تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1462 از 1783 اولاول ... 462962136214121452145814591460146114621463146414651466147215121562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,611 به 14,620 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همونطور که خیلی های دیگه هم اینجا اعلام کردن , منم در این چند سالی که مشتری صبانت بودم مشکل خاصی در استفاده شبانه چه وب چه دانلود نداشتم .
    منتهی اینو هم درک میکنم که تنها بهانه شرکت برای بستن شبانه رایگان فقط و فقط همین یه مورد بوده که آقا , مردم نصفه شب نمیتونن ایمیلاشونو چک کنن
    چون شما ها دارید دانلود میکنید . خوب الان پول بدیم و دانلود کنیم دیگه این آقایون که شبا نمیتونستن استفاده کنن مشکلشون حل میشه ؟!

این منطق مثل این میمونه که بگن شما حق عبور از چراغ قرمز رو نداری چون باعث تصادف و اسیب به خود و دیگران و و و .. میشی , اما اگه انقدر بدی اشکالی
    نداره میتونی رد شی ! خوب این مسخره نباشه من نمیدونم دیگه به چی باید گفت مسخره .

اگر امکان گذاشتن یه نظرسنجی منصفانه بود همه متوجه میشدن که واقعا چند درصد مشکل وب شبانه داشتن . اونوقت میشد به برخی
    "مشترک نماها" گفت: ساکت !
    یکبار با یکی از مسئولین طرح ترافیک جایی بودیم طرف هی داشت از مزیت های طرح میگفت که ما اینکارو کردیم هوای تهران داره پاک میشه من پرسیدم شنیدم شما مجوز 1 روزه طرح ترافیک میدین به مردم شرایطش چیه؟ گفت فلان مبلغ میدید مجوز میگیرید پرسیدم یعنی می فرمایید اگر من پول بدم دیگه دودی که از اگزوز ماشین من خارج میشه هوا رو الوده نمیکنه؟؟ جواب داد مردم ایران هر چیزی مجانی باشه ریشه شو میسوزونن وقتی پولی نباشه همه میرن تو طرح مسافر کشی گفتم ولی الان هم میتونن به قول شما مجوز بخرن برن مسافر کشی گفت خوب بعله بعضی از مردم درست بشو نیستن!! واقعیت این بود که مشکل مسافرکش ها بوق زدن ها و توقف های بیجا و مداوم این اقایون که باعث ترافیک میشد وحتی الودگی هوا نبود اینها البته حقیقت داره اما مشکل اصلی این بود که اینا شبا درامدشونو میبردن برای زن وبچشون و بعضی ها سهمی در این در امد نداشتند!! با این سیستم همون بعضی ها حقشونو اول صبح به صورت نقد قبل از این که مسافر کش بدبخت 1 قرون در بیاره دریافت میکردن . اینجا هم همینه صبانت فکر میکنه اگر مردم به چیزایی که دانلود میکنن نیاز ندارن پس بیجا میکنن دانلود میکنن اگر هم واقعا نیاز دارن اگر بتونن شبانه رایگان فایلهاشونو بگیرن دیگه نمیان بابتش پولی بدن و حق ما (پول زور) نمیرسه..... وگرنه کدوم دیوانه ای باور میکنه این همه جنگ و جدل که حتی به وزیر هم کشیده شد دلیلش این باشه که صبانت نگرانه من یک موقع 4 صبح نتونم کلیپ جیش کردن طوطی که پسر عمه بیکارتر از خودم برام ایمیل کرده رو ببینم!!!
    Last edited by sunmaster_7; 06-10-2014 at 03:19.

2. 6 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه RealFlow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

برید یک جای بهتر حداقل شبی 2 .3 گیگ راحت دانلود میکنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمونه تست سرعت شبانه من :

تاریخچه تست اسپید تست در ساعات شبانه :

پینگ از گوگل :

من که از صبانت راضیم حدود یک ونیم ماهه اومدم وضعیتش هم که تا الان برام عالی بوده
    سرویس دهنده قبلی من پارس بود اینقدر قطع و وصل میشد اعصاب برام نزاشته بود
    از اون موقع که خطم وصل شده یک ثانیه قطعی نداشتم
    پینگ هم که اصلا با پارس قابل قیاس نیس
    شبانه هم هر چی نیاز داشتم دانلود کردم به مشکلی نخوردم

5. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمونه تست سرعت شبانه من من که از صبانت راضیم حدود یک ونیم ماهه اومدم وضعیتش هم که تا الان برام عالی بوده........ یشبانه هم هر چی نیاز داشتم دانلود کردم به مشکلی نخوردم

بزار دو برابر حجم روزانت دانلود کنی بعد با هم حرف میزنیم دوست عزیزم شاهنامه اخرش خوشه

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نمونه تست سرعت شبانه من :

تاریخچه تست اسپید تست در ساعات شبانه :

پینگ از گوگل :

من که از صبانت راضیم حدود یک ونیم ماهه اومدم وضعیتش هم که تا الان برام عالی بوده
    سرویس دهنده قبلی من پارس بود اینقدر قطع و وصل میشد اعصاب برام نزاشته بود
    از اون موقع که خطم وصل شده یک ثانیه قطعی نداشتم
    پینگ هم که اصلا با پارس قابل قیاس نیس
    شبانه هم هر چی نیاز داشتم دانلود کردم به مشکلی نخوردم
    برای شما داداش صبا خوب افتاده وگرنه صفحات پیش رو بخون ببین همین صبا چقدر قطعی و وصلی داره.پس اصلا نشان دهنده این نیست که کارش درسته.اتفاقا برای منم تا الان قطعی نداشته و سرعت شبانم هم هنوز بین 1 تا 1.2 مگابایته چون هنوز دو برابر حجم روزانم دانلود شبانه نداشتم.نزدیک 10 گیگ حجم خریم اما تا الان حداکثر 2 گیگ دانلود شبانه داشتماما دارم میبینم که چقدر از دوستان و اطرافیانم در صبانت در عذاب هستند.در ضمن سرعت تک کانکشن صبانت خیلی هم پایینه که این کار رو برای ویدیو آنلاین نگاه کردن خراب میکنه مخصوصا اگر کیفیتش hd باشه اما خط دومم که آسیاتک هست سرعت تک کانکشه اش عالیه و همه ویدیوهای آنلاین رو با کمترین تیک و قطعی نگاه میکنم.برای اینکه منظورم رو از سرعت تک کانکشن بفهمی میتونی به تاپیکی به همین نام در این فروم مراجعه کنی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس نگو صبانت همه چیزش عالی هست.

8. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بزار دو برابر حجم روزانت دانلود کنی بعد با هم حرف میزنیم دوست عزیزم شاهنامه اخرش خوشه
    تا الان 170 گیگ این ماه دانلود داشتم
    چقدر باید دانلود کنم تا مثل شما بشم ؟
    من دیگه هیچی برا دانلود ندارم
    دیگه حداکثر 300 مگ شبی شاید مصرف کنم
    Last edited by ho3in2012; 06-10-2014 at 04:50.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

برای شما داداش صبا خوب افتاده وگرنه صفحات پیش رو بخون ببین همین صبا چقدر قطعی و وصلی داره.پس اصلا نشان دهنده این نیست که کارش درسته.اتفاقا برای منم تا الان قطعی نداشته و سرعت شبانم هم هنوز بین 1 تا 1.2 مگابایته چون هنوز دو برابر حجم روزانم دانلود شبانه نداشتم.نزدیک 10 گیگ حجم خریم اما تا الان حداکثر 2 گیگ دانلود شبانه داشتماما دارم میبینم که چقدر از دوستان و اطرافیانم در صبانت در عذاب هستند.در ضمن سرعت تک کانکشن صبانت خیلی هم پایینه که این کار رو برای ویدیو آنلاین نگاه کردن خراب میکنه مخصوصا اگر کیفیتش hd باشه اما خط دومم که آسیاتک هست سرعت تک کانکشه اش عالیه و همه ویدیوهای آنلاین رو با کمترین تیک و قطعی نگاه میکنم.برای اینکه منظورم رو از سرعت تک کانکشن بفهمی میتونی به تاپیکی به همین نام در این فروم مراجعه کنی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس نگو صبانت همه چیزش عالی هست.
    والا من تک کانکشن سرعتم 8 مگابیته
    مشکلی تو دیدن ویدیو ندارم
    من نگفتم از همه عالی تره وبهتره
    من گفتم برای من عالیه و نیاز من رو بر طرف میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیزم بعضی از این دوستان میگن ما اندازه دو برابر حجم روزانه دانلود شبانه نداریم تا محدود بشیم که راست هم میگن چون یکی از اونها خود من هستم که هیچوقت اندازه دو برابر حجم روزانه دانلود ندارم و دانلود شبانه ام خیلی کمتر از این حرفاست.اما چیزی که این دوستان فراموش کردن اینه که در درجه اول این قانون صبانت شاید برای ماها که کم مصرف میکنیم خوب باشه اما برای 90 درصد از دوستانمون عذاب آوره و از اون مهمتر این قانون حرف زوره و شما را به زور مجبور میکنه که حجم بخری.پس ماها که مصرف شبانمون کمه نباید بگیم چون برای ما خوب است پس آفرین به صبانت و این کلاهبرداریش برامون بی اهمیت باشه.جالبه این شرکت آنقدر دروغگو است که در جوابیه شکایت من به 195 به عمد خواسته بود که من رو پرمصرف جلوه بده و حجمهای مصرفی من رو تقریبا 10 برابر ذکر کرده بود.با شکایت مجدد من که آقا این حجمهایی که صبانت گفته من یک دهمشو مصرف کردم باز در جواب اینبار اومده کل حجم مصرفی من از اول دوره که مربوط به دیماه 92 میشه رو اینبار درست ذکر کرده بود تا بازم یک عدد گنده رو به 195 گفته باشه درصورتیکه بحث ما سر مقدار دانلود شبانه در 3 ماه اخیر بود.خلاصه بازم من شکایت کردم و در سومین جوابیه اش باز گفته بود که بله ما اولین بار اشتباها حجمهای یکی دیگه رو جای ایشون ذکر کردیم و بابت این اشتباه عذرخواهی هم کردیم!!!!در صورتیکه مثل س.گ دروغ میگفت چون اگر عذرخواهی میکرد یا میگفت ما اشتباه کردیم من دوباره ازشون شکایت نمیکردم.منظورم اینه که برای اینکه خودشو خوب جلوه بده و من رو بده کنه در روز روشن بهم دروغ گفت.دوست دارم مکاتبات انجام شده رو بزارم تا دوستان خودشون ببینن که این شرکت چطور واضح دروغ میگه.خوب از چنین شرکتی چه انتظاری دارید.اما از همه اینا جالبتر کارشناس 195 بود که دروغ صبانت رو فهمیده بود و با پوزخند و کنایه در پشت تلفن بهم گفت صبانت لازم نبوده برای تبرئه خودش دست به این دروغا بزنه چون این قانونو ما خودمون تصویب کردیم و در هر صورت حق رو به صبانت میدادیم اما با اینکارش فقط خودشو پیش شما دروغگو نشون داده(منظورش این بود اما پیش ما کاملا تبرئه است)
    Last edited by david-ebi; 06-10-2014 at 05:14.

12. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

والا من تک کانکشن سرعتم 8 مگابیته
    مشکلی تو دیدن ویدیو ندارم
    من نگفتم از همه عالی تره وبهتره
    من گفتم برای من عالیه و نیاز من رو بر طرف میکنه
    دوست عزیز اگر به تاپیکی که گذاشتم سربزنی میبینی که صبانت در سرعت تک کانکشن از ضعیفترین isp هاست و من که دو تا اینترنت دارم در این مورد به پای آسیاتک نمیرسه.ولی مثلا پینگش از آسیاتک بهتره.در هر صورت برای شما خوب افتاده و حالشو ببر.اما تصمیم کلی رو میشه با بررسی یک جمع بزرگ و نتایج اونها گرفت.در ضمن مشکلات دیدن ویدیوهای آنلاین با صبا از جایی شروع میشه که بخواهی اونا رو با کیفیت hd یا 1080p نگاه کنی.وگرنه در کیفیتهای پایین چندان قطعی نداره.
    Last edited by david-ebi; 06-10-2014 at 04:56.

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگر به تاپیکی که گذاشتم سربزنی میبینی که صبانت در سرعت تک کانکشن از ضعیفترین isp هاست و من که دو تا اینترنت دارم در این مورد به پای آسیاتک نمیرسه.ولی مثلا پینگش از آسیاتک بهتره.در هر صورت برای شما خوب افتاده و حالشو ببر.اما تصمیم کلی رو میشه با بررسی یک جمع بزرگ و نتایج اونها گرفت.در ضمن مشکلات دیدن ویدیوهای آنلاین با صبا از جایی شروع میشه که بخواهی اونا رو با کیفیت hd یا 1080p نگاه کنی.وگرنه در کیفیتهای پایین چندان قطعی نداره.
    دوست عزیز میخوای با Team Viewer فردا شب بیا تو سیستم من نگاه کن
    خودت ویدیو با هر کیفیتی خواستی پخش کن
    واقعا هیچ مشکلی نداره
    من واقعا با صبانت هیچ مشکلی ندارم و برام هم مهم نیس تو جمع بزرگ کدوم شرکت بهتره
    فرض کنیم صبانت مضخرف ترین سرویس دهنده تو تک کانکشن هست
    وقتی برای من سرعتش خوبه برای چی برم دنبال یه شرکت دیگه ؟
    من تا حالا از آسیاتک سرویس نداشتم اگه این کیفیتش خراب شد میرم آسیاتک
    در مورد پشتیبان های صبانت هم حق با شماس
    بعضیاشون واقعا بی شعور و بی ادب هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •