300؟من دو مگ داشتم زیاد جالب نبود.در بهترین وضعیت به همون 240 می رسید.شما طرح بلند مدت یا از طرحهای قدیمی داری؟
300؟من دو مگ داشتم زیاد جالب نبود.در بهترین وضعیت به همون 240 می رسید.شما طرح بلند مدت یا از طرحهای قدیمی داری؟
توی عید روزا به 250 میرسید اما الان شب و روز زیر 70 هست لعنت به مبین نت لعنت
مخابرات 1مگ نامحدود ماهی 45 میده اما خونه ما دوره خط نمیدن
روی طرح نوروزی
شبانه رایگان هستش همچنان دیگه؟
من ساعت 2:05 دقیقه مودم رو ریست میدم .
ولی انگار از من کم میکنه
شما تجربه ای ندارین در این مورد؟
شما هرشب چقدر رایگان دانلود میکنید؟
ممنون از شماببین سرویسهایی که گفته میشه 128-256-512-1 مگ ،اینها بر اساس کیلوبیت هستند.در idm و speedtest معمولا سرعتها بر اساس بایت نوشته میشوند.
شما سرویس 128 کیلوبیت داری که سرعت دانلودت میشه 16 کیلوبایت.(برای تبذیل بیت به بایت)حالا چون بین 4 نفر شیر میشه،16 تقسیم بر 4 میشه 4!!
برای downlink هم برو داخل تنظیمات مودم یعنی برو به 192.168.1.1 با یوزر و پسورد admin وارد بشو.در قسمت Service Flow یه جدولی هست که مشخصات سرویس بسته شده رو نشون میده.دو ردیف به نامهای uplink و downlink داره.در هرکدوم از اونها در قسمت max rate یه عددد 6-7 رقمی هست.اگه پیدا کردی اینجا بنویس چند بوده یا یه عکس ازش بذار.
uplink:65536
downlink131072:
یعنی با این حساب من باید کلاهمو بندازم بالا که سرعت 4 نیست بلکه 16بین سرویسهایی که گفته میشه 128-256-512-1 مگ ،اینها بر اساس کیلوبیت هستند.در idm و speedtest معمولا سرعتها بر اساس بایت نوشته میشوند.
شما سرویس 128 کیلوبیت داری که سرعت دانلودت میشه 16 کیلوبایت.(برای تبذیل بیت به بایت)حالا چون بین 4 نفر شیر میشه،16 تقسیم بر 4 میشه 4!!
دوستان درود
من سرویس یک ساله 512 داشتم و رو به اتمام هستش .
راضی هستم از این سرویس ، حدود 120 روزانه و 100 شبانه دانلود می کردم . حدود 200 گیگ دانلود شبانه داشتم این مدت ...
اما حالا در مورد انتخاب سرویس جدید مردد هستم .
سرویس ها هم ظاهرا عوض شدن . به نظر شما ماهیانه بگیرم یا سالیانه یا 6 ماهه و الی آخر ... ؟
بعضی دوستان می گفتن که یک مگابایت چندان اختلاف سرعت عملی براشون نداشته ! یعنی همون 100 و خرده ای دانلود می کردن . این صحیحه ؟ یعنی 1 نگیرم ؟
ممنون .
اگه میتونی همینو شارژ کن البته به این علت که میگی شبانش عالیه
یادت باشه کلا انتخاب یه سرویس دیگه بستگی به شانست داره
کلا تو این کشور همه چی شانسه البته 1 در میلیون
در واقع اگه سرعتت از 4 پایینتر اومد اونوقت میتونی یقشونو بگیری وگرنه فقط پول تلفنت زیاد میشه
سلام
من مودم BM632w را آپدیت کردم اما با لن نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم و صفحه پسورد ادمین نمیاد وقتی هم با وایرلس میخوام وصل بشم ازم پسورد میخاد باید چکار کنم آیا رمز پیش فرض دارد که باید وارد کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)