خیر پرتک سرویس نامحدود نداره.
خیر پرتک سرویس نامحدود نداره.
بابا دم پشتیبانی گرررررم. الان زنگ زدم گفتم سرویسم 2مگه اما دانلودم روی 100 هست واسم ردیفش کرد الان رو 200 الی 250 شده.
سلام
کسی میدون این خطا مربوط به سایت میشه(ahwaz.sitra)
خطا در پرداخت الکترونيک- کد 120-15
من مشترک ماهشهری هستم سامانه پرتک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه
ادرس دقیق سایت پرتک چیه؟
دوست عزیز پاسخ شما رو دادم. این خطا مربوط به عدم ارتباط با سایت بانک میباشد.سایت پرتک هم مشکلی نداره شما میتونی از نت گوشیت استفاده کنی.شاید بانت خونه فعلا مشکل داره
فرقی نمیکنه تو پرتک هم ممکنه این اتفاق بیفته .منم دیروز سرویسم رو از طریق پرنک تمدید کردم ارور داد ولی بعد از 4 ساعت پول برگشت تو عابربانکم.
سامانه مشکلی نداره اگر یوزرتون توی partak هستش از همینجا تمدید کنید سیترا تقریبا از کار افتاده هستش هیچ گونه تمدیدی صورت نمگیره و partak جایگزین اون شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ترافیکم تموم شده و سرویسم 3 ماهه هست اگه مقدار زیادی ترافیک بخرم چقدر احتمال داره مخابرات ازم کمشون کنه ؟ مثل همین کارایی که الان داره میکنه .مثلا ممکنه من 20 گیگ بخرم و 10 گیگش رو حذف کنه ظاهرا برای بعضی ها اینطوری شده
دوستان شهرستانی .سیترا بل کل سیستم تمدید و خرید ترافیکش از کار افتاده زنگ زدم پشتیبانی بهم گفتن فقظ از طریق پرتک میتونی تمدید کنی و همه رو اوردن پرتک .ولی من چون تو پرتک پسووردم ارور میداد و نمیتونستم برم تو پنلم برام سه سوته ردیفش کردن .کسانی که نمیتونن تو پرتک وارد پنلشون و اخطار پسوورد میده واسشون میده زنگ بزنن پشتیبانی تا مشکلشون رو حل کنن .
و یه سوال حیاتی . من 10 مگ با 5 گیگ دانلود دارم .ولی تو پرتک این سرویس نیست و 10 مگ با 3 گیگ هست .میخواستم بدونم اگه این سرویس رو بردارم دانلود شبانه داره یا نه لطفا کسانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
تیکت فرستادم یعنی مثلا جواب دادن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)