iهمین الان یهویی ثبت نام کردی که همینا رو بگی؟کلا روزا مصرف نمیکنم و فقط ماهی 12ت پول زمان میدم.شبی 18گیگ میگیرم.
تو این مدت حتی یک ثانیه قطعی و افت سرعت نداشتم و هیچ شارژی ازم کم نشده.مخابرات بهترینه.
نه تنها دزدی میکنن.........
خجالت داره!
iهمین الان یهویی ثبت نام کردی که همینا رو بگی؟کلا روزا مصرف نمیکنم و فقط ماهی 12ت پول زمان میدم.شبی 18گیگ میگیرم.
تو این مدت حتی یک ثانیه قطعی و افت سرعت نداشتم و هیچ شارژی ازم کم نشده.مخابرات بهترینه.
نه تنها دزدی میکنن.........
خجالت داره!
کاملا تایید میشه و سرعتم مثله شماست واز مخابرات راضی هستم
آقا دمت گرم که اینقدر سرویست خوبه. نمیشه بهت سفارش دانلود بدیم و اینقدر خودمونو درسر ندیم ؟
دو نفر اینجا پیدا شدن که معلوم نیست از مخابرات سرویس دارن یا نه و سرعتشون خوبه دلیل نمیشه که سرویس دهی مخابرات مشکلی نداره و بقیه اینجا همه دروغ میگن.شما خوشبحالت.
سلام
بسیاری از پست ها پاک شد
اگر فکر می کنید پستی نباید پاک می شد می تونید به من پیام خصوصی بدید تا بررسی کنم
+
قوانین رو رعایت کنید
از این پست به بعد با رعایت احترام بحث کنید
با تشکر
دوستان اینجا اسمش تاپیک بررسی مخابرات چرا بحث های الکی میکنید خصومتهای شخصی رو تو پیام خصوصی حل کنید.این پست ما هم جا موند اگه کسی محدودیت داره بگه
تاپیک به مدت 24 ساعت قفل میباشد./
تاپیک دوباره در دسترس میباشید./
لطفا با رعایت قوانین در تاپیک فعالیت کنید.
سلام من طرح یکساله دارم و شبانه تا هفته قبل سرعتم روی 280 بود ولی این چند روز که سیستم رو به روز کردن سرعت شبانه بسیار افت کرده و به زیر 60 کیلو رسیده ،من تا حالا که مخابرات رو تحمل کردم فقط به خاطر شبانه اش بوده که از شرکتهای دیگه بهتر بوده و اگه این سرعت ادامه پیدا کنه مطمئنا خطهام (3 تا خط) رو تخیله میکنم
از این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لاگین شو. تیکت بزن درست میکنن برات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)