تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1462 از 2606 اولاول ... 46296213621412145214581459146014611462146314641465146614721512156219622462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,611 به 14,620 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

از تنظیمات بگید مه دیگر نریم تعمیرکار بیاریم مودم TP-Link & 8951 هست ..معمنون
    از قسمت Wizard مودم استفاده کنید راحت هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از یه جهت واقعا راضی هستم که از 512 بیشتر نمیدهند زیرا اگر میدادند وسوسه میشدم میرفتم 2مگ میگرفتم و بعد از اون مجبور میشدم برم 300-400 هزار تومان پول هارد بدهم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام . من تو طرح پایزه 2مگ شبانه رایگان عضو شدم.. کسی هست که قبض اومده واسش؟

میخوام بدونم برای دانلود شبانه حتما باید ساعت 1شب مودم خاموش روشن شه(سیم قطع و وصل شه) ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

برای کندی اینترنت با 2020 تماس گرفتم...مشکل رو سراسری اعلام کرد و گفت انشالله درست میشه

منطقه مخابراتی تندگویان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من تابستون امسال رفتم مرکزمون پرسیدم که ۱۰ مگ و ۵ مگ ام رایگان شبانه داره اونم گفت اره داره. همین شد که گفتم بگیریم. گرفتیم و دو سه ماهی مشکلی نبود. هر ماه حدود ۳۰ گیگ دانلود داشتم. اما ماه پیش تلفن و به خاطر بدهی قطع کردند و کلی دردسر کشیدیم. آخر کاشف به عمل اومد که ۱۰ مگ شبانه رایگان نداره. حالا می خوام ببینم میشه برم تغییر بدم به ۲ مگ که برم تو کمپین تابستانه و شبانه رایگان داشته باشم یا نه؟
    ممنون

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مزخرف، یک ساله افتضاح شده، تعداد ip ها بسیار کمتر از مشتریان مخابرات است. قطعی های مکرر، نگرفتن IP توسط مودم
    این مشکل رو من چند صفحه پیش هم مطرح کردم،متاسفانه اگه مخابرات همینطور بخواد یوزر بگیره و امکانات خودش رو ارتقا نده
    وضعیت ازین هم بدتر میشه

7. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مشکل رو من چند صفحه پیش هم مطرح کردم،متاسفانه اگه مخابرات همینطور بخواد یوزر بگیره و امکانات خودش رو ارتقا نده
    وضعیت ازین هم بدتر میشه
    فعلا خبری از کمپین نیس
    سلام دوستان
    من تابستون امسال رفتم مرکزمون پرسیدم که ۱۰ مگ و ۵ مگ ام رایگان شبانه داره اونم گفت اره داره. همین شد که گفتم بگیریم. گرفتیم و دو سه ماهی مشکلی نبود. هر ماه حدود ۳۰ گیگ دانلود داشتم. اما ماه پیش تلفن و به خاطر بدهی قطع کردند و کلی دردسر کشیدیم. آخر کاشف به عمل اومد که ۱۰ مگ شبانه رایگان نداره. حالا می خوام ببینم میشه برم تغییر بدم به ۲ مگ که برم تو کمپین تابستانه و شبانه رایگان داشته باشم یا نه؟
    ممنون
    جدیدا رنج 93 اضافه کردن

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای کندی اینترنت با 2020 تماس گرفتم...مشکل رو سراسری اعلام کرد و گفت انشالله درست میشه

منطقه مخابراتی تندگویان
    احتمالا مشکل در سراسر مرکز شماست چون اینجا که چند وقته کندی برطرف شده.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من یه مودم Symphony SY602 از صد سال پیش دارم. اگه اینترنت مخابرات بگیرم، میشه از همین مودم استفاده کرد یا باید حتماً از خود مخابرات مودم جدید بگیریم؟ کلاً به نظرتون گزینه "نصب و راه اندازی توسط مخابرات" رو تیک بزنم یا میشه راحت خودمون راهش بندازیم؟

بعد معمولاً چقدر طول میکشه که شرکت قبلی بند و بساطش رو جمع کنه و خط خالی بشه و مخابرات اینترنت رو راه بندازه؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان من یه مودم Symphony SY602 از صد سال پیش دارم. اگه اینترنت مخابرات بگیرم، میشه از همین مودم استفاده کرد یا باید حتماً از خود مخابرات مودم جدید بگیریم؟ کلاً به نظرتون گزینه "نصب و راه اندازی توسط مخابرات" رو تیک بزنم یا میشه راحت خودمون راهش بندازیم؟

بعد معمولاً چقدر طول میکشه که شرکت قبلی بند و بساطش رو جمع کنه و خط خالی بشه و مخابرات اینترنت رو راه بندازه؟
    آره داداش بزن مودم دارم
    نمی خواد مودم بخری
    بستگی به شرکت قبلی تون داره چقدر ادا بازی در بیاره
    اگر بفرسته همون روز مخابرات تخلیه میکنه
    و اگر درخواست رو همون روز بدید فرداش وصل میکنه مخابرات

12. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •