تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1462 از 2376 اولاول ... 4629621362141214521458145914601461146214631464146514661472151215621962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,611 به 14,620 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

برهاني نژاد: با كدام برنامه ريزي بهترين فدراسيون آسيا شديم؟
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: دوست دارم يكي به اين سئوال پاسخ بدهد كه با كدام برنامه ريزي، بهترين فدراسيون آسيا شديم؟

عبد الرضا برهاني نژاد در گفت و گو با خبرگزاري فارس با انتقاد از برنامه ريزي فدراسيون فوتبال در مورد برگزاري بازي هاي ليگ برتر و دسته اول؛ اظهار داشت: اين وضع برنامه ريزي نيست. مگر مي شود بازي يك تيم را سه هفته متوالي لغو كنند؟ بازي هاي تيم مس رفسجان در ليگ دسته اول را لغو كرده اند و به اين فكر نمي كنند كه باشگاه هزينه مي كند.
    وي افزود: بار اول و دوم تيم هاي شيرين فراز و ديهيم حاضر به بازي نشدند. ديروز هم در حالي كه تيم در هواپيما بود تا از تهران به اهواز برود تماس گرفتند كه بازي لغو شده است. من هزينه ضررهايي كه داده ايم را در نامه هاي نوشته ام تا به فدراسيون ارسال كنم. تا زماني كه فدراسيون اين ضررها را جبران نكند نمي گذارم مس رفسنجان در مسابقات شركت كند.
    مدير عامل باشگاه مس ادامه داد: به غير از ضررهاي مالي به لحاظ فني هم ضرر كرده ايم. يك ماه است اين تيم بازي نكرده است. يك مربي چطور مي تواند مربي را در شرايط مسابقه قرار دهد.
    برهاني نژاد با بيان اينكه زور فدراسيون فوتبال فقط به تيم هاي شهرستاني مي رسد، تصريح كرد: تيم هاي شهرستاني بايد از ترس بلرزند كه تيم هاي تهراني آسيب نبينند. بازيكناني مثل مازيار زارع و حسين كاظمي بدترين رفتار ها را با بازيكنان حريف داشته اند اما كميته انضباطي آنها را احضار هم نكرد، اما فقط كافي است كه بازيكنان تيم هاي شهرستاني يك نگاه به حريف يا هواداران بيندازند، همين مي شود توهين و بعد هم محروميت.
    اين مدير در پاسخ به اين سئوال چرا با وجودي كه مظلومي يكي از گزينه هاي هدايت تيم اميد است قرارداد او را با مس تمديد كرده اند گفت: مصلحت را در اين ديديم كه او را در كرمان حفظ كنيم. مظلومي به تيم ما شخصيت داده و با توجه به نتايج خوبي كه كسب كرده ايم ترجيح داديم قبل از اينكه فدراسيون نظري بدهد قرارداد او را تمديد كنيم.
    برهاني نژاد تاكيد كرد: به فدراسيون هم اعلام كرده بوديم به وجود ايشان نياز داريم. حضور مظلومي در كرمان واجب بود.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

استقلال مس کرمان

جمعه ۱۳ دی ۱۵:۰۰

بازی جمعه هست یا شنبه. من اینو تو بروباخت دیدم. زده جمعه بازیه یعنی پس فردا
    سلام
    نه بازی تغییر کرده به شنبه
    ساعت 15:30
    یا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بازی قبل رو خوش بینانه پیش بینی کرده بودیم
    ولی من می دونستم این سپاهان مار و اذیت میکنه

من از مس هم میترسم

من فکر کنم این بازی هم 2-2 مساوی بشه

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

مسخره ها بازي جمعه رو گذاشتن شنبه!
    اگه جمعه بود تماشاچي بهتر ميومد.
    اين عزيز محمدي شورشو ديگه دراورده با اون تقويم مسخرش!

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

باز سلام
    بابا خيلي اين مس رو دست كم گرفتيد ها

استقلال 2-0 مس

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امير اگه كپي كرده بودم كه خودت اولي يقم رو ميگرفتي
    آخه من که زورم به تو نمیرسه چه برسه یقه بگیرم
    من که چیزی نگفتم گفتم یه بار تفسیر کرده بچه ها بهش گفتن آفرین خوشحال شه
    ولی جدا از شوخی کارت 20

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : پرسپولیس باخت.استقلال هم باخت. کارمندی که مرخصی رد کرده بود و عاشقانه در تهران و اصفهان به استادیوم رفته بود هم باخت. نوجوونی که مطالعه امتحان فرداش رو بیخیال شد به عشق تماشای تیم محبوبش، اونم باخت. من و توئی که همه نداشته ها، کمبود ها، امیدها و آرزوهامون رو تو عاشقی کردن های سرخ رنگ و آبی رنگ جستجو می کنیم، ما هم بدجور باختیم .اما ما کی و کجا باختیم؟ به چه کسی؟
    هی... دست رو دلمون نزار که خونه!

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

عليزاده: ۲۴ ساعت است كه نخوابيده ام
    على عليزاده مهاجم گلزن استقلال كه در ديدار تيمش مقابل سپاهان با زدن گل به خودى شرايط شكست تيمش را فراهم كرد، اوضاع و احوال فعلى خود را نامطلوب توصيف مى كند. على عليزاده در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: حال و روز خوبى ندارم. اعصابم خراب است. ۲۴ ساعت است كه نخوابيده ام. واقعاً نمى دانم چگونه جواب هواداران استقلال را بدهم. مقابل تمام استقلالى ها شرمنده شدم. فقط به دنبال جبران هستم. اميدوارم در آينده اى نزديك يك گل سرنوشت ساز را براى استقلال به ثمر برسانم تا از خجالت هواداران بيرون بيايم. عليزاده همچنين در خصوص چگونگى به ثمر رسيدن گلش به استقلال اظهار كرد: فقط براى دفع توپ به هوا بلند شده بودم اما عزيززاده من را شارژ كرد تا كنترل لازم را براى دفع توپ نداشته باشم. در حالى كه كنترل نداشتم به توپ ضربه زدم تا همين سبب شكل گيرى آن گل شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حسن روشن: سيستم سنتى قلعه نويى ۱۹ سال پيش منسوخ شده است
    حسن روشن، پيشكسوت استقلال با انتقاد از سيستم قلعه نويى گفت: سيستم ۲-۵-۳ كه در استقلال استفاده مى شود ديگر جايى در فوتبال دنيا ندارد و كاملا منسوخ شده است. وى در گفت و گو با خبرگزارى ايسكانيوز افزود: اكنون تمام تيم ها از سيستم شناور ۲-۴-۴ استفاده مى كنند اما نمى دانم چرا قلعه نويى اصرار به استفاده از سيستم سنتى در فوتبال دارد.وى ادامه داد: به شخصه و به عنوان كسى كه سال ها در استقلال بوده ام پيشنهاد مى كنم كه قلعه نويى بهتر است همگام با فوتبال شناور دنيا پيش رفته و كار بكند مطمئن باشد كه با اين سيستم نتايج بهترى هم كسب خواهد كرد. وى با اشاره به بازى استقلال در مقابل سپاهان خاطر نشان ساخت: معتقدم كه استقلال در اين بازى پر اشتباه ظاهر شد و در حالى كه بارها بازيكنان سپاهان به خصوص نويد كيا با پاسهاى در عمق روى دروازه استقلال خطر ساز مى شدند اما هيچ تدابيرى براى مقابله با آن انديشيده نشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدرى: داور اعصاب ما را به هم ريخت
    خسرو حيدرى بازيكن استقلال در مورد بازى تيمش مقابل سپاهان اظهار داشت: اين يكى از بازى هاى بد استقلال در فصل جارى بود. در نيمه اول سپاهان عالى بازى كرد و توانست ۲ گل بزند و با شروع نيمه دوم حدود ۲۵ دقيقه فشار آورديم اما نتوانستيم از موقعيت ها استفاده كنيم. وى در ارتباط با اثرات تعطيلى ليگ روى روند استقلال عنوان كرد: تعطيلات به نفع تيم هايى است كه مى خواهند احيا شوند و به ضرر تيم هايى است كه روى دور برد و نتايج خوب هستند.متاسفانه هرگاه ليگ برتر تعطيل شده به ضرر استقلال بوده و باعث شده تا تيم ما دچار افت شود. هافبك استقلال با اشاره به داورى رحيمى مقدم ادامه داد: او خيلى ضعيف داورى كرد و پنالتى صد در صد ما را ناديده گرفت.در طول بازى با سوت هاى اشتباه خود اعصاب همه بازيكنان استقلال را به هم ريخت. حيدرى در پايان در خصوص بازى هفته آينده استقلال مقابل مس گفت: مس كرمان تيم بسيار خوبى است. با توجه به اينكه ما در ورزشگاه آزادى مقابل هوادارانمان بازى مى كنيم فقط به كسب ۳ امتياز فكر كرده و آن را به دست مى آوريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •