تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1464 از 3745 اولاول ... 46496413641414145414601461146214631464146514661467146814741514156419642464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,631 به 14,640 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

این همه میان اینجا ناله میکنن 4 تاشون نیستن برن شاکی بشن ایرانی یعنی همین فقط بلده حرف بزنه در عمل ترسو هستیم همیشه.

والا ما که جزئ لیست هر روزه شکایت آسیاتر هستیم!

شما که انتظار داری مردم برن برات شکایت کنن !

2. 3 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی اینترنت من که خیلی بهتر شده البته من پوست سرشون رو کندم کچلشون کردم من حتی با مدیرشرکت هم حرف زدم بحث کردم بحث منطقی و اروم و با حوصله .و خیلی هم خوب جواب میدادن از یه طرف حق میدم بهشون از یه طرف دیگه هم کاربرها حق دارن ولی مقصر اصلی هیچ کدوم نیستن و این دولته که هیچ کسی هم نمیتونه بره ازش شکایت کنه.شرکت اسیاتک الا توی استان ما اقدام به نصب STM1 کرده و همه کار ها انجام شده ولی دولت اجازه بهره برداری نمیده یعنی داره سنگ مینداره جلو پا این بیچاره ها من تمام مدارک و شواهد رو دیدم.پس بیخود خون خودتون رو کثیف نکنید و به این بیچاره ها فحش ندین مقصر اصلی کس دیگه ای هست.الان مسیر اینترنت رو چک کردم دیدم از مسیر های خوب هست روس تلکام ولی به علت پاین بودن پهنای باند نوسان داره پینگ از 140 تا 300 نمایندگی حتی به خاطر مشترکین مجبور شده دیگه واسته کسی پورت نمیزنه تا وضعیت این STM1 مشخص بشه.حق مردم ایران بیشتر از این هاست ولی حیف......

4. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

oh my god
    چه خبره امشب
    یک مگ محدود الان با سرعت بالای 200 دارم میدانلودم
    اخرین باری که شبانه با این سرعت دانلود کردم تو اسفند پارسال بود

داره خودمونی میشه ali hector93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خیلی جالبه اسیاتک من که تا چن شب پیش سرعتم عالی بود الان افتضاح شده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

oh my god
    چه خبره امشب
    یک مگ محدود الان با سرعت بالای 200 دارم میدانلودم
    اخرین باری که شبانه با این سرعت دانلود کردم تو اسفند پارسال بود
    عزیز شما کدوم مرکز هستی؟ کدوم شهری؟ چون مال من ۲ هفته قبل عالی شده بود ولی الان یه هفته که برگشته به سرعت افتضاح
    به نظر من این بازی جدید آسیاتک که به صورت رندوم سرعت ها رو تو ساعت رایگان زیاد میکنه ولی چه فایده که موقتیه
    Last edited by مهدی صفایی; 17-08-2013 at 07:45.

8. این کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

عزیز شما کدوم مرکز هستی؟ کدوم شهری؟ چون مال من ۲ هفته قبل عالی شده بود ولی الان یه هفته که برگشته به سرعت افتضاح
    به نظر من این بازی جدید آسیاتک که به صورت رندوم سرعت ها رو تو ساعت رایگان زیاد میکنه ولی چه فایده که موقتیه
    من مرکز مخابراتی حکمت شعارم ... رییس جمهور خیلی محبوب ! سابق هم تو همین محل هستن
    شاید اینطوری باشه که میگی چون دیشب واقعا سرعت محشر بود
    تا ساعت 3.5 که بیدار بودم اکثر مواقع سرعت بالای 250 بود صبح پاشدم دیدم 3 گیگ دانلود کردم، یک مگ محدود دارم - البته idm باز کردم چون من دو تنظیمات میذارم رو 2 دانلود همزمان دیدم لعنتی دو تا فایل رو 99.99 گیر کرده و از ساعت 5 گیر کرده بود رو همون دو فایل بنابراین نذاشته فایل های دیگه هم دانلود شه مگر نه از 5 گیگ هم بیشتر دانلود میشد دیشب
    چند تا عکس میذارم :

نمیدونم این لعنتی چه مرگشه که بعضی فایل ها رو 99 درصد گیر میکنه از هر 5 فایل یک فایل اینطوری میشه اعصاب خرد کنه به خصوص تو فایل های حجیم

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من مرکز مخابراتی حکمت شعارم ... رییس جمهور خیلی محبوب ! سابق هم تو همین محل هستن
    شاید اینطوری باشه که میگی چون دیشب واقعا سرعت محشر بود
    تا ساعت 3.5 که بیدار بودم اکثر مواقع سرعت بالای 250 بود صبح پاشدم دیدم 3 گیگ دانلود کردم، یک مگ محدود دارم - البته idm باز کردم چون من دو تنظیمات میذارم رو 2 دانلود همزمان دیدم لعنتی دو تا فایل رو 99.99 گیر کرده و از ساعت 5 گیر کرده بود رو همون دو فایل بنابراین نذاشته فایل های دیگه هم دانلود شه مگر نه از 5 گیگ هم بیشتر دانلود میشد دیشب
    چند تا عکس میذارم :

نمیدونم این لعنتی چه مرگشه که بعضی فایل ها رو 99 درصد گیر میکنه از هر 5 فایل یک فایل اینطوری میشه اعصاب خرد کنه به خصوص تو فایل های حجیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما یه ورژن دیگه از idm با کرک معتبرتر نصب کن. احتمال بسیار زیاد مشکل گیر کردن در 99 درصد شما حل بشه!

11. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما یه ورژن دیگه از idm با کرک معتبرتر نصب کن. احتمال بسیار زیاد مشکل گیر کردن در 99 درصد شما حل بشه!
    کیف حالک ؟ اسیاتک دق دادت رفتی یک شرکت دیگه
    دو تا کرک تست مختلف تست کردم فرقی نکرد باید تو سایت خارجی ها یه گشتی بزنم یه کرک جدید پیدا کنم تو سایت های ایرانی که همه سایت ها یکی دو کرک رایج استفاده میکنن

13. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کیف حالک ؟ اسیاتک دق دادت رفتی یک شرکت دیگه
    دو تا کرک تست مختلف تست کردم فرقی نکرد باید تو سایت خارجی ها یه گشتی بزنم یه کرک جدید پیدا کنم تو سایت های ایرانی که همه سایت ها یکی دو کرک رایج استفاده میکنن
    وری نایس یا حبیبی
    خیلی اذیتمون کرد اسیاتک....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان یکی از کاربرا قبلا گفته بود میتونه مشکل از کرک باشه.پس اگر با این روش حل نشه موشکل بر میگرده به اسیاتک.

15. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

افزایش سرعت اینترنت و پهنای باند

واعظی با بیان اینکه فناوری اطلاعات بستر توسعه کشور است و براین اساس پرداختن به این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: فناوری اطلاعات به طور حتم در ابعاد مختلف اقتصادی علمی و تجاری موثر است و در این راستا بحث توسعه پهنای باند اینترنت و نیز افزابش سرعت اینترنت در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار می گیرد.

درخواستهای خود از وزیر جدید ارتباطات را در خبرآنلاین بنویسید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ============
    امیدواریم

وری نایس یا حبیبی
    خیلی اذیتمون کرد اسیاتک....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان یکی از کاربرا قبلا گفته بود میتونه مشکل از کرک باشه.پس اگر با این روش حل نشه موشکل بر میگرده به اسیاتک.

خودمم خیلی دنبال حل این مشکل رفتم ولی اخر به نتیجه نرسیدم . اگر بگیم مشکل از اسیاتک هست خوب بقیه بچه ها هم تا حالا اعتراض میکردن و اقلا یه بار مطرح میکردن من فقط یه بار دیدم یکی از بروبکس اسیاتک بگه این مشکلو منم دارم کرک
    Last edited by Greedy; 17-08-2013 at 11:04.

17. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •