تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1464 از 4105 اولاول ... 46496413641414145414601461146214631464146514661467146814741514156419642464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,631 به 14,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامی 1/2/92 هستم. هرجا میرم هر کی را می بینم میگه خدمت شده 24 ماه و کسری بسیج هم کاملا برداشتن. کل اینترنت و اخبار ها را چک کردم چیز جدیدی نبو آقا لطفا اگه کسی خبر داره بگه یا اگه بعدا خبری به دستتون رسید حتما اینجا بگید من هر روز میام چک میکنم.
    با تشکر از همه ی اعضای باحال و بامرام

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامی 1/2/92 هستم. هرجا میرم هر کی را می بینم میگه خدمت شده 24 ماه و کسری بسیج هم کاملا برداشتن. کل اینترنت و اخبار ها را چک کردم چیز جدیدی نبو آقا لطفا اگه کسی خبر داره بگه یا اگه بعدا خبری به دستتون رسید حتما اینجا بگید من هر روز میام چک میکنم.
    ما هم برج 2 هستیم
    حرف و حدیث زیاده
    فاجعه کارهم اینجاست که اینا اگه 12.92 هم قانون را 24 ماه کنند من و شما که برج 2 اعزام شدیم شامل قانون 24 ماه میشیم!
    من که خودم را واسه 24 ماه اماده کردم...

3. 3 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    با سلام.

کسری بسیج فعلا برقراره.

درباره 24 ماه شدن خدمت هم به نظر من از برج 6 یا هفت 92 بشه 24 ماه چرا که تمامی افرادی که قراره 18 ماه خدمت کنن خدمتشون تموم شه و برن
    همین الان خیلی به ما که اعزامی 91 هستیم فشار وارد میشه که میبینیم شخصی 18 ماه خدمت داره! و ما 21 ماه
    اگر بخوان از اوایل 92 خدمت رو 24 ماه کنن توی پادگان ها هم شخصی پیدا میشه که 18 ماه خدمت داره هم 21 ماه و هم 24 ماه!
    که این فشار روحی شدیدی رو به سرباز وارد میکنه. شاید این نکته رو در نظر بگیرن...
    شاید هم خیلی راحت بیان و بگن خدمت شد 24 ماه! شخصی هم که به پایان خدمت نیاز داره ... نمیتونه کاری کنه...
    اقا گذشت دوره ای که سربازی بهترین دوران زندگی یه جوون حساب میشد!! ولی مسئولین نمیخوان بفهمن! یعنی میدونن ولی به روی خودشون نمیارن!

5. 6 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستاني كه تو ارتش در حال خدمتن ميشه يه آماري دربيارين اين تبعيدگاه ارتش كه مي گن تو نيشابور هست نزديك نيشابور چه جور جاييه و چند تا سرباز مي گيره

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست عزیز این حرفا فعلا در حد شایعست شاید بعدا به واقعیت بپیونده موسی کمال هم که تو مصاحبش گفت اگه احساس نساز بیشتر به سرباز داشته باشیم احتمال داره بشه 24 ماه( گرچه این همون آدمیه که پارسال میگفت مدت سربازی تغییری نمیکنه ولی از 18 کردنش 21 ماه)
    البته به نظرم یه سری کارا رو قبل 24 ماه شدن باید انجام بدن مثلا به طور کامل امریه رو حذف کنن وگرنه دیگه فرقی بین کسی که تو یگانه با کسی که امریه داره نیست ( چون همین سه ماه فرقش بعضی ها رو از گرفتن امریه منصرف میکرد ولی با 24 ماه شدن,امریه خواهان بیشتری پیدا میکنه یعنی همه میحوان دیگه!)
    شما بنا رو بذار رو 24 ماه ولی توکل به خدا ایشالا که مدتش زیاد نمیشه

8. 3 کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز این حرفا فعلا در حد شایعست شاید بعدا به واقعیت بپیونده موسی کمال هم که تو مصاحبش گفت اگه احساس نساز بیشتر به سرباز داشته باشیم احتمال داره بشه 24 ماه( گرچه این همون آدمیه که پارسال میگفت مدت سربازی تغییری نمیکنه ولی از 18 کردنش 21 ماه)
    البته به نظرم یه سری کارا رو قبل 24 ماه شدن باید انجام بدن مثلا به طور کامل امریه رو حذف کنن وگرنه دیگه فرقی بین کسی که تو یگانه با کسی که امریه داره نیست ( چون همین سه ماه فرقش بعضی ها رو از گرفتن امریه منصرف میکرد ولی با 24 ماه شدن,امریه خواهان بیشتری پیدا میکنه یعنی همه میحوان دیگه!)
    در مورد امریه ایشون گفتند قراره به تدریج کلا حذف بشه
    در هر صورت من بعید میدونم تا اوایل ٩٢ تغییری تو قوانین صورت بگیره
    و اگه بخواد اتفاقی بیوفته از برج ٦ به بعد هست

tapatalk

10. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

در مورد امریه ایشون گفتند قراره به تدریج کلا حذف بشه
    در هر صورت من بعید میدونم تا اوایل ٩٢ تغییری تو قوانین صورت بگیره
    و اگه بخواد اتفاقی بیوفته از برج ٦ به بعد هست

tapatalk
    ایشالا که افزایش مدت رو شاهد نباشیم فقطم میشه نظاره گر بود ببینیم چی پیش میاد یه جمله جالب تو همین تاپیک دیدم که فکر کنم خود شما گذاشته بودید " قوانین خدمت شب تصویب و صبح روز بعد اجرا میگردند"
    فقط یه سوال دوست عزیز اگه به طور مثال از نیمه دوم 92 خدمت بشه 24 ماه به کسانی که تو نیمه اول اعزام شدن هم لحاظ میشه یا خیر ؟( فکر کنم میگن عطف به ماسبق)

12. 2 کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ایشالا که افزایش مدت رو شاهد نباشیم فقطم میشه نظاره گر بود ببینیم چی پیش میاد یه جمله جالب تو همین تاپیک دیدم که فکر کنم خود شما گذاشته بودید " قوانین خدمت شب تصویب و صبح روز بعد اجرا میگردند"
    فقط یه سوال دوست عزیز اگه به طور مثال از نیمه دوم 92 خدمت بشه 24 ماه به کسانی که تو نیمه اول اعزام شدن هم لحاظ میشه یا خیر ؟( فکر کنم میگن عطف به ماسبق)
    ببینید در مورد اتفاقی که افتاد وخدمت شد ٢١ ماه دوستان اشتباهی که میکنند
    فکر میکنند قانون جدیدی تصویب شده اما اینگونه نیست
    فقط بخشنامه ای که فرماندهی کل قوا چندین سال پیش مبنی بر
    کاهش مدت خدمت سربازی به ١٨
    ماه داده بود و تا اخر سال ٩٠ اعتبار داشت
    مجدد تمدید نشد و اصطلاحا باطل شد
    و تایین مدت خدمت سربازی افتاد دست نظام وظیفه و ستاد نیرو
    اما در مورد اینکه اگر شما اول سال ٩٢
    اعزام بشید بعد مثلا قانون برج ٦ عوض بشه
    بر رویه شما هم تاثیر داره یا نه جواب خیر هست
    چون ملاک مشمولیت قوانین فقط و فقط روز اعزام هست
    و نه سال اعزام یا تاریخ ارسال دفترچه اما اگر به امید خدا و گوش شیطون کر گفتند
    خدمت شده ١٨ ماه و کم شده همه رو شامل میشه و فرقی نمیکنه کی اعزام شدید
    پس نتیجه میگیریم اگر مثلا شما اعزام برج ٢ هستید و خدمت برج ٦ زیاد شد شما مشمول نمیشید
    اما اگر کم شد همه رو شامل میشه

tapatalk

14. 8 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

زمانی که خدمت 18 ماه بود، امریه 21 ماه بود
    الان که خدمت 21 ماهه، امریه 24 ماهه
    اگر خدمت بشه 24 ماه، طبیعتا امریه میشه 27 ماه

در هر صورت سعی میکنن امریه رو خیلی هم راحت جلوه ندن که همه دنبالش باشن.... 27 ماه حروم شدن عمر واقعا چیزی نیست که هر کسی دنبالش باشه

16. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

بله افزایش خدمت سربازی شامل این افراد نمیشه و همان طور که دوستمون گفتند ملاک روز اعزام هست
    یکی از دوستای من سال پیش قبل از عید دفترچه رو پست کرد ، اون زمان هم کسری مدرک تحصیلی بود هم خدمت 18 ماه بود و هم دوستم 5 ماه کسری از سابقه جبهه پدرش داشت که کلا خدمتش میشد 9 ماه ، ولی اعزامش خورد واسه اردیبهشت امسال که خدمت شده بود 21 ماه و کسری مدرک و جبهه هم حذف شد ، ولی شانس آورد که کسری جبهه ش تو سیستم نظام وظیفه ثبت شده بود و واسش اعمال کردند ولی خب یه جورایی 4 ماه ضرر کرد سر این تغییر قوانین

18. 4 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •