تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1464 از 2014 اولاول ... 4649641364141414541460146114621463146414651466146714681474151415641964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,631 به 14,640 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
    با كمك مدير عامل جديد باشگاه پرسپوليس مشكلات مالي اين تيم را برطرف خواهيم كرد و هواداران منتظر تحول اساسي در اين تيم باشند.

رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس در گفتگو با خبرنگار موج گفت: قول مي دهم كه تيم فوتبال پرسپوليس در آينده نه چندان دور به روزهاي اوج خود باز گردد.
    حسين هدايتي درخصوص معارفه عباس انصاري فرد مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: ابتدا بايد از زحمات 6 ماهه داريوش مصطفوي مديرعامل پيشين اين باشگاه قدرداني كنم. مصطفوي براي تيم پرسپوليس زحمات زيادي كشيده و خدمات وي در آينده براي همگان ثابت خواهد شد. درحال حاضر نيز انصاري فرد اين مسئوليت مهم را برعهده گرفته است كه اميدوارم بتواند به خوبي از عهده آن برآيد.
    هدايتي همچنين خاطر نشان كرد: مصطفوي در طول اين مدت بسيار صبور بود اما اميدواريم با معرفي مدير عامل جديد از سوي معاون محترم سازمان تربيت بدني شاهد تغيير و تحول مناسب در اين تيم باشيم.
    وي اظهار كرد: به تمام هواداران پرسپوليس وعده مي دهم كه اين تيم به زودي به روزهاي اوج ماه‌هاي قبل خود باز گردد و همه ما به عنوان خدمتگذاران و هواداران، براي رسيدن اين تيم به روزهاي اوج آن تلاش كنيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
    فدراسيون فوتبال براي موفقيت دو تيم استقلال و پرسپوليس در رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا درصورت امكان به اين دو باشگاه كمك مالي خواهد كرد.

مهدي تاج در گفتگو با خبرنگار موج گفت: اميدوارم تيم فوتبال پرسپوليس با حضور عباس انصاريفرد نماينده شايسته اي براي فوتبال ايران در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا باشد.
    نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال با اشاره به اينكه هر زمان پرسپوليس و استقلال قدرتمند باشند تيم ملي نيز پيشرفت مي كند افزود: پرسپوليس هم يكي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا است كه اميدواريم اين تيم نيز ماند سه تيم ديگر نماينده شايسته اي براي فوتبال ايران باشد.
    تاج در ادامه خاطر نشان كرد: هر چهار تيم حاضر در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا حال حاضر تيم هاي ملي ايران هستند و بايد كمك كنيم كه در عرصه آسيايي نيز نتايج مطلوبي كسب كنند.
    وي پرسپوليس و استقلال را كانون توجه مردم خواند و تاكيد كرد كه بايد از اين تيم ها حمايت و پشتيباني كرد

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

توي اين عکس گوشه ي بالا يي : عکس شيثه يادش به خير
    منم تا عکسو دیدم قبل از اینکه زیرشو بخونم به همون شیث توجه کردم
    واقعا بازیکن خوبی بود
    فقط خیلی حاشیش زیاد بود

ممنون مجتبی جان
    هم بخاطر اخبار و هم عسای زیبا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منم تا عکسو دیدم قبل از اینکه زیرشو بخونم به همون شیث توجه کردم
    واقعا بازیکن خوبی بود
    فقط خیلی حاشیش زیاد بود

ممنون مجتبی جان
    هم بخاطر اخبار و هم عسای زیبا
    اگه بنا به حاشيه باشه که آرش برهاني ته حاشيه بود با اون موضوع پدر شدنش به صورت ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    رحمتي: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم
    خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم ملي گفت: از خدا مي خواهم در تيمي مثل پرسپوليس بازي كنم و از اين پيشنهاد استقبال مي كنم.

مهدي رحمتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سوال كه چه نظري در مورد پيشنهاد پرسپوليس دارد، اظهار داشت: مسئولان اين باشگاه نامه اي به باشگاه مس ارسال كردند. من عضو تيم مس كرمان هستم و هر تصميمي كه باشگاه بگيرد تابع آن هستم.
    وي افزود: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم. چرا نبايد به اين تيم بروم؟ با اين حال هرگز نگفتم با اين تيم قرار داد سفيد امضا مي كنم.
    رحمتي كه در جريان بازي مس كرمان و استقلال با فحاشي هواداران تيم سابقش روبرو شد گفت: من هواداران استقلال را تحريك نكردم. عده اي مي خواستند من به استقلال باز نگردم و موفق هم شدند. مطمئن باشيد ديگر به استقلال باز نخواهم گشت.
    دروازه بان تيم ملي در مورد بازي امروز مقابل سنگاپور عنوان كرد: بازي خوبي بود. به تيم سنگاپور فشار آورديم؛ البته آنها زور آنها به ما نمي رسيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس:
    پروين: شاگرد تربيت نكردم كه به جان يكديگر بيفتند
    خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من در اين باشگاه شاگرد تربيت نكرده ام كه به جان يكديگر بيفتند.

علي پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مثل اينكه يادمان رفته كه به چه دليل بايد براي پرسپوليس خدمت كنيم. چشم ميليون ها هوادار به نتايج اين تيم دوخته است.
    وي افزود: در اين شرايط حساس كه همه بايد از پرسپوليس و كادر فني اش حمايت كنيم نمي دانم چرا مسائلي پيش آمده كه در حد اين تيم بزرگ نيست. من شاگرد تربيت نكرده ام كه به جان يكديگر بيفتند و هر كدام بخواهند از يكديگر پيشي بگيرند.
    پروين تاكيد كرد: براي پرسپوليس زشت است كه بازيكنان قديمي تيم به جاي اينكه از دوست خود حمايت كنند به فكر جانشيني او هستند. از اين موضوع ناراحت هستم چون تا به امروز چنين صحنه هايي را در اين تيم بزرگ كمتر ديده بودم.
    وي ياد آور شد: از قديم رفاقت حرف اول را در باشگاه پرسپولس مي زد. همانطور كه افشين پيرواني قبل از حضورش در پرسپوليس از من رخصت گرفت؛ من هم تا موقعي كه اين مربي در تيم است از او حمايت مي كنم . همه عضو يك خانواده هستيم و در روزهاي سخت بايد دست يكديگر را بگيريم.
    پروين خاطر نشان كرد: بايد حرفي به شاگرد خودم؛ افشين پيرواني بگويم؛ او چرا دنبال مربي خارجي است؟ تجربه نشان داده مربي خارجي به درد پرسپولس نمي خورد. پيرواني اگر توانش را چند برابر و نيمكت پرسپوليس را قوي كند به راحتي مي تواند به خواسته هواداران جواب مثبت دهد.
    پروين تصريح كرد: به پيرواني و كادر فني پيشنهاد مي كنم به جاي اين حرف ها؛ مبارزه كنند. اين مشكلات است كه مربي را آب ديده مي كند. افشين هنوز در ابتداي راه است و بايد منتظر اتفاقات ديگر نيز باشد. او به هيچ عنوان نبايد تسليم شوند.
    وي افزود: من روزهاي سخت و آسان پرسپوليس را ديده ام. مربيان در اين تيم بايد به خيلي از مسائلي كه در تيم هاي ديگر وجود ندارند عادت كنند اما نه اينكه خودمان به يكديگر ضربه بزنيم.
    پروين در خصوص تيم ملي كشورمان نيز گفت: خوشبختانه تيم خوبي و جواني جمع شده است. با آمدن روته مولر اميدوارم علي دايي به آرزوي ميليون ها ايراني يعني حضور در جام جهاني كه هدف اصلي فوتبال ايران است دست يابد.
    وي درباره پيوستن محمد پروين به تيم دي استراداي اسلواكي گفت: محمد خودش تصميم گرفت. اميدوارم در راه رسيدن به هدفش موفق شود.او از پتانسيل خوبي برخواردار و فقط نياز به تجربه بيشتر براي درخشش دارد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    تاج: نمي توانم مبلغ قرارداد با سايپا را فاش كنم
    خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: نمي توانم مبلغ قرارداد با حامي مالي تيم هاي ملي را فاش كنم.

مهدي تاج در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بايد از محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني و مهرداد بذرپاش مدير عامل گروه صنعتي سايپا تشكر كنم.
    وي افزود: قرار داد ما با سايپا در براي 18 رده در تيم هاي ملي است.
    نايب رئيس فدراسيون فوتبال در مورد مبلغ قرار داد گفت: نمي توانم مبلغ قرار داد را فاش كنم.
    تاج در مورد ديدار با سنگاپور گفت: بازي خوبي انجام داديم. تيم ملي جوانان بسيار با نشاط بازي كرد. كريم باقري نيز كه بزرگتر از همه بازيكنان است پس از تعويض بدون هيچ مشكلي روي نيمكت نشست. اين نشان مي دهد محبت بين بازيكنان و سرمربي تيم ملي وجود دارد.
    تاج در مورد غيبت لژيونر‌ها در اين ديدار گفت: علي دايي در اين خصوص بايد تصميم گيري كند. ما از تيم ملي خواسته ايم تا روند رو به رشد خود را همچنان حفظ كنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    رحمتي: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم
    خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم ملي گفت: از خدا مي خواهم در تيمي مثل پرسپوليس بازي كنم و از اين پيشنهاد استقبال مي كنم.

مهدي رحمتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سوال كه چه نظري در مورد پيشنهاد پرسپوليس دارد، اظهار داشت: مسئولان اين باشگاه نامه اي به باشگاه مس ارسال كردند. من عضو تيم مس كرمان هستم و هر تصميمي كه باشگاه بگيرد تابع آن هستم.
    وي افزود: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم. چرا نبايد به اين تيم بروم؟ با اين حال هرگز نگفتم با اين تيم قرار داد سفيد امضا مي كنم.
    رحمتي كه در جريان بازي مس كرمان و استقلال با فحاشي هواداران تيم سابقش روبرو شد گفت: من هواداران استقلال را تحريك نكردم. عده اي مي خواستند من به استقلال باز نگردم و موفق هم شدند. مطمئن باشيد ديگر به استقلال باز نخواهم گشت.
    دروازه بان تيم ملي در مورد بازي امروز مقابل سنگاپور عنوان كرد: بازي خوبي بود. به تيم سنگاپور فشار آورديم؛ البته آنها زور آنها به ما نمي رسيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تكليف كادر فني و سرمربي جديد 25 دي نهايي مي‌شود

فوتبال- همشهري آنلاين:
    مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: انجام هرگونه تغييري دركادر فني تيم فوتبال پرسپوليس پس از جلسه‌ عصر چهارشنبه 25 دي هيئت مديره مشخص خواهد شد
    به گزارش ايسنا، عباس انصاري‌فرد پس از جلسه‌ انتخابات هيئت مديره سازمان ليگ در جمع خبرنگاران پيرامون انتخاب سرمربي جديد براي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: كادر فني تيم ما هم‌چنان با قدرت به كارش ادامه مي‌دهد و مطمئن باشيد كه هر حركتي كه درباره‌ي تغيير كادر فني صورت گيرد در جهت تقويت آن خواهد بود. هنوز به نتيجه‌ نهايي درباره‌ تغييرات و يا انتخاب شخص خاصي براي سرمربي گري تيم پرسپوليس نرسيده‌ايم اما معتقدم اين مساله پس از پايان جلسه‌ امروز هيئت مديره نهايي و اعلام شود. بنده اخلاقي دارم بر اساس آن تا اتفاقي رخ ندهد آن را اعلام نمي‌كنم.
    وي هم‌چنين گفت: تيم پرسپوليس براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان بدون شك نيازمند يك دروازه‌بان حرفه‌اي است تا مشكلات ما را در درون دروازه تيم حل كند و ما در حال حاضر هم پيگير اين مساله هستيم.
    انصاري فرد هم‌چنين درباره‌ بازگشت طلب پرسپوليس از افشين قطبي به باشگاه گفت: پولي كه از قطبي طلب داشتيم به باشگاه برگردانده شد و خوشبختانه هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.
    وي درباره‌ برنامه‌هايي آتي‌اش در باشگاه پرسپوليس گفت: مشغول بررسي هستم و مطمئنا به زودي برنامه‌هايم را اعلام مي‌كنم اما نكته‌اي كه اكنون مي‌توان گفت اين است كه تمام اين برنامه‌ها در جهت استفاده از ظرفيت بالاي باشگاه پرسپوليس و در حد نام اين تيم بزرگ است.
    مدير عامل باشگاه پرسپوليس همچنين درباره‌ي بحث واگذاري باشگاه پرسپوليس و واگذاري آن به وزارت صنايع گفت: صحبت‌ها در اين زمينه شده است اما، هنوز ابلاغيه رسمي پيرامون اين موضوع از هيچ نهادي دريافت نكرده‌ايم و من به عنوان مدير عامل باشگاه از اينكه كار انتقال پرسپوليس به بخش خصوصي تا پايان سال نهايي مي‌شود اطلاعي ندارم.
    وي هم‌چنين درباره‌ ابلاغيه‌ احتمالي سازمان تربيت بدني به اين باشگاه درخصوص تحريم برنامه‌ي نود و شركت نكردن آنها در اين برنامه گفت: اگر تصميمي هم در اين زمينه گرفته شده باشد هنوز چيزي به باشگاه پرسپوليس ابلاغ نشده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پاسخ روابط عمومي باشگاه راه آهن به پرسپوليسي ها:
    چرا از امكاناتي كه داده ايم چيزي نمي گوئيد؟
    خبرگزاري فارس: روابط عمومي باشگاه راه آهن در پاسخ به ناراحتي بازيكنان تيم پرسپوليس نسبت به عدم تمرين در زمين شماره يك اكباتان جوابيه داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، روابط عمومي باشگاه راه آهن به دليل ناراحتي تيم پرسپوليس بابت اينكه امروز صبح نتوانسته اند در زمين شماره يك اكباتان تمرينات خود را برگزار كنند جوابيه زير را ارائه كرد:
    با توجه به اينكه در فصل سرما به سر مي بريم امكان استفاده زياد از چمن اصلي اكباتان وجود ندارد. از طرفي باشگاه پرسپوليس از قبل اعلام كرده بود قصد دارد امروز ساعت 15 تمرين خود را برگزار كند اما بعد خبر دادند به دليل مراسم معارفه عباس انصاري فرد با بازيكنان قصد دارند تمرين را صبح برگزار كنند.
    با توجه به اينكه تيم راه آهن طبق برنامه قبلي قرار بود تمرين خود را در ساعت 13 در زمين شماره اصلي برگزار كند، امكان استفاده از چمن اصلي براي تمرين در دو ساعت متوالي نبود و به همين دليل از پرسپوليس خواسته شد تا در زمين شماره دو تمرين را برگزار كند.
    ضمن اينكه به باشگاه پرسپوليس اعلام كرده بوديم اگر قصد استفاده از زمين شماره اصلي را داريد بايد زودتر اعلام كنيد. علاوه بر اين در هفته يك بار اين تيم مي تواند از زمين اصلي استفاده كند.
    اگر كوچكترين اتفاقي رخ دهد سريع در رسانه ها انعكاس داده مي شود اما تسهيلاتي كه باشگاه راه آهن براي اين تيم مهيا كرده است پنهان مانده است. باشگاه راه اهن اگر 150 ميليون تومان از باشگاه پرسپوليس گرفته است به همان اندازه در حال در اختيار گذاشتن امكانات به اين تيم است. بازيكنان پرسپوليس تا همين فصل قبل در كانكس لباس هاي خود را تعويض مي كردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •