من از مخابرات دارم و مبین نت ، مخابرات ۱ مگ ۱۲۰ میده نامحدود شبانه روز ماهی ۳۹ تومن
مبین هم ۶ ماهه گرفتم ۱۳۴ تومن ۲ مگ که تو ساعات شبانه رایگان ۵.۴ گیگ دانلود ثابت شبانه دارم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من از مخابرات دارم و مبین نت ، مخابرات ۱ مگ ۱۲۰ میده نامحدود شبانه روز ماهی ۳۹ تومن
مبین هم ۶ ماهه گرفتم ۱۳۴ تومن ۲ مگ که تو ساعات شبانه رایگان ۵.۴ گیگ دانلود ثابت شبانه دارم
سلام ، خوبی شما ؟
نه دیگه من میخواستم بگیرم بین های وب و آسیاتک تحقیق کردم دیدم جفتشون یه آشغالن !!
سلام به همه
من تا حالا نامحدود با هدیه سرعت بالا نگرفتم ...سوالم اینه که مثلا اگر این ماه 512 با 6 گیگ هدیه بگیرم این 6 گیگ تقسیم میشه تو 30 روز ؟ یعنی هر روز تا 204 مگ مصرف سرعتم بالا هست بعدش کم میشه یا کلا 6 گیگ اول سرعتش بالا هست و بعدش سرعت کم میشه ؟
یعنی میخوام بدونم تا روز اخر سرعت بالا رو دارم یا اگر ظرف 2 3 روز 6 گیگ استفاده کنم بقیه ماه رو باید با سرعت پایین بگذرونم ؟
ممنون![]()
روزی 204 مگ!
از من میشنوی نگیر! ارزش نداره....
اگه من جای تو بودم و سرویسم تموم شده بود جمع میکردم میرفتم
های وب هم معلوم نیست چه وضعی داره، اما فعلا که بد نیست
بعیده ساعت رایگان 4.5 گیگ بگیرن!
1مگ با سرعت 128 میشه ساعتی حدود 450 مگ! سه ساعت در میاد حدود 1.5 گیگ!
اما مطمئنا از اینجا بهتره که از کیلوبایت مشترک دزدی میکنه
نه جدی میگم and-roid2 یه چند شبی ۴.۵ گیگ گرفته تو ساعت رایگان![]()
مهم اینه که هر شب همین وضعیت باشه که نیست و الا آسیاتک هم بعضی شب ها سرعت دانلود شبانه بالا هست. مهم ثبات هست که فعلا نه های وب داره و نه آسیاتک و نه هیچ isp ی دیگه ای.
میدونم که آخرش مجبورم برگردم همون مخابرات![]()
عمم بمیره که از اخرین باری که اومدم یه ذره تعریف کردم با تبر زدم تو همین نت پیزوری (پیذوری ، پیظوری ، پیضوری ) عمم به صبح نکشه
یه مشکلی پیدا کردم با دانلود idm هی میگه تام اوت تایم اوت دیگه دانلود درش تخته شد ... کسی میدونه چش شده ؟
این همه میان اینجا ناله میکنن 4 تاشون نیستن برن شاکی بشن
Last edited by amin885; 11-09-2013 at 22:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)