نخر دادا پشیمون میشی
رفیقه من از همینجا خرید،از یکی از مدیران تاپیک،الان پشیمونه
چون صدای باند های jbl 938 ماشین من بیشتر از صدای ماشین رفیقمه که باند co 609 با امپ بسته با پخش 700 تومنی
نخر دادا پشیمون میشی
رفیقه من از همینجا خرید،از یکی از مدیران تاپیک،الان پشیمونه
چون صدای باند های jbl 938 ماشین من بیشتر از صدای ماشین رفیقمه که باند co 609 با امپ بسته با پخش 700 تومنی
خواهش! تعریفش رو خیلی شنیدم البته توی فوروم های خارجی.. اما داداش این کواکسیال رو هم 200RMS احتیاج داره و یه پخش معمولی 18 تا بیشتر نمیده بهت، حالا شما حساب کن چقد از قدرت رو داری میشنوی و در مقایسه با Co 609 حرفی برای گفتن نداره چون قیمتش حدودا یک سومشه!
شما از کجا گرفتی و چه قیمتی؟
باند شما 2 اهمیه ؟ بعد وصل کردید به پخش !
اگه 4 اهمی بود میشد بگید که نیازی به آمپ ندارید
تا پخشتون به فنا نرفته یه آمپ مناسب براش تهیه کنید
Power in RMS: @ 4 Ohm per channel:
@ 2 Ohm per channel:
@ 4 Ohm mono:4x 75 Watt
4x 110 Watt
2x 220 Wattاین خروجی هایی هستش که امپ M-LINE 75.4 داره. 2 تا خروجی مونو داره اگه من این امپ و بگیرم و بخوام یه امپ مونو دیگه بخرم به کارم نمیاد. غیر از اینه؟؟؟؟ میشه 2 امپ که من احتیاج دارم و بهم معرفی کنید و قیمتشم بگید؟؟؟؟ مرسی...
سلام
برادر شما مطمئنی؟؟
اون دوستتون با چه امپی درایو کرده؟
گین امپلی رو بدرستی تنظیم کرده اون دوستتون؟
دوست عزیز یکمی واضح تر بفرمایید....
شما چه چیزی رو میخواد با ml درایو کنید؟
شما برای 4 عدد باند به یه امپ 4 کانال احتیاج دارید(در صورتی که نیاز به بریج نباشه)
برای ساب هم به به امپ مونو...
بودجه چقدره؟
سلام و عرض تبریک مجدد سال نو خدمت همه عزیزانم.
ببخشید چند روزی نتونستم خدمتتون باشم.
در مورد سوال شما فقط تیوترهائی که مشاهده میکیند و آرم قدیم پایونیر رو دارن اصل ژاپن هستن. البته اویلی که لوگوی پایونر تغییر کرد هم یه سری ژاپن زد ولی الان فکر میکنم کلا چین شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.
به قول حسین جان میتونی از یه 5 کانال استفاده کنی ولی من پیشنهاد نمیکنم.
مخلصم. فکر کنم پاسخ دادما.گفتم 5602 بگیری. ولی اگر پایونیر نمیخوای صبر کن گلیدن یه مدل داره دوتا 150 میده اگر تو بار جدید باشه اونو برات میگیرم که معرکه میشه صدا.
برای جای فابریک هزینه کردن زیاد منظقی نیست چون صدای خوبی نمیده.
خواش میکنم. انجام وظیفه هست.حتما من در خدمتتون هستم.شما تهران تشریف دارید؟
برند هلیکس/برکس که جزو برندهای بسیار خوب هستن.برکس که کلا های اند و بسیار گرونه.هلیکس تو رده های پائینش خیلی جالب نیست.ولی مثلا آمپ A4 واقعا یک افسانه هست. قیمتهائی هم که شرکت براش در نظر گرفته خیلی خوبه.
اینجا عرض کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه شرکت تمام کرده.
ارادتمندم لطف داری شما
با توجه به تایپ R بودن باید خوب باشه.من متاسفانه صداش رو نشنیدم.
عجب بازاریه.اگر خواستی من مستقیم از عامل پخش براتون میگیرم. 270 هم قیمتش هست.
استریت بگیر گیج 4 کافیه.
در مورد جی بی و اینفی متاسفانه فیکشون خیلی زیاده.با توجه به ساختار جی بی ال بیس خشکی داره.اینفینیتی بیسش نرم تره.ضمنا امپدانسشون 2 اهمیه و نیاز به آمپلیفایر دارن.
CO 609 رو من برای دوست احمد آقا جناب محمودی تهیه کردم.البته بدون آمپ. نمیدونم با چه آمپی نصب کردن که یه اسپیکر 90 دلاری صداش خیلی بهتر به نظر رسیده.
احمد جان شما باید 200 وات به این اسپیکر ورودی بدید تازه متوجه قابلیتهاش خواهید شد.
در کل صدا کاملا سلیقه ای هست. یکی دیگه از عزیزان هم بودن که صدای MTX رو به CO ترجیح دادن.ولی اغلب دوستانی که صدای واقعی این اسپیکر رو شنیدن به کیفیت و تفکیک اون اعتراف کردن.
البته جا داره همینجا یه اعتراف هم من بکنم
متاسفانه این خط تولید گلیدن کمی کاهش کیفیت داشته و برای تعداد اندکی از سرورانم که براشون CO تهیه و ارسال کردم کمی باعث رنجش و زحمت شد.من به شرکت انتقال دادم و آنها نیز قرار شد مراتب اعتراض رو به کمپانی سازنده ایمیل نمایند.
یه سورن مالتی پلکس گرفتم واسش یه ضبط می خوام سی دی و فلش بخوره کامل باشه با بلندگوهای فابریک می خوام استفاده کنم قیمت هم 200 تا 300 ضمنا پنلش جدا بشه بهتره چون سرقت زیاد شده بهترین انتخاب و قیمتش ممنون می شم
Last edited by flasher_for_nokia; 04-04-2014 at 17:29.
خواش میکنم. انجام وظیفه هست.حتما من در خدمتتون هستم.شما تهران تشریف دارید؟
سلام حمید جان
خواهش میکنم، شما لطف دارین
بله من تهرانم
سلام به همکی با تشکر از زحمتای عزیزان
تا 400 تومن ساب کیفیتی چی بگیرم؟
از 1260 یه پله بالاتر چیداریم؟ اصلا ویبره برام مهم نیست و نمیخوام , فقط کیفیت و بعد کوبش!
ممنون
چه امپی بخرم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)