تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1464 از 1746 اولاول ... 464964136414141454146014611462146314641465146614671468147415141564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,631 به 14,640 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستان. تا جایی که خوندم تاپیک خوبیه فقط یه چیزی رو از دوستان بخوام. لطف کنید همه دوستان اکانت و سرور و رنکشون رو بگید تا بتوینم همدیگرو اد کنیم و حتی تیم تشکیل بدیم و بازی کنیم. من هم مثل شما از این نوب ها خسته شدم و بیخیال اکانت قبلیم شدم. تا حالا شده با cait ببازید اون هم بصورت 31/10 ؟؟؟ باز هم شده با CAIT چند دست بعد PENTA KILL بگیرید و باز هم ببازید ؟؟؟ اکانت دوم من Aliparlous2 هست در eu-west . تو این اکانت هم کلا 3 بار ranked بازی کردم و هر 3 رو باختم. تو بازی طرف م.س.ت بود داشت بازی میکرد. لطفا بقیه دوستان هم اکانت و سرورشون رو اعلام کنند. فعلا ریسک نکردم دوباره برم رنکد. ضمنا در صورت امکان دوستان پینگشون رو هم اعلام کنن. اینترنت بنده 2M مخابراته کا با سرویس کاهش پینگی که استفاده میکنم پینگم تو بازی تقریبا 130
    Last edited by Ab.Az; 30-11-2014 at 10:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ببخشید که مجددا پیغام میدم. من بازیم واقعا خوبه و نوب نیستم ولی بخاطر یه سری نوب نمیتونستم تو اکانت اولم از برونز بیام بالا. برای همین با اکانت دوم دارم بازی میکنم و ممنون میشم از دوستانی که در Div بالاتر هستن که بنده رو نیز add کنن. ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان سعی کنین از کسی کمک نگیرین خودتون بکشین بالا
    چون اگر می بینین بازیتون خوبه اینو شما می بینین ولی ممکنه در نظر یک پلاتینیون (نه دیاموند یا چلنجر) شما یک نوب بیشتر نیستین
    و وقتی شما با کمک دیگران میرین بالا بازی رو برا چهار نفر هم تیمیتون سخت می کنید
    الان مثلا یکی گفته 10/ 31 واقعا ده تا کمه؟
    بازی ها رو تو چلنجر نگاه کنین شاید کلا تا اخر بازی هر کس چهارتا هم نده تازه از طرف تیم بازنده!!!
    یادتون باشه مشکل با نوب و مست افتادن نیست از ده بازی باید پنج تا رو ببرین پنج تا رو ببازین اگر بیشتر می بازین مشکل از شماست نه تیم!!
    حتما درصد بردتون نسبت به باختتون رو تو رنک نگاه کنین تا بفهمین خوب بازی می کنین یا نه
    اگر شما واقعا این قدر حرفه ای هستین که خب چه بهتر از هر ده تا هفتاشو می برین
    تازه برد یک بازی فقط به کیل گرفتن نیست تو درفت پیک اگر هیرویی بردارین که برا کار تیمی باشه و نسبت به هیروها مقابل بهتر عمل کنه تو بازی تاثیر زیادی داره به جا این که هی رنکار بردارین
    به عنوان مثال هیرویی مثل فیورا در مقابل جکس فید می ده ولی اگر تو اون مدت زمان فید نده در ادامه بازی در کار تیمی موفق تره یا مثلا اولاف هیروییه که برا بازی تک نفره است در مقابلش امومو برا بازی تیمیه تبیعتن امومو برا بردن در حالی که اولاف برا همچین چیزی نیست هر دوشونم جانگلرن یکی اولاف بر می داره تا بتونه کیل بگیره تیمشو ضعیف می کنه یکی امومو یر می داره تا برا تیمش کیل بگیره و تیمشو قوی می کنه
    من خیلی بارها دیدم بازیهایی با اختلاف 30 کیل چون هیروها تیمی بودن و باهم هماهنگم بودن نتیجه عوض شده و تیمی که سی تا بیشتر فید داده برده چون هیروش تیمی بوده مثل امومو و ریز یا امومو و کاتا
    و بازی هایی رو بازی کردم که با دوتا ای اف کی بردیم سه نفر در برابر پنج نفر
    بردن خارج از این که به همتیمی های خوب نیاز داره بیشتر نیاز به بازی بهتر شما داره
    برا این که بفهمین یک بازی کنه خوبی هستین تو صفحه لودینگ لیگ که داره بازی رو میازه یه سوال ساده کنین ایا من می دونم که هر کدوم از این هیروها نقات ضعف و قوتوش چیه ایا می دونم پسیو و کیو و دبلیو و ای و اولتشون چیه و مطمعن باشین شما اینو نمی دونین مگر این که با هر هیرو نزدیک دویست دست بازی کردین حالا 200 ضربدر صدو یازده تا یا همین حدودا بکنین تا بفهمین چه قدر باید بازی کنین تا بازیکن متوسط به حساب بیایین نه متوسط رو به بالا یا خوب چه برسه به عالی
    Last edited by mehdi951; 30-11-2014 at 14:37.

4. 2 کاربر از mehdi951 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چون اگر می بینین بازیتون خوبه اینو شما می بینین ولی ممکنه در نظر یک پلاتینیون (نه دیاموند یا چلنجر) شما یک نوب بیشتر نیستین
    بازی ها رو تو چلنجر نگاه کنین شاید کلا تا اخر بازی هر کس چهارتا هم نده تازه از طرف تیم بازنده!!!
    یادتون باشه مشکل با نوب و مست افتادن نیست از ده بازی باید پنج تا رو ببرین پنج تا رو ببازین اگر بیشتر می بازین مشکل از شماست نه تیم!!
    حتما درصد بردتون نسبت به باختتون رو تو رنک نگاه کنین تا بفهمین خوب بازی می کنین یا نه
    تازه برد یک بازی فقط به کیل گرفتن نیست تو درفت پیک اگر هیرویی بردارین که برا کار تیمی باشه و نسبت به هیروها مقابل بهتر عمل کنه تو بازی تاثیر زیادی داره به جا این که هی رنکار بردارین
    به عنوان مثال هیرویی مثل فیورا در مقابل جکس فید می ده ولی اگر تو اون مدت زمان فید نده در ادامه بازی در کار تیمی موفق تره یا مثلا اولاف هیروییه که برا بازی تک نفره است در مقابلش امومو برا بازی تیمیه تبیعتن امومو برا بردن در حالی که اولاف برا همچین چیزی نیست هر دوشونم جانگلرن یکی اولاف بر می داره تا بتونه کیل بگیره تیمشو ضعیف می کنه یکی امومو یر می داره تا برا تیمش کیل بگیره و تیمشو قوی می کنه
    من خیلی بارها دیدم بازیهایی با اختلاف 30 کیل چون هیروها تیمی بودن و باهم هماهنگم بودن نتیجه عوض شده و تیمی که سی تا بیشتر فید داده برده چون هیروش تیمی بوده مثل امومو و ریز یا امومو و کاتا
    بردن خارج از این که به همتیمی های خوب داره بیشتر نیاز به بازی بهتر شما داره
    چی چی میگی برای خودت ادم رو عصبانی می کنی
    مرد حسابی من بازی 9 4 9 رو میبازم چون تیمم احمق میفته
    این تقصیر منه؟ دوما اینکه شما 5 تا ببری باید 5تا ببازی. این اصلا درست نیست اگر اینطوری بود که همه تو دیویژون خودشون میموندن
    سوما من تو اکانت آمریکاک 1 هفته کامل تیم ترول افک فید داشتم چیش تقصیر من بوده اون وقت؟
    همش شانسه بابا

6. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با یک بخش از حرفات موافقم و با یک سریشون مخالف. من اونقدر بازیم خوب هست که بدونم نقاط ضعف و قوت هیروها چیه و اینکه هیرویی که تو تیم مخالفه چه spell هایی داره. ولی عرض بنده چیز دیگه ای هست که شما متاسفانه متوجهش نشدید دوست عزیز. تو اکانت قبلیم هم اختلاف برد و باختم واقعا ناچیز بود. یه چیز دیگه اینکه بنده اصلا خودم رو با چلنجر قیاس نمیکنم ولی تو برنز امتیاز 31/10 و یا گرفتن penta kill بنظر من عالیه و بدون نقص. درضمن تو برنز وقتی میتونی با هیروهای تاثیرگزاری مثل Shen, Amumu, Lux و غیره خوب بازی کنی که تیمت بتونه carry کنه. آخه عزیزم وقتی تو هیروی تاثیرگزار رو برای یک مشت نوب برداری بعدش خودت رو شماتت میکنی که چرا برای همچین تیمی این هیرو رو برداشتی. چون جهت اطلاعتون عرض کنم که تو برنز اگه بخوای Solo بری باید خودت carry کنی و در غیر اینصورت نمیتونی بالا بری. دلیل این که از دوستان دیگه خواستم بیان با هم بازی کنیم هم اینه که من بدونم حداقل یکی دیگه مثل خودم تو تیم هست که بتونه carry کنه. مسلما وقتی برم تو Div گلد یا بالاتر دیگه ینجوری صحبت نمیکنم و اونوقت میدونم که قوانین و انتظارات متفاوت میشه. البته این رو هم بگم که چند سال قبل و در سیزن های قبلی که بازیم تعریفی نداشت اینقدر ranked بازی کردم و باختم که ELO اکانتم خیلی اومد پایین و برای همین برام سخت بود که بالا بکشم. حالا دوستان اگه صلاح میدونند Account و Server اعلام کنن.

8. این کاربر از Ab.Az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی باحالی من بازی باختم 20/3/7 بودم بازم فکر می کنی بد شانسی
    اگر خیلی تو دیویژن یکسان نمونی پنج باخت پنج برد می برتت بالا اما اگر بمونی خب تو همون دیویژن باقی می مونی من با درصد برد 49.5 درصد تو حدود صدو پنجاه بازی حدود یک تایر رفتم بالا
    برا حرف اخرتم بعضی وقتا اینجوری می شه به جاش بعضی وقتا هم یک هفته برد خالص داری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با یک بخش از حرفات موافقم و با یک سریشون مخالف. من اونقدر بازیم خوب هست که بدونم نقاط ضعف و قوت هیروها چیه و اینکه هیرویی که تو تیم مخالفه چه spell هایی داره. ولی عرض بنده چیز دیگه ای هست که شما متاسفانه متوجهش نشدید دوست عزیز. تو اکانت قبلیم هم اختلاف برد و باختم واقعا ناچیز بود. یه چیز دیگه اینکه بنده اصلا خودم رو با چلنجر قیاس نمیکنم ولی تو برنز امتیاز 31/10 و یا گرفتن penta kill بنظر من عالیه و بدون نقص. درضمن تو برنز وقتی میتونی با هیروهای تاثیرگزاری مثل Shen, Amumu, Lux و غیره خوب بازی کنی که تیمت بتونه carry کنه. آخه عزیزم وقتی تو هیروی تاثیرگزار رو برای یک مشت نوب برداری بعدش خودت رو شماتت میکنی که چرا برای همچین تیمی این هیرو رو برداشتی. چون جهت اطلاعتون عرض کنم که تو برنز اگه بخوای Solo بری باید خودت carry کنی و در غیر اینصورت نمیتونی بالا بری. دلیل این که از دوستان دیگه خواستم بیان با هم بازی کنیم هم اینه که من بدونم حداقل یکی دیگه مثل خودم تو تیم هست که بتونه carry کنه. مسلما وقتی برم تو Div گلد یا بالاتر دیگه ینجوری صحبت نمیکنم و اونوقت میدونم که قوانین و انتظارات متفاوت میشه. البته این رو هم بگم که چند سال قبل و در سیزن های قبلی که بازیم تعریفی نداشت اینقدر ranked بازی کردم و باختم که ELO اکانتم خیلی اومد پایین و برای همین برام سخت بود که بالا بکشم. حالا دوستان اگه صلاح میدونند Account و Server اعلام کنن.
    خب حرف حساب گفتن نداره فککر کنم تا حدودی من اشتباه کردم معضرت
    پی نوشت : بگذریم از این حرفا پاشیم بریم دابل ای پی بگیریم
    2: من تو اروپا شرقی ام پس فایده نداره اسم اعلام کنم
    Last edited by mehdi951; 30-11-2014 at 16:09.

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

تازه برد یک بازی فقط به کیل گرفتن نیست تو درفت پیک اگر هیرویی بردارین که برا کار تیمی باشه و نسبت به هیروها مقابل بهتر عمل کنه تو بازی تاثیر زیادی داره به جا این که هیرنگار بردارین
    بردن خارج از این که به همتیمی های خوب نیاز داره بیشتر نیاز به بازی بهتر شما داره
    برا این که بفهمین یک بازی کنه خوبی هستین تو صفحه لودینگ لیگ که داره بازی رو میازه یه سوال ساده کنین ایا من می دونم که هر کدوم از این هیروها نقات ضعف و قوتوش چیه ایا می دونم پسیو و کیو و دبلیو و ای و اولتشون چیه و مطمعن باشین شما اینو نمی دونین مگر این که با هر هیرو نزدیک دویست دست بازی کردین حالا 200 ضربدر صدو یازده تا یا همین حدودا بکنین تا بفهمین چه قدر باید بازی کنین تا بازیکن متوسط به حساب بیایین نه متوسط رو به بالا یا خوب چه برسه به عالی
    داداش شما که خودت کمتر از 50 تا بازی هم با رنگار نداری چطوری میای راجبش نظر میدی؟
    اگه اینجوری بود که تو میگی اونوقت کسی مثل pwn میومد به جا اینکه jayce پیک کنه تو مسابقات با fiddlestick میرفت وسط چون تو کار تیمی بهتره و با این حرفت چمپی مثل zed رو بردی زیر سوال چون تو کار تیمی زیاد موفق نیست خب این یعنی نمیتونه بازی رو carry کنه ؟ راجب فیورا هم بگم که تو رنگ مستر ( چلنجر رو خبر ندارم) هرکی پیکش کنه اونقدر بههش میخندن تو بازی که اگه خودش سر سنگین afk کنه خیلی واسش خوبه و راجب Ammumu / rammus هم بگم که دیگه دوران این 2 تا چمپ با پایان رسید با ریورک شدن سیستم جنگل میگی نه ؟ برو یه سر به Lolking بزن همه چی دستت میاد
    الان باید نو آوری کنی تا رنکت آپ شه من جدیدا tryndamere ap بازی میکنم 1 بارم بهم نمیگن ترول در صورتی که اینو تو برنز اگه بازی کنی درجا ریپوت میشی اینم از وضعیت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by GL & HF; 30-11-2014 at 16:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان اگر حرفایی که بنده بالا گفتم اشتباهه لطفا بگید. ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خیلی باحالی من بازی باختم 20/3/7 بودم بازم فکر می کنی بد شانسی
    اگر خیلی تو دیویژن یکسان نمونی پنج باخت پنج برد می برتت بالا اما اگر بمونی خب تو همون دیویژن باقی می مونی من با درصد برد 49.5 درصد تو حدود صدو پنجاه بازی حدود یک تایر رفتم بالا
    برا حرف اخرتم بعضی وقتا اینجوری می شه به جاش بعضی وقتا هم یک هفته برد خالص داری
    اون یک مثال بود
    من بیشتر بازی هام اگر حالش باشه اینطوری بازی می کنم ولی وقتی میبینم تیم احمق فقد توکسیک هستند خیلی خوب بازی نمی کنم که ببازن و به توکسکشون ادامه بدن و ریپورتشون کنم
    البته تو رنک تمام تلاشم رو می کنم. ولی در کل آقا همش شانسه. من که تو این سرور اروپا ماشالا نوب خیلی میبینم تو گلدش پلاتش

در کل دوست عزیز خودت باید اینقدر بازی کنی زور بزنی تا بیای بالا
    من تو آمریکا که بازی می کردم ریوت به من برونز 5 داد بعد از 6 تا برد
    بیشتر از 30 پروموشن بازی کردم از برونز 5 بیام سیلور 5
    چرا؟ چون همیشه خدا احمق ها تو تیم من. اسمورف ها دشمن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •