تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1462 از 1746 اولاول ... 462962136214121452145814591460146114621463146414651466147215121562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,611 به 14,620 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من یه سوالی برا پیش اومده شما دقیقا از کجا می فهمید که بقیه toxic ها و flame ها چت بن نمیشند؟؟؟؟
    باگی، سایتی، چیزی ما ساختیم خودمون خبر نداریم؟
    منظورم همین ایرانی ها هستن دیگه
    مثلا من با چند نفر از بچه ها که میرم گیم
    مثلا همش فحش میدن به اونای دیگه آخر گیم ها gg easy izi از این حرفا میزنن و کلا فـــحش خواهر و مادر میدن بهشون منم ریپورتشون میدم حقشونه خب.
    بعد میبینم باز دفعه بعد که رفتیم گیم همون آشو همون کاسه باز فحش میدن ... بان هم نمیشن... تیم دشمن همشون میگن ریپورت فلانی...
    afk میشن یا leave میدن باز ریپورت میدم باز میبینم بن نشدن
    دیگه به اینجام رسیده...!
    طرف ایرانیه اندازه برونز نمیفهمه بعد میبینم platinum 3 ـه میگم لابد این بازی اینجوری بوده
    باز همون روز یا چند روز بعد میبینم چقد نوبه این چجوری آخه plat شده !
    یه بازیشو که رنکت رفته بود spec میکنم میبینم تیمش اونو کری میکنن شانس آخه تا اینقدرررر؟!!!
    درد دلمو آخهه به کــــی بگم!

بعضی ها(Fiddle) را هم باید 10 برابر چت بن و فروم چت بن کرد
    OK دیگه پست نمیذارم
    تا مشکل من واستون اتفاق نیافته نمیتونین درک کنین
    تو اگه با من duo بیای یا اونایی که میان میدونن که من در بدترین شرایط که اینجوری شدم>>
    هیچی به هیشکس نمیگم آدم توکسیک یا فلیمری نیستم
    ولی با این شرایط وقتی اینقدر بن میشم نمیتونم تحمل کنم...
    Last edited by Fiddle; 28-11-2014 at 23:33.

2. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

مثلا همش فحش میدن به اونای دیگه آخر گیم ها gg easy izi از این حرفا میزنن و کلا فـــحش خواهر و مادر میدن بهشون منم ریپورتشون میدم حقشونه خب.
    بعد میبینم باز دفعه بعد که رفتیم گیم همون آشو همون کاسه باز فحش میدن ... بان هم نمیشن... تیم دشمن همشون میگن ریپورت فلانی...
    دیگه به اینجام رسیده...!
    طرف ایرانیه اندازه برونز نمیفهمه بعد میبینم platinum 3 ـه میگم لابد این بازی اینجوری بوده
    یه بازیشو که رنکت رفته بود spec میکنم میبینم تیمش اونو کری میکنن شانس آخه تا اینقدرررر؟!!!
    این چیزی که میگی اصلا چیزی نیست که بشه قضاوت کرد راجبش طرف حتی 10 بازی هم پشت سر هم فیدر بشه دلیل نمیشه که بهش بگیم نوب یا... شاید زیاد گنک خورده شاید لگ بوده شاید بد شانسه که رول مورد نظر یه چمپ مورد نظر بهش نرسیده شایدم دستش شکسته نمیتونه درست بازی کنه و هزاران دلیل دیگه پس اونی که پلات3 هست واقعا باباش در اومده مثل من که روزهایی شده گفتم گور بابایه لول دیگه بازی نمیکنم ( از شدت هرس) چون تو 1 روز 4 تا تایر افتادم پایین و شدم پلات ولی نا امید نشدم و ادامه دادم تا افتادم تو گلد بعدش کلی تحقیق کردم و فهمیدم ایراد از خودمه الان مشکل که برترف شد الان دایموند 1 هست یکی از اکانت هام . کل منظورم اینه که بهتره اول کلاهمون رو بذاریم جلومون و راجب خودمون حرف بزنیم تا اینکه راجب دیگران قضاوت کنیم ( کاش اینجا هم یکی باید یه سیستم چت فرم بن قرار بده به قول Aloneson که بعضیا روزی 1 پست بیشتر نتونن بدن البته شوخی بود امیدوارم نارحت نشین

4. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دیگه به اینجام رسیده...!
    من خوب درکت می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این چیزی که میگی اصلا چیزی نیست که بشه قضاوت کرد راجبش طرف حتی 10 بازی هم پشت سر هم فیدر بشه دلیل نمیشه که بهش بگیم نوب یا... شاید زیاد گنک خورده شاید لگ بوده شاید بد شانسه که رول مورد نظر یه چمپ مورد نظر بهش نرسیده شایدم دستش شکسته نمیتونه درست بازی کنه و هزاران دلیل دیگه پس اونی که پلات3 هست واقعا باباش در اومده مثل من که روزهایی شده گفتم گور بابایه لول دیگه بازی نمیکنم ( از شدت هرس) چون تو 1 روز 4 تا تایر افتادم پایین و شدم پلات ولی نا امید نشدم و ادامه دادم تا افتادم تو گلد بعدش کلی تحقیق کردم و فهمیدم ایراد از خودمه الان مشکل که برترف شد الان دایموند 1 هست یکی از اکانت هام . کل منظورم اینه که بهتره اول کلاهمون رو بذاریم جلومون و راجب خودمون حرف بزنیم تا اینکه راجب دیگران قضاوت کنیم ( کاش اینجا هم یکی باید یه سیستم چت فرم بن قرار بده به قول Aloneson که بعضیا روزی 1 پست بیشتر نتونن بدن البته شوخی بود امیدوارم نارحت نشین
    من از این خوشبینیت هم خوشم میاد هم بدم میاد
    ببین این که دوستمون گفتن درسته
    شما میای به این حارجی ها یا احتمالا دوستان خودمون پول میدی
    و برات کری می کنن. من کلی از این بوست اکانتا دیدم
    پلات دیدم سی اسش 100 بود :O
    وقتی هم رفتی اون بالا بالالخره 2 تا بازی میبری 2 تا میبازی پایین نمیایی که
    خدا هم نکنه یک دوست خفن پیدا کنی با اون بری تو بازی

7. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

من از این خوشبینیت هم خوشم میاد هم بدم میاد
    ببین این که دوستمون گفتن درسته
    شما میای به این حارجی ها یا احتمالا دوستان خودمون پول میدی
    و برات کری می کنن. من کلی از این بوست اکانتا دیدم
    پلات دیدم سی اسش 100 بود :O
    وقتی هم رفتی اون بالا بالالخره 2 تا بازی میبری 2 تا میبازی پایین نمیایی که
    خدا هم نکنه یک دوست خفن پیدا کنی با اون بری تو بازی
    احتمالا بین هر 20 تا بازیکن high elo شاید یکیشون اکانتش بوست باشه که اونم دووم نمیاره یا بازیکن میشه یا باز میفته به برنز اتفاقا چند روز پیش به جانگلرمون گفتم اکانتت رو چند خریدی با paypal پرداخت کردی یا کارت اعتباری بابات ؟ بعد بازی 30 گیم چت بن شدم

9. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

دیگه به اینجام رسیده...!
    کلا سیستم چت بن بسیار قوی شده ولی کاملا درست عمل میکنه یعنی شما اگه الان چت بنی باس بفهمی که این نوع برخوردت اشتباه بوده و درستش کنی
    یه چیز دیگه ای هم که خیلی هاتون نمیدونید اینه که وقتی چت بن هستید انگار یه مجرمی هستید که کاملا تحت نظر هستید و با اولین خلاف دوباره اسیر قانون میشد
    مثلا این آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نگاه رایوت الان یه قاتل زنجیره ای هستش که اگه بخواهد بگه سلام هم میزنندش واسه همین من به ایشون توصیه میکنم اصلا تو بازی چت نکنند
    یعنی کلا hi هم نگند اصلا نگند چه رول یا لینی میخواند برند اگه یه مدتی اینجوری باشند اون حساسیته از بین میره و دیگه به این راحتیا چت بن نمیشند

شما خودت چه تایری هستید که میتونید بازی یه plat 3 را تحلیل یه تشخیص بدید؟؟یعنی چون plat 3 شده الان دیگه کلا نباید ببازه؟؟؟ نباید کیل بده؟؟؟
    فکر کردی جلو یه plat 3 میا برنز 5 میندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من قبول دارم بوست زیاده ولی اکثرا تا گلد هستش واسه ریوارد اما خوب پلت هم زیاد بوست داره ولی به این راحتی نمیشه به کسی تهمت زد

OK دیگه پست نمیذارم
    تا مشکل من واستون اتفاق نیافته نمیتونین درک کنین
    تو اگه با من duo بیای یا اونایی که میان میدونن که من در بدترین شرایط که اینجوری شدم>>
    هیچی به هیشکس نمیگم آدم توکسیک یا فلیمری نیستم
    ولی با این شرایط وقتی اینقدر بن میشم نمیتونم تحمل کنم...
    من که اشاره به شخص خاصی نکردم که شما ناراحت میشید دوست عزیز

به به ببینید ایشون واقعا قبلا پسری بدی بودند اما یه کم به ارشاد های من توجه کردند الان چقدر پست هاش قشنگتر و پر محتوا تر شدند
    الان مثلا همین پستی که دادند چقدر زیباست اصلا این پست با آدم حرف میزنه
    البته یه مشکل کوچولو داره این پست اون اون پرانتز آخرشه که قرمزش کردم یادشون رفته آخر کار پرانتز را ببندند که انشاالله اونم در گذر زمان درست میشه

11. 4 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

به به ببینید ایشون واقعا قبلا پسری بدی بودند اما یه کم به ارشاد های من توجه کردند الان چقدر پست هاش قشنگتر و پر محتوا تر شدند

الان مثلا همین پستی که دادند چقدر زیباست اصلا این پست با آدم حرف میزنه

البته یه مشکل کوچولو داره این پست اون اون پرانتز آخرشه که قرمزش کردم یادشون رفته آخر کار پرانتز را ببندند که انشاالله اونم در گذر زمان درست میشه
    ای بابا استاد به فلانی گفتن ادب از که آموختی گفت از فلانی ما هم هرچی شما فرمودین خوب یاد گرفتیم و تو زندگی سر لوحه کردیم . کل کل ماله دوران برنزیت بود استاد با فرمایشات خوب و متین شما هم میشه با به اللوهایه بالا سعود کرد هم ( چت بن ) نشد در کل مخلصیم اگه تو شرکت ریتو کمکی چیزی خواستین واسه پخش غذا بین پرسنل ما در خدمتیم البته باید اینم گفت که دس پخت استاد حرف نداره

13. 4 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من اومدم قبل از این که دوباره رنکو شروع کنم چند دست نرما زدم
    بعد از برد دوازده بازی تو نرمال یکی دیگه هم اومدم برم تو بازی بعد ای دی کریمون تا اخر بازی 23 بار مرد تازه یک کیل گرفته بود تاپم که هی غر می زد تاورشم زود خورد تازه کمم فید نداد جانگلرم میومد تو لاینم فید می داد طوری که بهش نمی رسیدم کمک کنم روبروم هم از اول بازی دو نفر بودن شاکو و موردکاسیر با این وضعیت تو بازی 14 کیل گرفتم ده بار مردم کل بازیکنای تیم به غیر از من باهم ده تا بیشتر نگرفتن وضعیت طوری بود که تیم طرف چت می کرد بهم می گفت : چه قدر سختی تو. بازم من فکر می کنم باخت تقصیر من بود چون ای دی کری که بیستو سه تا فید داد بهم می گفت درست بازی کن و بازی خودمو با ام کا لول نگاه کردم ببینم کجا اشتباه کردم تازه با این وضعیت دیدم بعضی جا ها موقعیت گیریم مقداری اشتباه بود

از این بازیا زیاد کردم تازه نصف بازیام وسط بازی پینگم می رسید به 17000 ! که مجبور می شدم مودمو ریست کنم از بازی بیام بیرون دوباره لاگین کنم
    ولی هیچ وقت مثل شما ها نیومدم این جا غرغر کنم الان ممکنه شما پلاتینیومو و دیاموند باشین اما هنوز یک برنز بیشتر نیستین

پی نوشت : ایپی بوست از دیروز شروع شد چرا وقتی شروع می شه خبر نمی دین؟
    Last edited by mehdi951; 29-11-2014 at 12:40.

15. این کاربر از mehdi951 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

احتمالا بین هر 20 تا بازیکن high elo شاید یکیشون اکانتش بوست باشه که اونم دووم نمیاره یا بازیکن میشه یا باز میفته به برنز اتفاقا چند روز پیش به جانگلرمون گفتم اکانتت رو چند خریدی با paypal پرداخت کردی یا کارت اعتباری بابات ؟ بعد بازی 30 گیم چت بن شدم
    والا من که پلات گلد نوب زیاد میبینم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

ای بابا استاد به فلانی گفتن ادب از که آموختی گفت از فلانی ما هم هرچی شما فرمودین خوب یاد گرفتیم و تو زندگی سر لوحه کردیم . کل کل ماله دوران برنزیت بود استاد با فرمایشات خوب و متین شما هم میشه با به اللوهایه بالا سعود کرد هم ( چت بن ) نشد در کل مخلصیم اگه تو شرکت ریتو کمکی چیزی خواستین واسه پخش غذا بین پرسنل ما در خدمتیم البته باید اینم گفت که دس پخت استاد حرف نداره
    قربان شما عزیزم من هم شما را خیلی دوست دارم و خوش حالم که از برنزیت در اومدید
    راستی شما دست پخت من را کی خوردید؟؟ من به آشپزی علاقه خاصی دارم و همه پرسنل را در همه بخش ها میشناسم به غیر از تیم نظافت!!!
    درضمن من تا حالا تو شرکت آشپزی نکردم و فقط وقتی با دوستان میریم تفریح آشپزی میکنم که خوب مسلما همه دوستامم میشناسم
    شاید هم شما یکی از دوستان من هستید و بدون اطلاع من این اکانت را ساختید وشوخی میکنید باهام
    یا شاید هم قصد ترور من را دارید آخه این اطلاعات را شما از کجا دارید؟؟؟؟؟

پلیس ضد ترور آمریکا بهم گفته بود که یه سری افراد هستند از طرف شرکت های بازی سازی دیگه اجیر شدند و قصد ترور شما را دارند چون مغذ متفکر رایوت هستید و خیلی خوب داره جا میوفته
    نکنه شما همونایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من این اکانتتون را میدم چک کنند و شما هم هرچه سریع تر نصبت به معرفی خودتون اقدام کنید وگرنه مستقیما میدم cia وارد عمل بشه

18. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •