به مودم ربطی نداره در واقع شما به اشتراک فامیلتون متصل میشید
به مودم ربطی نداره در واقع شما به اشتراک فامیلتون متصل میشید
ممنون ولی من مودم را از طریق Run wizard تنظیم کردم ولی وقتی میخوام این کارا ب صورت دستی انجام بدم نمیشه !!!
در ضمن راهی هست ک بتونم سرعت ارسالی از طریق وایرلس را محدود کنم؟
Last edited by MeHrDaD-91; 03-04-2013 at 00:08.
بهتره شما از طریق مرورگرتون به 192.168.1.1 برید و یوزر و پسورد رو هردوش رو admin بنویسید و از طریق مرورگر این روش رو انجام بدید
فک نکنم همچین قابلیتی داشته باشع که بخوای سرعت رو محدود کنی !!
بازم یه سرچ بکن خودت اگه راهی وجود داشت به ما هم بگو![]()
CNet CAR-974 Wireless-N ADSL 2/2+ Router
این مودم خوبه بخرم؟
برای adsl امنیت کامپیوتر چه جوری باید باشه؟
firewall لازمه؟
من انتی ویروسم تاریخش تموم شده اپ نکردم
لازمه اپ کنم؟
سلام
شما Comodo Internet security را نصب کنید. مجانیه و تاریخش تموم نمیشه. تاپیک هم داره.
دیتابیس آنتی ویروس را باید همیشه آپدیت کرد.
اون مودم هم خوبه. ولی برای اطمینان بیشتر در گوگل به فارسی جستجو کنید.
سلام دوستان 1.من نمیتونم اینو کانفیگ کنم به صورت روتر وصل بشه هر کار کردم نشد به شرکتم دادم بازم نشد توی پینگ یا تایم اوت میده یا میگه وصل نیست اما به صورت کانکشن وصل میشه چیکارش کنم ؟ قبلا وصل بودا 2.یه مشکل دیگه سرعتشم انگار مخدود شده چنتا اکانت تست کردم سرعت پایینه نمیدونم حالا امکان داره مودم خراب شده باشه با این حالت؟. 3.فایل اپدیتشم اگه کسی داره بزاره ممنون
سلام
دوستان من قصد دارم تا اخر ماه از مخابرات سرعت 1 مگ نامحدود رو تهیه کنم، ولی هنوز مودم نخریدم... بنظرتون یه مودمی که خوب کار کنه و قطعی و دیسکانکت نداشته باشه و قیمتشم معقول باشه چیه؟ من الان از وایمکس سرویس دارم و افتضاحه بسکه قطعی داره، از طرفی خواهرم زایکسل دارن با 512 مخابرات و هیچگونه قطعی نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید...
با تشکر
سلام بچه ها من یه مودم tp-link8951 وایرلس گرفتن .راحت نصبش کردم adsl شو ولی واسرلسشو تنظیم کردم .با گوشی یا لپ تاب که که میخوام به وایرلسش وصل شوم .پیدا میکنه وصل هم میشه منتها داده نداره یعنی هیچ سایتی رو باز نمیکنه میگه اینترنت قطعه . چیکارش باید کنم چند روزه خریدم
سلام دوستان
ویندوز رو عوض کردم و اکس پی نصب.کردم الان ویندوز وصل نت نمیشه اصلا تنظیمات مودم رو هم باز نمیکنه ولی با وایرلس راحت وصل میشه مشکل چیه چیکار کنم؟ tplink 8951
با تشکر
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
لطفا یکی به من کمک کنه...تو ویندوز سون حتی یوزر و پسوورد نمیخواست ولی این یکی انگار نه انگار مودم بهش وصله
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)