کافی داشته باشه لازم نیست چپ و راست هزینه کنه.
    در ضمن شما وقتی PC می خرید، باید توجه کنید که یکی از کاربردهای این همه هزینه، Gaming هستش. شما برای PC هزینه می کنید، ولی ایا فقط از پتانسیل Gaming اش استفاده می کنید؟ اگه اینطوره، بهتر بود یه جاش یه کنسول می خریدید.

شما چند بازی مثال زدید. این بازی ها مگه انحصار کنسول اند؟ نه! انحصار یک کنسول خاص اند. یعنی نه تنها PC بازها ، بلکه دارندگان XBOX360 هم نمی تونند اون بازی هایی رو که نام بردید، انجام بدند. پس این وسط فقط PC بازان محروم نیستند.
    در ضمن مثالتون ناقصه. در PC میشه اغلب بازی های PS2 به قبل ، همین gamecube و تعداد زیادی از بازی های معروف Wii مثل SMG و SMG2 و ... رو انجام داد.
    حتی اگر خریدار خود جان کارمک هم باشه !!! باز باید برای اجرای بازی های جدید تر که سخت افزارش نمیتونه ساپورتشون کنه ، باید بره سخت افزارش رو ارتفاء بده !
    چند % از افراد از PC خونشون به غیر از سرگرمی استفاده میکنند ؟

بنده مشخص کردم که این بازی ها در کدام کنسول هستند و گویا شما نوشته بنده رو نخوندید ! من هیچ اشاره ای به 360 به طور خاص نکردم !! به عبارتی شما برای اثبات حرف خودتون مصادره به مطلوب کردید !!!!

در مورد امولاتور ها هم قبلا توضیح دادم و نیازی نمیبینم دوباره همش رو از نو بنویسم ! شما اگر یک بازی رو هم در کنسول بازی کرده باشید و همون بازی رو با امولاتور در بهترین PC که میتونید تهیه کنید بازی کنید خودتون متوجه فرقش میشید و نیازی به توضیح اضافی نیست .

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که فقط یک بازی رو میشنید و بازی میکنید برای اینکه فقط و فقط بازی کرده باشید طبیعی هست که منطقتون هم اینطوری باشه ! ولی اگر هدفتون لذت بردن از بازی باشه هرگز همچین حرفی نمیزنید !

این طوری که بنده در بحث با شما متوجه شدم شما تجربه بازی با کنسول رو نداشتید (نه اینکه اصلا بازی نکرده باشید) ، برای همین همش فکر میکنید که PC بهتره !

تاااااازه همه آنچه که شما نوشتید در شرایطی هست که شما بچه مایه دار باشید بتونید یک PC درست و حسابی بخرید !!! همه که مثل شما بچه مایه دار نیستند
    Last edited by sonixax; 26-05-2010 at 18:16.

14. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خدا رو شکر هیچ وقت تو تایپیک ps3 از این بحث ها نمیشه

16. این کاربر از m_kasaeei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خدا رو شکر هیچ وقت تو تایپیک ps3 از این بحث ها نمیشه
    این به خاطر اینه که 360 محصول مایکروسافته و بعضی از طرفداران PC بهشون برخورده که چرا یک بازی که برای کنسول های شرکت مایکروسافت هست روی PC نیست !!!

من خودم جلوی زاتورن مرکز سر همین داستان درگیری دیدم که کار کشید به پلیس ! اینکه چیزی نیست .

منتها طرفداران PC باید برای همیشه آرزوی بازی کردن بازی های نسل جدید کنسول ها از Ps3 به بعد روی کامپیوتر های شخصی رو برای همیشه فراموش کنند و اگر هم روزی همچین اتفاقی بیوفته زمانیه که ps10 اومده یا Xbox دیگه تولید نمیشه جاش یه کنسول جدید تر اومده

در صورتی که در مورد کنسول های قدیمی تر مثل Ps2 یا Psx همون یکی دو سال اولی که کنسول اومد امولاتورش هم اومد ، ولی مال این دو تا هنوز که هنوزه نیومده و نخواهد آمد .

حتی بزای Xbox معمولی امولاتور درست و حسابی نداریم که بازی رو اجرا کنه ! یا بهتره بگم اصلا نداریم ! اون 2 تایی هم که هست مفتش گرونه !

18. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب شما در قسمت اول صحبتتون اشاره به اطلاعات بالا برای راهنمایی کاربرا کردید که خب ایندرش حرفی نیست اما بعدش از بازی Metro 2033 و پشتیبانی اون از DX 11 نام بردید و جوری صحبت کردید که این امر باعث شده که گرافیک نسخه کنسولی با PC به خاطر این امر فاصله زیادی از هم داشته باشن!

اما جواب :

من کاری ندارم به اینکه چند درصد از PC GAMER ها گرافیک پلتفرمشون از DX 11 پشتیبانی میکنه ولی اینو باید گفت که تعدادشون بسیار کمه و به احتمال قوی شما هم مثل من یه چین گرافیکی روی سیستمتون ندارید!

اما در مورد اینکه شما گفتید من اطلاعتم در این زمینه کافی نیست برای شما لینکی قرار میدم که در اون یک کاربر بازی Metro 2033 را در حالت DX 9 و DX11 با هم مقایسه کرده :
    داداش من نگفتم اطلاعاتت بالا نیست ! گفتم تعصبی نگین بعضی چیزارو ...

دوستان دیگه لطفا داخل بحث نشن ! چون بهشون مربوط نیست !
    بهداد با تو نیستم داداش(البته پارازیت ننداز ! )...[atheistboy] منظورم شما بودین ! الان اینجا فکر میکنن من کسی رو شیر کردم که بیاد تو بحث...
    ممنون میشم نیاین تو!
    Last edited by m_kasaeei; 26-05-2010 at 18:43.

20. این کاربر از m_kasaeei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •