یکبار با یکی از مسئولین طرح ترافیک جایی بودیم طرف هی داشت از مزیت های طرح میگفت که ما اینکارو کردیم هوای تهران داره پاک میشه من پرسیدم شنیدم شما مجوز 1 روزه طرح ترافیک میدین به مردم شرایطش چیه؟ گفت فلان مبلغ میدید مجوز میگیرید پرسیدم یعنی می فرمایید اگر من پول بدم دیگه دودی که از اگزوز ماشین من خارج میشه هوا رو الوده نمیکنه؟؟ جواب داد مردم ایران هر چیزی مجانی باشه ریشه شو میسوزونن وقتی پولی نباشه همه میرن تو طرح مسافر کشی گفتم ولی الان هم میتونن به قول شما مجوز بخرن برن مسافر کشی گفت خوب بعله بعضی از مردم درست بشو نیستن!! واقعیت این بود که مشکل مسافرکش ها بوق زدن ها و توقف های بیجا و مداوم این اقایون که باعث ترافیک میشد وحتی الودگی هوا نبود اینها البته حقیقت داره اما مشکل اصلی این بود که اینا شبا درامدشونو میبردن برای زن وبچشون و بعضی ها سهمی در این در امد نداشتند!! با این سیستم همون بعضی ها حقشونو اول صبح به صورت نقد قبل از این که مسافر کش بدبخت 1 قرون در بیاره دریافت میکردن . اینجا هم همینه صبانت فکر میکنه اگر مردم به چیزایی که دانلود میکنن نیاز ندارن پس بیجا میکنن دانلود میکنن اگر هم واقعا نیاز دارن اگر بتونن شبانه رایگان فایلهاشونو بگیرن دیگه نمیان بابتش پولی بدن و حق ما (پول زور) نمیرسه..... وگرنه کدوم دیوانه ای باور میکنه این همه جنگ و جدل که حتی به وزیر هم کشیده شد دلیلش این باشه که صبانت نگرانه من یک موقع 4 صبح نتونم کلیپ جیش کردن طوطی که پسر عمه بیکارتر از خودم برام ایمیل کرده رو ببینم!!!