هنوز خبري نيست
دوست من توي نيروي انساني ستاد مشترك هست ميگه هنوز خبري نيست ( البته منم بهش گفتم امسال دو نيمه بايد پست بدي)
هنوز خبري نيست
دوست من توي نيروي انساني ستاد مشترك هست ميگه هنوز خبري نيست ( البته منم بهش گفتم امسال دو نيمه بايد پست بدي)
ما که توی ستاد فرماندهی نزاجا هستیم نامش رو امروز دیدیم. زده 27 تا 6 و 7 تا 17 برای نیمه دوم. 6 فروردین حضور مشترکه ، یعنی همه حضور دارن. بعد نیمه دوما میرن
محسن جان این نامش رو خودت دیدی ؟ تاریخ هایی که اعلام کردی قطعی هستش ؟ احتمال داره فردا فکسش بیاد به پادگان ها ؟ من میخوام شنبه رو هم مرخصی بگیرم و از شنبه بندازم برم مرخصی نیمه اول![]()
سلام دوستان .
تو 01 ، هی دارن مخ مارو میخونن ، میگن اگه نمره هاتون پایین بشه ، امریه ها و ... حذف میشه ، درسته ؟ میتونن چنین کاری کنن ؟ و اینکه میگن اگه نمره هاتون خراب بشه جای بدی میفتید ، تیر اندازی و امتحان های عقیدتی چه قدر تاثیر داره ؟
ممنونم.
سلام
برادرم آموزشی ارتش 06 تهران بود کد خورد لویزان تهران
اهواز زندگی میکنه
یگان افتاده نیروزی زمینی سلماس ارومیه که 1060 کیلومتر دوره
لبسانس برقه
هیچ راهی نیست بیفته اهواز؟طرح آمایش سربازان کسی میدونه چیه؟
من اعزامی دی 89 دو تا نوروز سال 90 و 91 رو سرباز بودم و خدا میدونه چه حسی داره نگهبانی وایستادن توی این ایام و گذران لحظه لحظه اش توی این روزها چه حالت و ساعات عجیبی هست ....اسایشگاههای نیمه خالی از سرباز و دلگیر و جو نیمه اول ، نیمه دوم که از اول اسفند بین سربازها و کادر می افته و میشه بزرگترین دغدغه یه سرباز....
امسال خدا شکر قدر آزادی رو خیلی خیلی بیشتر میدونم و عید اولم بعد از آزادیم محسوب میشه و خدا میدونه بعد از 8 ماه از پایان خدمت هنوز هم وقتی به کارت پایان خدمتم نگاه میکنم باز هم برام شیرینه و تکراری نشدنیه. ایشالله همه سربازهایی که امسال عید پیش خونواده شون نیستن این ایام بهشون خوش بگذره و به سلامتی خدمت رو تموم کنن و برگردن پیش خانواده....
خواهشا اگه کسی میدونه بگه چه جور میشه تو ارتش از سلماس ارومیه واسه اهواز انتقالی گرفت؟
ببین داداش بهترین راه اینه که باید یه سرباز ارتشی هم رسته برادرتون
پیدا کنید و با هم جابه جا کنند.
برید خودتون پادگان های مختلف رو بگردید ببینید بچه ارومیه پیدا نمیکنید
tapatalk
Last edited by SNOW PATROL; 12-03-2013 at 23:11.
این درسته که محل آموزشی اعزامی های اول اردیبهشت92 تا 28 اسفند معلوم میشه و از +10 میشه فهمید یا بعد از عید هست؟
سلام خدمت تمامی دوستان من دوره ی اموزشی در بهترین نقطه ی ایران بودم یعنی
خاش
خدایی یک گروهبان های بووووووووووقی داشتیم که نگو
اما بالاخره تموم شد دیگه
و من هم خوشبختانه زنده موندم
حالا دوره کد خوردم رسته استحکامات و عمران (ایجاد و رفع موانع)
در مرکز اموزش شهدای مهندسی نزاجا -فرهنگی - بروجرد
در ضمن دیپلم دارم البته پیش دانشگاهی که خب زیاد فرقی نمیکنه دیگه
از دوستانی که در این رشته و یا این پادگان اطلاعی دارند ممنون میشم اطلاعتشون رو در اختیار من بزارن
با تشکر فراوان از کسانی که پاسخ بدهند
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)