سلام
دوستان کرک medal of honor رو هر چی گشتم تو سایت پیدا نکردم. میشه لطف کنید لینکشو بذارید.
اگه اینجا جاش نیست ببخشید.
سلام
دوستان کرک medal of honor رو هر چی گشتم تو سایت پیدا نکردم. میشه لطف کنید لینکشو بذارید.
اگه اینجا جاش نیست ببخشید.
1. اسم بازی رو کامل بگید
2. مطمئنا باید تایپیک داشته باشه، میتونی توی بخش زیر جستجو کنی:
3.تایپیک درخواست کرک و سریال بازی ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز.
منظورم همین ورژن 2010 بود.
بازم ممنونم.
سلام من این بازی رو رو ویندوز 7 نمیتونم نصب کنم چرا ؟
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth 1 نسخه ی اولشو میگما
سلام کسی بازی ref faction armagedon رو نصب کرده؟ من گرفتم یه زبون عجیب غریب داره موقع نصب بعد اینکه لانچ رو میزنم
و روی دایرکت ایکس 9 که میزنم اروور میده!!!!!!!!!!!!!!!!
چه errorیی میده؟
از طریق compatibility mode نصب و اجرا کنید ببینید درست میشه؟
متن یا عکس error رو اینجا قرار بدید.
روی DirectX میزنید error میده؟! واضح تر توضیح بدید!
این عکس اول البته دایرکت ایکس 9 رو نصب هم کردم ببینید این اولین عکس
و بعدش این اتفاق میافته
برای مشکل شما، مورد یا مشکل خاصی که از بازی باشه نکردم. مشخصات سیستمتون چیه؟
از یه کرک دیگه استفاده کنید.
آخرین نسخه درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید ببینید مشکل برطرف میشه؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط IOG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من بازی Max Payne 3 Mission Impossible رو نصب کردم.(این بازی رو خیلی وقت پیش ها گرفته بودم ولی دیروز حوصلم سر رفت نصبش کردم!!!)
توی مرحله Sydney Streets جایی که در به خیابونو باز میکنم بعد چند لحظه Dont Send میده.البته قبلا هم این مشکلو داشتم اما به فکرم رسید بیام اینجا بپرسم.دوستان لطفا پاسخ منو زودتر بددین...ممنونتون میشم.
من ویندوزم 7 هست.قبلا رو XP هم همینجوری بود...راحت ترین راه حلش این که ویندوز 7 بنصبی![]()
دوست عزیز من یه پچ نصب کردم ولی جواب نگرفتم این یکی هم که شما دادی هیچکدوم از لینکا کار
نمی کنن توی یه جای دیگه اگه میشه آپلود کن ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)