این سوال منم هست؟
مرسی دوستان
این سوال منم هست؟
مرسی دوستان
دوستان هر موقع مطلع شدین برگ سفیدا اومده اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
من خیلی بعید میدونم اینجوری بشه
انشالله بعد از عید
همیشه حدود 10 روز قبل اعزام مشخص میشه
صبر میکنیم...
سلام دوستان
اعزام مجدد هستم و 12/1 اعزام شدیم به 01 و همون روز اول 13 روز مرخصی دادن تا امریه جدید بیاد و من چون من قبلا تو آموزشی ترخیص شده بودم امریه اومد برای آموزشی برم 02.
15 اسفند رفتم 02 و 16 اسفند بردن تلو ( اردوگاه) و حسابی سخت گدشت این سه شب و سه روز تو تلو.
امروز که چهارشنبه 23 اسفند هست اومدیم مرخصی تا 16 فروردین 92.
تعجب کردی آره؟
این دوره ارتش 23 روز مرخصی واسه عید داد و برعکس دوره های قبل که دو نیمه میکرد این دوره همه رو کلا 23 روز مرخصی داده واقعا این دوره شده خوشه طلایی. تازه اولش قرار بود بچه های هر شهر یه روز بیان واسه نگهبانی اما نگهبانی ها هم برای آموزشیها کلا لغو شده و باید افسران وظبفه نگهبانی بدن آخ که چقدر عصبانی بودن.
اونایی که نیومدن این دوره سرشون حسابی کلاه رفت.
دوستان اگه سریعتر جواب بدن بسیار ممنون میشم چون باید شنبه اونجا باشم
از ابتدا برج ۱۱ به ازای هر سال ۱۰ تا ۱۱ روز کسری میدن
سلام. فقط میتونم با اطمینان بهت بگم همش کشک. فقط میترسونن . چون میدونن سرباز اطلاع نداره.
نمره، تیر اندازی، نمره فرماندهی همش الکیه. اخر اموزشی خودت میفهمی
ببین ما 900 نفر بودیم اعزامیامون تو پادگان، فقط 1 نفر تجدید دوره شد، اونم چی ، معتاد بود شیشه اورد پادگان، از دیوار پادگان میومد تو، شیشه بازداشتگاه رو شیکونده بود، بازم بگم ؟؟؟؟؟؟؟
فقط این یارو رو تجدید دوره کردن همین. کاری نمیتونن کنن چون امریه اینا دست اینا نیست. یارو باید خیلی گندای خفنی بزنه تا این بلا سرش بیاد
در ضمن ما تو ستاد فرماندهی نزاجاییم همه چی از اینجا صادر میشه از جمله امریه، که اونم به نمره ها کاری ندارن. و با کامپیوتر امریه ها تقسیم و صادر میشه![]()
Last edited by mohsentaghadosi; 13-03-2013 at 18:49.
اقا ارتش قاطیه
امروز تو ستاد فرماندهی ، ما که تو قسمت نیروی انسانی هستیم گفتن از 26 تعطیل تا 6 حضور
اما واسه قسمت عملیات رو گفتن 27 تا 6. همش یه ساختمون فاصله داریم))))
سلام به دوستان
من اعزامي 1/12 بودم البته كفايتي ام و خدارا شكر الان دارم تو شهرستان كنارمون (15 كيلومتر با شهر ما فاصله داره) دارم تو نيروي مقاومت تو يه يه بخش اداري دارم خدمت مي كنم و تا ساعت دو اونجا هستم بعدش ميام خونه البته هر 5 شب افسر نگهبان هستم . اميدوارم اين دوعيد توي خدمت واسه هممون زود بگذره.
دوستاني كه كسري بسيج دارين زود برين دنبال بگيرين سال 92 شابد حذف بشه.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)