تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1463 از 1635 اولاول ... 463963136314131453145914601461146214631464146514661467147315131563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,621 به 14,630 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست من راستش من اطلاعاتم خیلی پایینه فقط چیزی رو که دیدم (پایین بودن کیفیت فیلم و عکس) سونی نسبت به کنن رو بیان کردم.(فقط تجربه شخصی خودم)
    تازه من حدود 1 سال پیش Sony DSC-HX100V خریدم اما حدود 4-5 ماه پیش فروختمش اخه اونجور که باید نبود دوربین خوبی بود اما نسبت به رقباش(Fujifilm Nikon Canon ) پایین بود رفتم و Canon SX50 HS خریدم که خدارو شکر خیلی راضی هستم .من به نکات تخصصی کاری ندارم تجربم رو گفتم
    شما من رو به عنوان یه کاربر ساده در نظر بگیر . من کیفیت اون دوربین رو قبول نداشتم و چیزی که با چشمم دیدم رو دارم میگم
    همین و بس
    Last edited by amin5222106; 29-04-2013 at 07:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوربین امروز دستم رسید و چند تا عکس باهاش گرفتمSony Cyber-Shot DSC-WX150
    فقط این و میتونم بگم خارق العادست فوق العاده
    من تا حالا فکر میکردم دوربین گوشیم sony xperia ion که 12 مگاپیکسله عکساش اخرشه
    حالا که عکس های دوربینم و دیدم به جد میگم لذت بردم از خریدنش
    واضح و با کیفیت
    عکس میگیره بزار بکگراند کامپیوتر
    مخصوص طبیعت و سوژه و ...
    من از انتخابم راضیم
    انتخاب خوبی بود
    سلام..مبارک باشه دوست عزیز..ایشالاه به سلامتی استفاده کنی ازش..والا حقیقتش خیلی بین دو راهی بودم که در نهایت آخر canon ixy430 رو سفارش دادم برام بیارن.دوربین خوبیه علاوه بر اون صفحه لمسی 3.2 اینچی و wifi و همن طور gps هم داره..دوربین کاملیه..(اما جدا از همه این حرفا بعد از این همه تحقیق البته باز به نظر شخصی خودم یعنی اونطوری که من متوجه شدم عکس های کانن بهتره اما در مقابل فیلم برداری پاینتری نسبت به سونی داره و در مقابل فیلم برداری سونی حرف اول رو میزنه ووو مهمتر اینکه به قول دوست عزیزمون اینا همه کامپکت و همهشون با اختلاف کمی با هم رقابت می کنن و برای من که تنها هدف کار عادی عکسای عادی فیلم عادی زیاد نباید فرقی به حالم داشته باشه ) البته هنوز دوربین به دستم نرسیده اما فکر میکنم که از خریدم نهایت استفاده رو کرده باشم یعنی از این مقدار پولی که هزینه کردم نهایت استفاده و انتخاب خوبی بوده...
    در هر صورت بازم از اینکه به سوالم پاسخ دادی ممنونم.مبارکتم باشه باهش عکسای خیلی خوب و خوشی بگیری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

دوست عزیز چیزی به نام گارانتی اصلی برای محصولات سونی در ایران وجود نداره ! گارانتی اصلی یعنی خود سونی مستقیم محصولاتش را گارانتی کنه و ما چندین ساله که تحریم شدیم و یه همچین چیزی وجود نداره ! این گارانتی ها هم مال شرکت های وارد کننده هست که دو زار هم نمی ارزه ! مخصوصا بازرگانی ایران که دست هر چی دزده را از پشت بسته !

مثلا همین WX100 با گارنتی دوساله ایده آل یا یک ساله ایده آل به همراه بیمه حدود 580 هست ولی با گارانتی بازرگانی ایران حدود 830 هست !!

کلا به هیچ حرف این فروشنده ها اعتماد نکنید که هیچ حرفیشون روی حساب نیست !
    سلام دوست عزیز..حرف شما رو کاملا قبول دارم و تاءید میکنم..اصلا این گارانتی انقد ارزش نداره که بخوام 290 تومن بیشتر پول بدم..و اینکه جای دیگه بازم با گارانتی پیدا کرده بودم 660 تومن که این عادلانه تر نسبت به 890 بود..
    اما در هر صورت همون جا canon ixy 420 را دیدم که واقعا" ازش خوشم امد که یه مدل بالاتر یعنی ixy 430 رو سفارش دام برام بیارن..ایشالا که نا راضی نشم از انتخابم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام..مبارک باشه دوست عزیز..ایشالاه به سلامتی استفاده کنی ازش..والا حقیقتش خیلی بین دو راهی بودم که در نهایت آخر canon ixy430 رو سفارش دادم برام بیارن.دوربین خوبیه علاوه بر اون صفحه لمسی 3.2 اینچی و wifi و همن طور gps هم داره..دوربین کاملیه..(اما جدا از همه این حرفا بعد از این همه تحقیق البته باز به نظر شخصی خودم یعنی اونطوری که من متوجه شدم عکس های کانن بهتره اما در مقابل فیلم برداری پاینتری نسبت به سونی داره و در مقابل فیلم برداری سونی حرف اول رو میزنه ووو مهمتر اینکه به قول دوست عزیزمون اینا همه کامپکت و همهشون با اختلاف کمی با هم رقابت می کنن و برای من که تنها هدف کار عادی عکسای عادی فیلم عادی زیاد نباید فرقی به حالم داشته باشه ) البته هنوز دوربین به دستم نرسیده اما فکر میکنم که از خریدم نهایت استفاده رو کرده باشم یعنی از این مقدار پولی که هزینه کردم نهایت استفاده و انتخاب خوبی بوده...
    در هر صورت بازم از اینکه به سوالم پاسخ دادی ممنونم.مبارکتم باشه باهش عکسای خیلی خوب و خوشی بگیری.
    سلام

مبارکتون باشه.

قیمتش چند شد ؟

البته سونی هم فیلمبرداری بعضی کامپکت هاش خوبه و نه همشون !

فقط لطفا بعد از اینکه دوربین به دستتون رسید فیدبکش را اینجا مطرح کنید تا ببینیم چند مرده حلاجه

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یکی اینجا نیست یه مشاوره به ما بده ، یه دوربین حدود 1 میلیون میخوام

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

یکی اینجا نیست یه مشاوره به ما بده ، یه دوربین حدود 1 میلیون میخوام
    سلام

تا یه تومن که دو تا گزینه بیشتر از بقیه ارزش خرید داره :

Canon SX260
    SONY HX10v
    جفتش حول و حوش 850 هست.

گزینه دیگری SONY HX20v هست که حدود 1100 هست ولی در عکس برداری تفاوتی ( شاید خیلی ناچیز ) با HX10v نداره

7. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

تا یه تومن که دو تا گزینه بیشتر از بقیه ارزش خرید داره :

Canon SX260
    SONY HX10v
    جفتش حول و حوش 850 هست.

گزینه دیگری SONY HX20v هست که حدود 1100 هست ولی در عکس برداری تفاوتی ( شاید خیلی ناچیز ) با HX10v نداره
    ممنون بابت راهنمایی ولی اینو که گفتین خودم هم با یک قیمت گرفتن میتونم بفهمم حدود 1 میلیون چه دوربینی را میتونم بخرم . منظورم اینه که یه مشاوره تخصصی میخوام یا کسی که با این دوربین ها کار کرده یا عکساشو دیده . مثلا بین مدل sony wx170 یا sony hx30 به جز wi-fi چه تفاوتی وجود داره که قیمتش 2 برابر هست و یا اینکه چرا توی سایت های خارجی به sony hx 20v امتیاز بیشتری نسبت به sony hx30v میدهند و یا مدل canon sx500 را میشه با این مدل ها مقایسه کرد؟ من خودم بین مدل sony hx20v و canon sx500 شک دارم و عکس های sony را دیدم که خوب بودن ولی عکس های canon رو ندیدم و از هرکسی که canon داره میپرسم میگه حتما canon بخر
    Last edited by MF_MASOUD; 30-04-2013 at 14:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی ولی اینو که گفتین خودم هم با یک قیمت گرفتن میتونم بفهمم حدود 1 میلیون چه دوربینی را میتونم بخرم . منظورم اینه که یه مشاوره تخصصی میخوام یا کسی که با این دوربین ها کار کرده یا عکساشو دیده . مثلا بین مدل sony wx170 یا sony hx30 به جز wi-fi چه تفاوتی وجود داره که قیمتش 2 برابر هست و یا اینکه چرا توی سایت های خارجی به sony hx 20v امتیاز بیشتری نسبت به sony hx30v میدهند و یا مدل canon sx500 را میشه با این مدل ها مقایسه کرد؟ من خودم بین مدل sony hx20v و canon sx500 شک دارم و عکس های sony را دیدم که خوب بودن ولی عکس های canon رو ندیدم و از هرکسی که canon داره میپرسم میگه حتما canon بخر
    سلام دوست عزیز
    من هم دقیقا مشکل انتخاب داشتم و مثل شما بین sony hx20 , canon sx260 گیر کرده بودم
    ولی با مقایسه عکس های این دو مدل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سونی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کنون
    دیگه هیچ شکی برام باقی نموند که سونی از نظر عکس واقعا سرتره
    (توی دوتا لینک بالا حداقل 10 تا عکس مشترک از یک منظره با دو دوربین گرفته شده که برای مقایسه بسیار عالیست و خودم تمام اون ها رو دانلود کرده و هم روی مانیتور و هم چاپ و هم روی HDTV تماشا کردم و اینکه میگن یک تصویر از هزار کلمه گویاتره در همین جا قابل مشاهده است و در اینجا قصد ندارم با طرافداران sx240, sx260 کنون بحث کنم و همه رو به دیدن و مقایسه تصاویر گرفته شده دعوت می کنم)
    این رو اضافه کنید به قابلیت هایی مثل HDR, 3D, Panarowma و فیلم برداری فول اچ دی 60 فریم برثانیه سونی
    در ضمن همین امروز قیمت های زیر برای این مدل ها رو گرفتم
    hx10v ساخت ژاپن 850 (دیجیکالا 880) با بیمه (ساخت چین هم با گارانتی شرکت بازرگانی 1050)
    hx20v ساخت ژاپن 1060 (دیجیکالا 1080) - بازرگانی 1200
    قیمت روی اینترنت حداقل 243 دلار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این رو هم در مورد قیمت های سایت های خارجی بگم گه قیمت هایی مثل 300 و 380 و 415 دلار برای گارانتی 3 ساله و رم و کیف و باطری اضافه هست و قیمت خالص 243 دلار به نرخ روز خودمون 3600 تومن میشه 875000 که باز هم از قیمت کنون sx260 با بیمه یکساله آفومار که 850 هم میدن گرون تره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی یادم رفت دوتا مطلب رو بگم:
    اول اینکه توی سایت های خارجی بعضی از اجناس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند، یعنی این کالا یک بار از بازار به دلیل ایرادی که داشته به کارخانه برگشته و مجددا بسته بندی شده (این به معنی دست دوم بودن کالا نیست و معمولا توی سری های اول یه کالا این اتفاق می افته و بازرگانان و تجار ایرانی علاقه وافری به وارد کردن این اجناس دارند و این رو روی حساب تجربه چند ساله خودم در زمینه فروش نوت بوک و قطعات کامپیوتر اعلام می کنم!) و قیمت این کالا ها ارزانتر هست و تشخیصش از طرف خریدار تقریبا غیر ممکن و در بعضی از نوت بوک ها که خودم دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودن در کف آن ذکر شده و با وارد کردم شماره سریال کالا در سایت تولید کننده می توان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودن آن را چک کرد
    مطلب دوم اینکه بعد از 6 سال اولین پست خودم رو تو این سایت زدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم دقیقا مشکل انتخاب داشتم و مثل شما بین sony hx20 , canon sx260 گیر کرده بودم
    ولی با مقایسه عکس های این دو مدل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سونی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کنون
    دیگه هیچ شکی برام باقی نموند که سونی از نظر عکس واقعا سرتره
    (توی دوتا لینک بالا حداقل 10 تا عکس مشترک از یک منظره با دو دوربین گرفته شده که برای مقایسه بسیار عالیست و خودم تمام اون ها رو دانلود کرده و هم روی مانیتور و هم چاپ و هم روی HDTV تماشا کردم و اینکه میگن یک تصویر از هزار کلمه گویاتره در همین جا قابل مشاهده است و در اینجا قصد ندارم با طرافداران sx240, sx260 کنون بحث کنم و همه رو به دیدن و مقایسه تصاویر گرفته شده دعوت می کنم)
    این رو اضافه کنید به قابلیت هایی مثل HDR, 3D, Panarowma و فیلم برداری فول اچ دی 60 فریم برثانیه سونی
    در ضمن همین امروز قیمت های زیر برای این مدل ها رو گرفتم
    hx10v ساخت ژاپن 850 (دیجیکالا 880) با بیمه (ساخت چین هم با گارانتی شرکت بازرگانی 1050)
    hx20v ساخت ژاپن 1060 (دیجیکالا 1080) - بازرگانی 1200
    قیمت روی اینترنت حداقل 243 دلار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این رو هم در مورد قیمت های سایت های خارجی بگم گه قیمت هایی مثل 300 و 380 و 415 دلار برای گارانتی 3 ساله و رم و کیف و باطری اضافه هست و قیمت خالص 243 دلار به نرخ روز خودمون 3600 تومن میشه 875000 که باز هم از قیمت کنون sx260 با بیمه یکساله آفومار که 850 هم میدن گرون تره
    البته مقایسه کردن این دو مدل منطقی نیست چون دوربین یکی 12 و یکی دیگه 18 ، یه سوال دیگه اینکه چرا قیمت ساخت ژاپن ارزان تر هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •