دوستان یه چیز دیگه ام بگم که تا امروز بعد از ظهر که من دفتر بودم طرح Summer باز بود برا ثبت نام ،دیگه فردا رو نمیدونم!(پسر داییم یکی اول تابستون گرفته بود اون که تموم شد الان یکی دیگه براش ثبت نام کردم که 3 ماه دیگه مهمونی مفت خوری باشه!)![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان یه چیز دیگه ام بگم که تا امروز بعد از ظهر که من دفتر بودم طرح Summer باز بود برا ثبت نام ،دیگه فردا رو نمیدونم!(پسر داییم یکی اول تابستون گرفته بود اون که تموم شد الان یکی دیگه براش ثبت نام کردم که 3 ماه دیگه مهمونی مفت خوری باشه!)![]()
اقا سرعت ها بازم که پکید !!!! دوباره دارم با 265 تا دانلود می کنم !!!!!!!!!!!
آقا تایید میشه! حتی اسپید تست هم نتونستم بگیرم که بذارم!
بله منم خواستم پینگ تست بگیرم اما وقتی پینگ 500 رو برای اصفهان دیدم از خیرش گذشتم !!!!!!! معلوم نیست چه غلطی دارن می کنند !
متاسفانه دیر یا زود باید جمع کنیم بریم!
ثبات که نیست و امروز پنجمین روزه که مشکل پابرجاست، تازه حرف لیمیت رو هم پیش میکشن!
واقعا یکی که میاد سرویس الترا رو میگیره و پول قابل توجهی رو هم میپردازه،بنظرتون هدفش غیر از دانلود و استفاده بی دردسر از اینترنت هست؟!
با این وضع لیمیت کردن و مشکلاتی که داره هی پشت سر هم پیش میاد حقیقتا نه از لحاظ مالی و نه منطقی نمیارزه ادامه.
من اگه میخوام تو روز از اینترنت استفاده کنم واسه وبگردی و رفتن به چن سایت دیگه چه نیازی دارم این سرویس رو بگیرم با یه سرویس معمولی و نامحدود هم کارم راه می افته/
معلومه پهنای باند مخابراتی ها درست شده که باز ..... شد به پینگ مکسنت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه مخابرات و همارا لیاقت ارج نهادن به کاربرای مصرف کننده سرویس های گران قیمت رو نداره!
اینم سرویس ماهی بیش از 35 تومنی ما!
دقیقه به دقیقه و ساعت به ساعت شرایط فرق می کنه! 5 ساعت نشد که مشکل رو درست کردن!
دوباره درست شد! بدجور شورش دراومده!
![]()
Last edited by vahidcorleone; 25-09-2013 at 22:58.
وقتی میگم میشه یعنی میشه@@@
روی 1 خط میشه 2 تا ADSL هم گرفت
دیشب حجم منم کم شده بود ولی الان دیدم اضافه شدهالبته من 45 مگ حجم بیشتر نداشتم
من مشکل سرعتم حل شده
ایول !!!
جزئیات بیشتر رو بذار
من همیشه دقت کردم چون پهنای باند مکس نت خیلی کمتر از مخابراته !! برا همین خیلی زودتر از مخابرات تایم اوت میده و این خیلی بده
چون تایم اوت نشونه کمبود پهنای بانده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)