1 مگ محدود های وب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون میده واس دانلود و بازی آنلاین![]()
1 مگ محدود های وب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون میده واس دانلود و بازی آنلاین![]()
خواهش می کنم ببینید IDM مهم هست و سرعتی در عمل به شما میده زیاد به اسپید تست و اینها توجه نکنید.
اگر سوال دیگری در مورد وضعیت سرعت تون داشتید خیلی ممنون میشم در تاپیک مربوطه مطرح فرمایید که نظم این تاپیک هم بهم نخوره.![]()
سرویس 2 مگ داره بعد تست سرعتش در حد 0.17 مگ هست یعنی یه چیزی حدود سرویس 256 ! شما میگی خوبه؟
تستی که اسپید تست میده برای بررسی کیفیت سرویس نتیجه بهتری میده. برای سایت باز کردن و وبگردی سرعتی که این سایت نشون میده اهمیت داره نه idm
دوست من اول از همه عرض کنم اینجا ادامه ندید این موضوع رو که تاپیک به بی راهه نره ! اگر این پست ها چند ساعت دیگه پاک بشند خیلی بهتر هست.
اون موقع که شما گفتید افتضاح و من گفتم خوب ایشون تست دوم یعنی همون 0.17 رو نزاشته بودند ! پس تا قبل از اون صحبت کنیم بهتره.
نه خیر برای سرعت باز کردن هم بهتر است که در CMD پینگ بگیرید از چند سایت ! یادتون نره که SpeedTest اسکریپت خودش هم که لود بشه از پهنای باند همون اینترنتی استفاده می کنه که داره تست می گیره !
موفق باشید و ادامه ندید در این تاپیک اگر خواستید پست بنده رو جواب بدید ممنون میشم تو پیام خوصی یا پروفایل بنده مطرح کنید.
128 نامحدود شاتل ، هنوز بعد از دانلود بالای 140 گیگ محدود نشدم
![]()
آقا یک بار گفتید بهترین اینترنت جهان رو دارید!
دیگه بس کنید موضوع رو
قوانین تاپیک:
1.کاربران باید از قوانین کلی انجمن رو رعایت کنند.
2.کاربران اجازه فرستادن دو پست متوالی رو ندارند.
3.کاربران باید برای قراردادن پینگ و عکس های به غیر از تست ازاسپیدتست از Spoiler استفاده کنند.
4.قرار دادن تست های تقلبی ممنوع می باشد.
5.تمامی تست های قرار داده شده باید لینک سرور سایت Speedtest باشد.
6.از قرار دادن عکس هایی با حجم بالا خودداری کنید.
7.از ارسال پست های بی ارتباط با تاپیک خودداری کنید.
-------------------------------------------------------------
باتشکر/
![]()
پهنای باند های وب تو چالوس زیاد شد،اینو داشته باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)