تو مشهد که دوستای من ۲ مگ طلایی دارن میگن سرعت بین ۸۰ تا ۱۵۰ نوسان دارهچه سرویس داری؟؟ ماهانه چنده؟؟ دانلود شبانه داره؟
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تو مشهد که دوستای من ۲ مگ طلایی دارن میگن سرعت بین ۸۰ تا ۱۵۰ نوسان دارهچه سرویس داری؟؟ ماهانه چنده؟؟ دانلود شبانه داره؟
![]()
اجحافی که این آسیاتر در حق کاربراش میکنه واقعا نهایته نامردیههیچ جای دنیا همچین نت داغونی که ۲ مگش ۱۲۰ تا سرعت به زور میده رو به ملت قالب نمی کنن
اونم ماهی ۴۰ تومن
موقع خریدن که میگن شبانه سرعت اسمی میشه ولی بعد از خرید معلوم میشه که چقدره!!![]()
وقتی مردم میخرن و هیچی نمیگن، حقشونه هر بلایی سرشون بیارن
روزانه که معلوم نیست چقدر باشه اما قطعاً از 500 بیشتر نمیشه خودشون میگن تا 4 مگ باز گذاشتن بستگی به تعداد کاربر داره اما شبانه همون 120 تا بیشتر نمیده تازه از سرور های داخلی
قبلاً 128 داشتم شبانه 300 تا میگرفتم خدا بیامرزتش
:(
شما نبودید مگه؟! اگه شما نبودید یکی از دوستانی بودن که تو صفحه ای که من سرعت 2 مگ نقره ای رو پرسیدم جواب دادن.
نه من فقط نقره ای رو فقط جواب دادم، طلایی رو نگفتم. اینجا متاسفانه کسی 2 مگ طلایی نداره که ازش بپرسیم. بخش فروش هم که به حرفشون زیاد نمیشه اطمینان کرد.
بعد از ۳ ماه مکافات با آسیاتر لعنتی این ماه آخریه که تو این شرکت بی خود هستمبچه ها با ۳ ساعت رایگان های وب ۴.۵ گیگ دانلود میکنند اونوقت ما با ۷ ساعت رایگان به زور به ۲.۵ گیگ میرسه
حیف برق که PC رو روشن میذاشتم
کلا آسیاتر یه کلاش به تمام معناست
PING افتضاح : وعده های الکی : محدود کردن اجباری ۲ مگ روی ۱ مگ
خلاصه بچه ها بیخود خودتون رو اذیت نکنین و برین های وب اونوقت میفهمین آسیاتر چقدر بد بوده![]()
های وب هم اصلا تعریفی نداره ها ! اون تعداد کمی که ازش راضین رو به پای کل کاربراش نزارید ، تا دلت بخواد دوست د آشنا دارم که از های وب گرفتن و ناراضین ، های وب دقیقا مونده به منطقه شما که شلوغ باشه یا نه ، به قول یکی از دوستان اگه این شرکت کارش خوب بود که اسمش رو عوض نمیکرد ...
آسیا تک هم من خواستم بگیرم اینقدر دوستان تو این تاپیک بد گفتن از دانلود شبانش که کلا بیخیالش شدم
حالا برای ماه بعد از کجا بگیرم؟؟ شما خودت چه سرویسی داری؟؟![]()
پس من پستم رو ویرایش میکنم که کسی تو چاه نیفته! ولی یادم هست که یکی توی همینجا (یا فروم همسایه) این اعداد رو گفتن. و 2 مگ نقره ای که خودم بعدش گرفتم درست بود اعدادی که گفتن.
کاربر and-roid2 فکر کنم 2 مگ طلایی داشتن یه مدت.
به به آقا حامد عزیز. شما های وب دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)