تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1461 از 1805 اولاول ... 461961136114111451145714581459146014611462146314641465147115111561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,601 به 14,610 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بشتابید بشتابید
    طرح طلایی مخابرات با دانلود رایگان شبانه و سرعت 8مگ و مودم 120هزارتومانی رایگان فقط 14هزار تومان

هیچ شرکتی همچین سرعت و قیمت ارزانی نداره.تست سرعت بچه ها صفحات قبل هست میتونید خودتون ببینید.این کسانی هم که میگن مخابرات بده و نگیرید از روی حسادت هست و نمیخوان مخابرات شلوغ بشه و خدایی نکرده سرعتشون بیاد پایین.

اگه میخوهید سرویس دهندتونو عوض کنید بیاید مخابرات که بهترین شرایط و سرعت با کمترین قیمت داره.شک نکنید.
    سلام

میشه بگید این چه طرحیه جدید اومده؟

چون تنها طرحی که دانلود رایگان شبانه داره همون طرحی است که باید به صورت یکساله با مخابرات قرار داد ببندی

اگه لینک صفحه این طرح رو برام پیام خصوصی کنید یا تو انجمن بگید ممنون میشم

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعتو بیخیال ! پینگ چی میگه !!!
    سرعتت هم نسبت به اینکه سرویس 256 داری خیلی خوبه .
    سلام--من در روز با سرعت 130 کیلو دانلود می کنم با این سرویس به نظر شما خوبه؟؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

نکنین دوستان ...
    تبلیغ الکی نکنید ... سنگ مخابرات رو نزنین به سینه .
    وگرنه آه و نفرین اونایی که کیفیت درست و درمونی نصیبشون نمیشه , گریبان گیرتون میشه .

4. 6 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درود
    خب امشب بعد مدت ها گذاشتم دانلود و بعد پنج دقیقه شاهکارچند ماه قبل جناب ملک جعفریان رو دوباره دیدم بله با اکانتینگ دوباره رو سرویس ها محدودیت گذاشتن حداکثر تا 100می ره نهایت درحد همون 1.8 می تونید بگیرید حداقل نکردن یک مگ کنن 120 کیلو سرعت بده نهایت تا 100 می ره دقیقا مثل چند ماه قبل اصلا هم به اعصاب خودتون فشارنیارید چیه این مملکت درست وروحسابه که اینترنتش باشه

6. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برا من یک 30 دقیقه ای مثل سرعت روزم بود 500 کیلو بایت میداد بعدش یهویی قطع شد و دوباره ماکزیمم 200 کلیو بایت اومد

8. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود شما هم بعد از چند دقیقه از تایم دانلود رایگان محدود میشه ؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان دو شبه سرعت من 30 کیلوبایت بیشتر نمیشه !

11. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود شما هم بعد از چند دقیقه از تایم دانلود رایگان محدود میشه ؟
    اول اینکه از دیروز همزمان با تغییر و انتقال کاربران به پنل جدید ، من به شخصه کاملا حس می کنم که ترافیک به سرعت پنل قبلی کاهش پیدا نمی کنه و دقیق تر محاسبه میشه.

دوم اینکه با پنل جدید در واقع مخابرات در باطن داره از IBSNG استفاده می کنه و به همین خاطر امیدوارم مشکلات قبلی را نداشته باشیم.

سوم اینکه به طور کاملا رسمی سرعت شبانه را محدود کردن. یعنی برای بنده که سرویس 10 مگ دارم سرعت روزم را 10240/768 بستن و سرعت شبانه را 2048/768 (حتی برای منی که اصلا شبانه رایگان ندارم)

چهارم اینکه به رسم تمامی سرویس دهنده های دیگر سرعت سرویس ها را بیشتر بستن یعنی دوست من که سرویس 2 مگ داره را هم توی اکانتینگ روی 8192/768 بستن یعنی تا 8 مگ می تونه استفاده کنه. (البته باید خوش شانس باشید و خط شما را هم روی همین سرعت بسته باشن در غیر اینصورت نهایت سرعت به سرعت بسته شده روی پورت مخابرات محدود میشه)
    Last edited by masooumi; 08-01-2015 at 02:39.

13. 3 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و منم با حرف شما موافقم
    چند نفر با اینترنت مخابرات مشکل دارن دلیل نمیشه که مشکل همه باشه
    و در مورد اینکه گفتی از رو حسادت هست و نمیخوان مخابرات شلوغ بشه/ هم به شدت تایید میشه منم نمونه هاشو تو چند صفحه قبل دیدم ینی در اصل همه این داستانها به خاطر همین موضوع هست

به سلامتی همه برای سرعت بالا مخابرات و غیر فعال بودن اکانتینگ و به کوری چشم حسودا

مخابرات+ سرویس 2 مگ+ سرور خارج+تست در تایم رایگان

ببین دوست عزیز میشه منظورتو دقیق برسونی ببینم منظورت از حسادت چیه ؟ اگه منظورت همونیه که من فک میکنم پس خوشحالم که خودت به یکی از هزار تا مشکل مخابرات اشاره کردی. گفتی نمیخوان شلوغ بشه درسته اینم یکی از مشکلاته مخابراته که به شدت تایید میشه چون خوده همین مشکل ب چن گروه تقیسیم میشه 1 اینکه مخابرات بیشتر از حد مجاز داره میفروشه و این یعنی گند شدن سرعت کاربران. 2 .سرویس دهنده ای که بخوای نگران شلوغ شدنش بشی که مثلا اگه شلوغ بشه مشکلات واسش پیش میاد بدرد عمه بزرگوارش میخوره.پس اینقد سنگ مخابرات و به سینه نزن.
    اگه تو بلدی عکس بگیری از سرعت نتت منم بلدم عکس بگیرم از حجم دزدیه مخابرات .چن تا پست قبلی میتونی بری ببینی ک تو تایم رایگان 4 گیگ ازم خوردن.

اینم لینک یه ویدئو که همین الان از سرعت دانلود نتم گرفتم بببتش فک نکنی از سر حسادت میایم اینجا استاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by alyy; 08-01-2015 at 02:54.

15. 3 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ببین دوست عزیز میشه منظورتو دقیق برسونی ببینم منظورت از حسادت چیه ؟ اگه منظورت همونیه که من فک میکنم پس خوشحالم که خودت به یکی از هزار تا مشکل مخابرات اشاره کردی. گفتی نمیخوان شلوغ بشه درسته اینم یکی از مشکلاته مخابراته که به شدت تایید میشه چون خوده همین مشکل ب چن گروه تقیسیم میشه 1 اینکه مخابرات بیشتر از حد مجاز داره میفروشه و این یعنی گند شدن سرعت کاربران. 2 .سرویس دهنده ای که بخوای نگران شلوغ شدنش بشی که مثلا اگه شلوغ بشه مشکلات واسش پیش میاد بدرد عمه بزرگوارش میخوره.پس اینقد سنگ مخابرات و به سینه نزن.
    اگه تو بلدی عکس بگیری از سرعت نتت منم بلدم عکس بگیرم از حجم دزدیه مخابرات .چن تا پست قبلی میتونی بری ببینی ک تو تایم رایگان 4 گیگ ازم خوردن.

اینم لینک یه ویدئو که همین الان از سرعت دانلود نتم گرفتم بببتش فک نکنی از سر حسادت میایم اینجا استاد

من که نفهمیدم شما چی گفتی و منظورت چیه
    میخوای منم فیلم بگیرم؟
    بیا اینم سرعت دانلود تایم رایگان من همین الان یهویی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •