تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1462 از 3745 اولاول ... 46296213621412145214581459146014611462146314641465146614721512156219622462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,611 به 14,620 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بابا مخابرات بگیرین نامحدود 2 مگ میده این جا پورتش پره من نمیتونم بگیرم سرعت هم من با خط دوستم هر روز تست میکنم بین 190 تا 210 در نوسانه و کمتر نمیشه والا تا الان چند تا هارد پر کرده و هر روز هم دانلود میکنه
    تو مشهد که دوستای من ۲ مگ طلایی دارن میگن سرعت بین ۸۰ تا ۱۵۰ نوسان داره چه سرویس داری؟؟ ماهانه چنده؟؟ دانلود شبانه داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اجحافی که این آسیاتر در حق کاربراش میکنه واقعا نهایته نامردیه هیچ جای دنیا همچین نت داغونی که ۲ مگش ۱۲۰ تا سرعت به زور میده رو به ملت قالب نمی کنن اونم ماهی ۴۰ تومن
    موقع خریدن که میگن شبانه سرعت اسمی میشه ولی بعد از خرید معلوم میشه که چقدره!!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

وقتی مردم میخرن و هیچی نمیگن، حقشونه هر بلایی سرشون بیارن

4. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اجحافی که این آسیاتر در حق کاربراش میکنه واقعا نهایته نامردیه هیچ جای دنیا همچین نت داغونی که ۲ مگش ۱۲۰ تا سرعت به زور میده رو به ملت قالب نمی کنن اونم ماهی ۴۰ تومن
    موقع خریدن که میگن شبانه سرعت اسمی میشه ولی بعد از خرید معلوم میشه که چقدره!!
    روزانه که معلوم نیست چقدر باشه اما قطعاً از 500 بیشتر نمیشه خودشون میگن تا 4 مگ باز گذاشتن بستگی به تعداد کاربر داره اما شبانه همون 120 تا بیشتر نمیده تازه از سرور های داخلی
    قبلاً 128 داشتم شبانه 300 تا میگرفتم خدا بیامرزتش
    :(

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

اینکه طلایی 180 - 190 میده رو کی گقته ؟؟ ، شما کسی رو دیدی داشته باشه یا حدسی گفتی ؟؟ ، چون فکر نکنم همچین سرعتی بده.
    شما نبودید مگه؟! اگه شما نبودید یکی از دوستانی بودن که تو صفحه ای که من سرعت 2 مگ نقره ای رو پرسیدم جواب دادن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما نبودید مگه؟! اگه شما نبودید یکی از دوستانی بودن که تو صفحه ای که من سرعت 2 مگ نقره ای رو پرسیدم جواب دادن.
    نه من فقط نقره ای رو فقط جواب دادم، طلایی رو نگفتم. اینجا متاسفانه کسی 2 مگ طلایی نداره که ازش بپرسیم. بخش فروش هم که به حرفشون زیاد نمیشه اطمینان کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بعد از ۳ ماه مکافات با آسیاتر لعنتی این ماه آخریه که تو این شرکت بی خود هستم بچه ها با ۳ ساعت رایگان های وب ۴.۵ گیگ دانلود میکنند اونوقت ما با ۷ ساعت رایگان به زور به ۲.۵ گیگ میرسه حیف برق که PC رو روشن میذاشتم کلا آسیاتر یه کلاش به تمام معناست PING افتضاح : وعده های الکی : محدود کردن اجباری ۲ مگ روی ۱ مگ
    خلاصه بچه ها بیخود خودتون رو اذیت نکنین و برین های وب اونوقت میفهمین آسیاتر چقدر بد بوده

9. این کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بعد از ۳ ماه مکافات با آسیاتر لعنتی این ماه آخریه که تو این شرکت بی خود هستم بچه ها با ۳ ساعت رایگان های وب ۴.۵ گیگ دانلود میکنند اونوقت ما با ۷ ساعت رایگان به زور به ۲.۵ گیگ میرسه حیف برق که PC رو روشن میذاشتم کلا آسیاتر یه کلاش به تمام معناست PING افتضاح : وعده های الکی : محدود کردن اجباری ۲ مگ روی ۱ مگ
    خلاصه بچه ها بیخود خودتون رو اذیت نکنین و برین های وب اونوقت میفهمین آسیاتر چقدر بد بوده
    های وب هم اصلا تعریفی نداره ها ! اون تعداد کمی که ازش راضین رو به پای کل کاربراش نزارید ، تا دلت بخواد دوست د آشنا دارم که از های وب گرفتن و ناراضین ، های وب دقیقا مونده به منطقه شما که شلوغ باشه یا نه ، به قول یکی از دوستان اگه این شرکت کارش خوب بود که اسمش رو عوض نمیکرد ...

آسیا تک هم من خواستم بگیرم اینقدر دوستان تو این تاپیک بد گفتن از دانلود شبانش که کلا بیخیالش شدم

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

های وب هم اصلا تعریفی نداره ها ! اون تعداد کمی که ازش راضین رو به پای کل کاربراش نزارید ، تا دلت بخواد دوست د آشنا دارم که از های وب گرفتن و ناراضین ، های وب دقیقا مونده به منطقه شما که شلوغ باشه یا نه ، به قول یکی از دوستان اگه این شرکت کارش خوب بود که اسمش رو عوض نمیکرد ...

آسیا تک هم من خواستم بگیرم اینقدر دوستان تو این تاپیک بد گفتن از دانلود شبانش که کلا بیخیالش شدم
    حالا برای ماه بعد از کجا بگیرم؟؟ شما خودت چه سرویسی داری؟؟

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

نه من فقط نقره ای رو فقط جواب دادم، طلایی رو نگفتم. اینجا متاسفانه کسی 2 مگ طلایی نداره که ازش بپرسیم. بخش فروش هم که به حرفشون زیاد نمیشه اطمینان کرد.
    پس من پستم رو ویرایش میکنم که کسی تو چاه نیفته! ولی یادم هست که یکی توی همینجا (یا فروم همسایه) این اعداد رو گفتن. و 2 مگ نقره ای که خودم بعدش گرفتم درست بود اعدادی که گفتن.
    کاربر and-roid2 فکر کنم 2 مگ طلایی داشتن یه مدت.

به به آقا حامد عزیز. شما های وب دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •