نه ISP رو نمیتونم عوض کنم،
مخابرات خط رو تخلیه نمیکنه، اینجا اگه یبار از مخابرات سرویس گرفتی دیگه تا ابد خط رو تخلیه نمیکنه، حتی اگه یکسال هم سرویس نگیری خط رانژه میمونه
نه ISP رو نمیتونم عوض کنم،
مخابرات خط رو تخلیه نمیکنه، اینجا اگه یبار از مخابرات سرویس گرفتی دیگه تا ابد خط رو تخلیه نمیکنه، حتی اگه یکسال هم سرویس نگیری خط رانژه میمونه
دارم به صبادز امیدوارم میشم مردنه ISP رو نمیتونم عوض کنم،
رید تو این اروپا با این فرهنگشون بابا
من تو بازی به دشمن گفتم i can fly مثلا وقتی دشمن من رو التی کرده من پریدم بالا
من رو ریپورت کردن چت بن شدم
بابا اینا گنده بچه بودن رو در آوردن
بابا ما تو سرور آمریکا کلی کل کل فش دادیم اینطوری چت بن نشدیم لول
واقعا که فرهنگ ندارن و فقط بچن![]()
سرور اروپا ریده شد رفت :(
اصلا وارد بازی نمیشه
همیشه همه یکی دو نفر آفلاین هستن :(
2تا بازی پشت هم باخت واقعا این اروپاییها حروم زاده ان
اقا به جا این حرفا رفتار خودتونو درست کنین، چطور واسه ما این مشکلات پیش نمیاد![]()
------------------
استاد alone son خیلی مخلصیماستاد alone son الان که double ip week هست کاری کردن که به من triple ip بدن
دستتون درد نکنه استاد
![]()
چی چی میگی بابااقا به جا این حرفا رفتار خودتونو درست کنین، چطور واسه ما این مشکلات پیش نمیاد![]()
------------------
استاد alone son خیلی مخلصیماستاد alone son الان که double ip week هست کاری کردن که به من triple ip بدن
دستتون درد نکنه استاد
![]()
من گاهی بازی کنی ها رو چک می کنم اسکورشون در این حد هستش
3 4 3
بعد یارو میبینی به گلد یا بالاتر میرسه
چرا؟ چون خوشانسه تیم باهوش باهاش میفته. دوما رفتا کدومه. من مثلا می گم i can fly خدائی باید ریپورت شم ؟![]()
اولا از روی score هیچ وقت به بازی طرف قضاوت نکن، دوما خوب مشخصه که عنصر شانس هم دخیله باید بتونی باهاش کنار بیای، من خودم ازون بدشانسام اما این اتفاقها برام نیوفتاده،سوما از کجا میدونی که واسه گفتن این حرف rep شدی، شاید واسه دلیله دیگه ای بوده،1 باز بینی تو طرز بازیت یا چیزهای دیگه ای که گفتی بکن شاید دلیل دیگه ای باشه که مطمئنا هست، تازه اگه واقعا مطمئن هستی که بی دلیل rep شدی پس نباید نگران باشی چون اگه قرار باشه riot بیاد همه rep هارو تاثیر بده طرفو درجا بن کنه که الان پلیری باقی نمیموند ، همه بن بودن
اینقدر بازی کن هست که بن چت می کنه. من مطمئنم چون حرفهام رو تو بازی هواش رو دارم از آخرین بازی که چت بن شدم. فقط این می تونم پرواز کنم رو 2 3 بار گفتم. فکر کنم وین حرومزاده مایه بود باخته اسپام ریپورت دادهاولا از روی score هیچ وقت به بازی طرف قضاوت نکن، دوما خوب مشخصه که عنصر شانس هم دخیله باید بتونی باهاش کنار بیای، من خودم ازون بدشانسام اما این اتفاقها برام نیوفتاده،سوما از کجا میدونی که واسه گفتن این حرف rep شدی، شاید واسه دلیله دیگه ای بوده،1 باز بینی تو طرز بازیت یا چیزهای دیگه ای که گفتی بکن شاید دلیل دیگه ای باشه که مطمئنا هست، تازه اگه واقعا مطمئن هستی که بی دلیل rep شدی پس نباید نگران باشی چون اگه قرار باشه riot بیاد همه rep هارو تاثیر بده طرفو درجا بن کنه که الان پلیری باقی نمیموند ، همه بن بودن
البته من چند بار ساری هم گفتم. ولی دست خودشون نیست.
مهم نیست. منم میرم نرمال درافت منتظرم یارو بگه
وای یو گو این ؟
ریپورتت توکسیکیعنی باید عین خودشون رفتار کرد. بچن. باید بچه باشی
یادم اومد چرا جت بن شدم
احتمال میدم زمانی که ما داشتیم بازی می کردیم و یک تمپو ( تیمو ) تو بازی بود که اینستا لوک کرد رفت تاپ + فید داد سکی + میرفت تو لنه خودش نبود. یعنی من مجبور شدم برم ساپورت به جاش و اون بعد از اینکه تاپ فید داد و تا آخر بازی سی اسش 20 تا شاید نبود و تو جنگل دشمن میرفت افک میشد ( ترول اینطوری تاحالا دیدی ) + توکسک + افنسو و ما به دشمن گفتیم ریپورتش کنن
این ها رو هم که میشناسی حرومزادن. بگی کسی رو ریپورت کنی خودت رو هم ریپورت می کنن خوشمزن حروم زاده ها![]()
من یه سوالی برا پیش اومده شما دقیقا از کجا می فهمید که بقیه toxic ها و flame ها چت بن نمیشند؟؟؟؟اینایی که انقدر toxic ان اینحمه فحش میدن و flame میکنن چرا بن نمیشن پس!...
آخـــــــــه چراااااااا؟!!!
باگی، سایتی، چیزی ما ساختیم خودمون خبر نداریم؟
دقیقا اینایی که گفتی جز toxic report های ما هستند فقط در عجبم چرا با این که میدونی هنوز چت بن میشیتو بازی به کسی بگی چرا رفتی جلو یا چرا کمک نکردی یا چرا فلان این توکسیک حساب میشه
بگی لول بعد از کشتن طرف = توکسیک
بگی ریپورت فلانی = توکسیک
بله حرف دل منا ایشون زدند چرا برا ایشون و خیلی های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا به جا این حرفا رفتار خودتونو درست کنین، چطور واسه ما این مشکلات پیش نمیاد![]()
------------------
دستتون درد نکنه استاد
![]()
دوست عزیز در مورد اون triple ip هم نوش جونت بازیکن با اخلاقی مثل شما را باید 10 برابر این بهش رسید و بعضی ها را هم باید 10 برابر چت بن و فروم چت بن کرد
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)