تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1464 از 2376 اولاول ... 4649641364141414541460146114621463146414651466146714681474151415641964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,631 به 14,640 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

جبارى: اگر شرايط جديد استقلال مناسب نباشد به يك تيم اروپايى مى روم
    مجتبى جبارى بازيكن مصدوم استقلال كه به تازگى تمرينات خود را آغاز كرده است، در پايان فصل قراردادش با اين باشگاه به اتمام مى رسد.اين بازيكن البته هنوز در خصوص تمديد قرارداد با استقلالى ها تمايلى نشان نداده است. وى درباره وضعيت فعلى خود و توافق دوباره براى تمديد قرارداد با استقلال گفت: فعلاً كه تا پايان فصل بازيكن استقلال هستم اما در پايان مسابقات به طور حتم با مسئولان باشگاه پاى ميز مذاكره خواهم نشست تا وضعيت نهايى ام را براى ادامه كار در استقلال مشخص كنم.وى در مورد اينكه قراردادش در حين برگزارى رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا به اتمام مى رسد گفت: براى من فرقى نمى كند كه چه اتفاقى در حاشيه دوران بازيگرى ام رخ مى دهد . هدف من بازى در ليگ هاى اروپايى است و براى اين هدف است كه در استقلال همه تلاش خود را انجام مى دهم .هافبك تيم فوتبال استقلال تهران كه به تازگى از بند مصدوميت رهايى پيدا كرده است،درباره تمديد قرارداد با استقلال گفت: در صورتى كه شرايط تمديد قرارداد با استقلال مناسب باشد اين كار را انجام مى دهم اما در غير اين صورت باوجود ميل باطنى ام از استقلال جدا مى شوم. به هر حال در فوتبال حرفه اى تمام شرايط محتمل است و اينكه يك بازيكن در زمان عقد قرارداد با مسئولان تيم به توافق نرسد امرى اجتناب ناپذير و طبيعى است. او تصريح كرد: اميدوارم بتوانم بهترين انتخاب را انجام دهم و در نهايت تصميمى را بگيرم كه به رشد فوتبالم كمك كند ضمن اينكه منكر اين موضوع نيز نمى شوم كه در سالهاى حضور در استقلال ، تجربيات فوق العاده اى پيدا كردم و قسمت بزرگى از فوتبالم را مديون تيم آبى پوش هستم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آرش برهانى: دوست ندارم گل بزنم و تيم ببازد
    آرش برهانى مهاجم استقلال توانست چهاردهمين گل فصل خود را در ديدار مقابل سپاهان به ثمر برساند اما تيمش بازنده ميدان شد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • در مورد بازى با سپاهان صحبت كنيد.
    - بازى بدى بود. ما در نيمه اول اصلاً خوب بازى نكرديم و ۲ گل زود هنگام خورديم اما در نيمه دوم بهتر بازى كرديم.
    • سپاهان چطور بود؟
    - آنها خيلى خوش شانس بودند اما ما خيلى فرصت داشتيم كه استفاده نكرديم.
    • قلعه نويى به داورى خيلى اعتراض داشت نظرتان چيست؟
    - ايشان حق داشت. داور در نيمه اول ۲ پنالتى را براى تيم ما نگرفت و باعث به هم خوردن تمركز بازيكنان شد.
    • از ابتدا به ميدان نرفتيد علت خاصى داشت؟
    - نه، از ناحيه كشاله ران دچار مصدوميت بودم قبل از بازى به اميرخان گفتم و ايشان هم براى اينكه مصدوميتم تشديد نشود من را در تركيب اصلى قرار نداد.
    • در مورد گلى كه عليزاده به خودتان زد چه نظرى داريد؟
    - واقعاً ناراحت شدم. عليزاده خيلى بدشانس بود. گلى كه زدم را تقديم او مى كنم. او براى تيم خيلى زحمت مى كشد.
    • در مورد گلى كه زديد صحبت كنيد؟
    - در آن صحنه عليزاده ضربه سر خوبى به توپ زد كه همان ضربه بايد تبديل به گل مى شد اما دروازه بان سپاهان توپ را دفع كرد و من در برگشت توپ از اين موقعيت استفاده كردم.
    • براى آقاى گلى برنامه اى داريد؟
    - بله اما ابتدا دوست دارم تيم ببرد. چون اگر گل بزنم اما نتيجه نگيرم فايده اى ندارد.
    • بازى با مس كرمان را چطور مى بينيد؟
    - بازى سختى است. ما براى جبران شكست دور رفت بايد ۳ امتياز را كسب كنيم تا از كورس عقب نيفتيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرى: اگر به خودمان گل نمى زديم سپاهان گل بزن نبود!
    يدالله اكبرى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: بدون شك اگر به اشتباه دروازه خودمان را باز نمى كرديم تيم سپاهان نمى توانست تا صبح به ما گل بزند و با پيروزى زمين را ترك كند. وى خاطر نشان كرد: بازى زيبا، جذاب و تماشاگر پسندى را از هر ۲ تيم شاهد بوديم و به اعتقاد من تساوى عادلانه ترين نتيجه براى هر ۲ تيم بود اما با بدشانسى تمام موقعيت هايمان را يكى پس از ديگرى از دست داديم و در نهايت بازى را واگذار كرديم.وى درخصوص تأثيرات تعطيلى هاى ليگ بر تيم ها اظهار داشت: بدون شك اين وقفه ها تاثيرات منفى را بر تمام تيم هاى ليگ برتر به همراه داشت كه نحسى اين تعطيلات گريبان گير استقلال نيز شد. وى با اشاره به غيبت قربانى و تأثير آن بر نظم خط دفاعى استقلال گفت: پيروز بازيكن بزرگى است و براى استقلال وزنه قابل توجهى به حساب مى آيد اما بازيكنان جايگزين او به خوبى توانستند جاى وى پر كنند. به اعتقاد من نبود پيروز در نظم خط دفاعى استقلال نيز تاثيرگذار بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كارى به باخت پرسپوليس نداريم
    منيعى: ما به سازمان ليگ باختيم نه سپاهان
    ميثم منيعى پيستون چپ استقلال مطابق چند هفته اخير از نيمه دوم براى تيمش به ميدان رفت، منيعى به هرحال با آمدنش به زمين در روند بازى هجومى تيمش تأثير گذار شد اما او هم مثل تمام آبى پوشان نتوانست مانع شكست استقلال مقابل سپاهان شود. گفت وگو با اين بازيكن را بخوانيد:
    •استقلال چرا در اصفهان باخت؟
    - تعطيلى ليگ خيلى به ضرر ما تمام شد. ضمن اينكه ما نتوانستيم در اصفهان از موقعيت هايمان استفاده كنيم. در نيمه اول خيلى بد ظاهر شديم تا درنهايت بازنده ميدان شويم.
    • چرا استقلال پس از هر تعطيلى ليگ مى بازد؟!
    - با تعطيلى ليگ ما دوران بدنسازى را شروع مى كنيم در تمرينات بدنسازى فشار زيادى بر روى ما وارد مى شود كه براى بيرون آمدن از اين فشار نيازمند زمان هستيم.
    • استقلال به خودش باخت، يا به سپاهان؟
    - ما به سپاهان نباختيم. حريف به هيچ وجه برتر از ما نبود. درنيمه اول آن ها خوب بودند اما نيمه دوم بازى در دست ما بود. استقلال به برنامه ريزى غلط سازمان ليگ باخت.
    • خستگى ملى پوشان هم در شكست تيم مؤثر بود؟
    اين هم يكى از دلايل باخت ما بود. در اصفهان همه چيز دست در دست هم داد تا ما بازنده ميدان باشيم.
    • به داورى هم اعتراض داشتيد؟
    - بازى از دست داور بيرون آمده بود. رحيمى مقدم وقتى پنالتى ما را نگرفت ديگر نمى دانست چطور بازى را كنترل كند.
    • برهانى هم معتقد بود توپش به گل تبديل شده است.
    - من آن توپ را خودم به آرش پاس دادم. به وضوح ديدم كه توپ از خط گذشته بود اما اينكه قضاوت داور چطور بود فايده اى ندارد چرا كه ديگر امتياز از دست رفته بر نمى گردد.
    • شكست پرسپوليس مقابل ملوان در فراموشى باخت استقلال چقدر تأثيرگذار بود؟
    - ما كارى به باخت پرسپوليس نداريم. بايد در اصفهان امتياز مى گرفتيم كه متأسفانه اين كار را نكرديم. براى ما فرقى ندارد پرسپوليس ببرد يا ببازد، ما خودمان بايد به دنبال كسب امتياز در بازى هاى آتى باشيم.
    • جو ورزشگاه فولادشهر برخلاف دفعات گذشته به ضرر استقلال نبود. قبول دارى؟
    - بله، خدا را شكر مشكلى با ورزشگاه و تماشاگران اصفهانى نداشتيم. اميدوارم در دفعات آينده هم سپاهانى ها ميزبان خوبى براى تمام تيم ها باشند.
    • استقلال در نيمه اول بازى حرفى براى گفتن نداشت. نظر تو چيست؟
    - ما خيلى بد شروع كرديم اما هرچه از زمان بازى گذشت بچه هاى ما به هماهنگى بيشترى رسيدند تا بهتر ظاهر شويم.
    •پس با اين حساب اگر بازى ۱۲۰ دقيقه بود، استقلال برنده مى شد؟
    -شايد اين اتفاق مى افتاد اما بدانيد ما در اصفهان براى غلبه بر سپاهان هر كارى انجام داديم اما بدشانسى مانع برترى ما شد.
    • در نيمه دوم به ميدان آمدى. عملكردت را چطور ارزيابى مى كنى؟
    -تمام دستورات كادر فنى را در زمين پياده كردم. فكر نمى كنم بد بازى كرده باشم. خودم از عملكردم راضى هستم.
    • شكست استقلال مقابل سپاهان در پايان فصل چقدر بر روى قهرمانى تيم شما تأثيرگذار خواهد بود؟
    - قطعاً از دست دادن اين امتياز براى ما مشكل ساز مى شود اما من فكر مى كنم مسئولان ليگ با اين بى برنامگى هاى خود هدفشان اين است كه تيمى قهرمان شود كه مقابل اين نابسامانى ها دوام بياورد. اميدوارم ما بتوانيم استقامت لازم را به جا بياوريم تا بالاخره قهرمان شويم.
    • اين هفته بايد به مصاف مس برويد. تيمى كه در دور رفت مقابل آن بازنده بوديد. پيش بينى ات از اين ديدار چگونه است؟
    - بازى سختى را پيش رو داريم اما به هرحال بايد خيلى بهتر از گذشته كار كنيم. جايى براى شكست مقابل مس باقى نمانده. ان شاءالله كه ۳ امتياز اين بازى را به حساب خودمان مى گذاريم.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

این چی میگه اینجا ... ؟ : دی
    هان ....! تو اینجا چیکار میکنی ! تو چه ربطی به فوتبال ! : دی

اقا به امید خدا اگه باباعلی بازی نکنه

استقلال 2 - 1 مس

فعلا

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

حسن روشن: سيستم سنتى قلعه نويى ۱۹ سال پيش منسوخ شده است
    این یارو چقدر زر میزنه
    من هر چی یادمه این در حال خراب کردن جو استقلاله
    آخه یکی نیست به این مرتیکه بگه تو که تاحالا یه تیم درپیت رو هم مربیگری نکردی چی از مربیگری سرت میشه؟

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

جباری جام باشگاه ها واسمون بازی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قراردش تموم نشه یه وقت

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اینقدر حال میکنم با این منتقدهای باحال مثل حسن روشن... الان چندین هفته پشت سر هم استقلال میبرد صدایی در نمیومد ازشون... همینکه استقلال بخاطر تعطیلی لیگ و برنامه ریزی مسخره سازمان یه باخت داد همشون شدن کارشناس فوتبال و سیستم شناس... منتقد فقط تو هفته هایی که تیم میبازه نظر از خودش در نمیکنه اگه این کارو کرد معلومه منتقد نیست بدخواه تیمه...

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مریم و بایرن جون ممنون بابت اخبار...
    چون امتحانات ترم شروع شده من زیاد نمی تونم خبر بذارم شرمنده...

جباری جام باشگاه ها واسمون بازی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قراردش تموم نشه یه وقت

خوب جباری تا پایان فصل یعنی تا اوایل تابستان با تیم قرارداد داره اما جام باشگاههای اسیا طوری هست که تا اون روزها مسابقات مقدماتیش تموم میشه و مسابقات حذفیش در پائیز برگزار میشه که اگه جباری قراردادش را تمدید نکنه برای بازیهای حذفی نداریم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

طالب لو: خستگى ملى پوشان تأثیرى در شكست نداشت

ایران ورزشى- وحید طالب لو كه بازوبند كاپیتانى استقلال مقابل سپاهان را به بازو بسته بود با اشاره به اینكه در گذشته براى اولین بار مقابل سپاهان فیكس شده و از بازى با این تیم خاطره خوشى دارد، مى گوید: «مقابل سپاهان كاپیتان بودم و عده اى مى گویند این بازوبند براى من خوش یمن نیست ولى من توجهى به این حرف ها ندارم. بازى با سپاهان هم مانند سایر بازى ها بود ولى مستحق باخت نبودیم و حداقل باید مساوى مى كردیم.»
    دروازه بان ملى پوش استقلال، خستگى ناشى از سفر ملى پوشان این تیم را در كسب نتیجه مقابل سپاهان بى تأثیر مى داند: «خستگى ملى پوشان هیچ تأثیرى نداشت و همه بازیكنان تمام تلاش خودشان را انجام دادند ولى متأسفانه شكست خوردیم.»
    طالب لو در پایان بازى شنبه مقابل مس را بهترین فرصت براى جبران شكست مقابل سپاهان عنوان مى كند: «به هواداران اطمینان مى دهم در آزادى، مس را با شكست بدرقه خواهیم كرد تا خاطره این شكست تلخ از ذهن آنها پاك شود.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •