پوريا جان سلام من اين بازي رو دارم سي دي من 3 تا كرك داره شايد سي ديت مشكل داره
پوريا جان سلام من اين بازي رو دارم سي دي من 3 تا كرك داره شايد سي ديت مشكل داره
لینک فایل سونیک کار میکنه.
Red Faction Armageddon Crack:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو کارم جوابی نداد گرافیک رو آپدیت کردم ولی بازم جوابی نگرفتم یعنی کسی چنین مشکلی تو ویندوز 7 نداره روی لپ تاپ؟
مدل دستگاه دل xps هست گرافیک هم 2 گیگ 540 nvidia هست ولی!!!!!!!!!!
ممنون مشکل اکانتم درست شد
ولی هنوز در اجرا مشکل دارم!
من دوباره بازی رو نصب کردم و کرک رو هم ریختم در محل نصب بازی
ولی اینجور که شما میگید فقط یک Launcher وجود داره !!
من از این صفحه دیگه جلوتر نمی تونم برم!!
![]()
از طریق compatibility mode چه طوری میشه بازی نصب کرد من بلد نیستم فردا بازیشو دوباره نصب میکنم ارور رو میگم بهتون
روی فایل نصب بازی کلیک راست کنید و به سربرگ compatibility برید؛ ویندوز سازگار با بازی یا برنامه رو انتخاب کنید؛ ok کنید. حالا نصب کنید.
برای اجرای بازی یا برنامه توی compatibility هم همین کار رو با فایل اجرایی بازی یا برنامه انجام بدید.
من الان اومدم بازی رو از طریق compatibility نصب کنم ولی ویندوز 7 نیست اینجا از 95 هست تا ویستا
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان .
من جهت آپدیت کردن ورژن بازی آنریل تورنومنت 3 {برای انجام بازی بصورت آنلاین } پچ 5 اونرو دانلود کردم ولی وقتی پچ رو ران میکنم آدرس محلی که جهت نصب پچ نیاز هست رو میخواد . منم هرچی فولدر داخل محل نصب بازیم به ذهنم میرسید امتحان کردن ولی قبول نمیکنه . ضمنا یه پچ دیگه هم دانلود کردم بازم همین مشکلودارم . لطفا در وارد کردن آدرس صحیح فولدر جهت آپدیت این بازی من رو راهنمایی بفرمایید . با سپاس فراوان جهت توجه شما.
ویستا هم compatibility داره.
خوب الان من گذاشتم رو ویستا و نصب کردم همون اروری رو داد که قبلا میداد
راستی یه نکته رو فراموش کردم بگم این بازی رو روی یه لپ تاب و یه کامپیوتر دیگه نصب کردم روی لپ تاب مثله ماله من همین اروری رو که الان عکسشو میذارم میده ولی روی اوی یکی کامپیوتر راحت نصب شد همه ی ویندوز ها هم 7 بودش
---------- Post added at 08:53 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
من ازین بازی خیلی خاطره دارم با اکس پی خواهش میکنم کمک کنید![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)