تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1461 از 1746 اولاول ... 461961136114111451145714581459146014611462146314641465147115111561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,601 به 14,610 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

خوب از اون طرف هم می تونن تونل هاشو نابود کنن
    نه ISP رو نمیتونم عوض کنم،
    مخابرات خط رو تخلیه نمیکنه، اینجا اگه یبار از مخابرات سرویس گرفتی دیگه تا ابد خط رو تخلیه نمیکنه، حتی اگه یکسال هم سرویس نگیری خط رانژه میمونه

2. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه ISP رو نمیتونم عوض کنم،
    مخابرات خط رو تخلیه نمیکنه، اینجا اگه یبار از مخابرات سرویس گرفتی دیگه تا ابد خط رو تخلیه نمیکنه، حتی اگه یکسال هم سرویس نگیری خط رانژه میمونه
    دارم به صبادز امیدوارم میشم مرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

رید تو این اروپا با این فرهنگشون بابا
    من تو بازی به دشمن گفتم i can fly مثلا وقتی دشمن من رو التی کرده من پریدم بالا
    من رو ریپورت کردن چت بن شدم
    بابا اینا گنده بچه بودن رو در آوردن
    بابا ما تو سرور آمریکا کلی کل کل فش دادیم اینطوری چت بن نشدیم لول
    واقعا که فرهنگ ندارن و فقط بچن

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سرور اروپا ریده شد رفت :(
    اصلا وارد بازی نمیشه
    همیشه همه یکی دو نفر آفلاین هستن :(
    2تا بازی پشت هم باخت واقعا این اروپاییها حروم زاده ان

6. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اقا به جا این حرفا رفتار خودتونو درست کنین، چطور واسه ما این مشکلات پیش نمیاد

------------------
    استاد alone son خیلی مخلصیم استاد alone son الان که double ip week هست کاری کردن که به من triple ip بدن دستتون درد نکنه استاد

8. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

------------------
    استاد alone son خیلی مخلصیم استاد alone son الان که double ip week هست کاری کردن که به من triple ip بدن دستتون درد نکنه استاد
    چی چی میگی بابا
    من گاهی بازی کنی ها رو چک می کنم اسکورشون در این حد هستش
    3 4 3
    بعد یارو میبینی به گلد یا بالاتر میرسه
    چرا؟ چون خوشانسه تیم باهوش باهاش میفته. دوما رفتا کدومه. من مثلا می گم i can fly خدائی باید ریپورت شم ؟

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

چی چی میگی بابا
    من گاهی بازی کنی ها رو چک می کنم اسکورشون در این حد هستش
    3 4 3
    بعد یارو میبینی به گلد یا بالاتر میرسه
    چرا؟ چون خوشانسه تیم باهوش باهاش میفته. دوما رفتا کدومه. من مثلا می گم i can fly خدائی باید ریپورت شم ؟
    اولا از روی score هیچ وقت به بازی طرف قضاوت نکن، دوما خوب مشخصه که عنصر شانس هم دخیله باید بتونی باهاش کنار بیای، من خودم ازون بدشانسام اما این اتفاقها برام نیوفتاده،سوما از کجا میدونی که واسه گفتن این حرف rep شدی، شاید واسه دلیله دیگه ای بوده،1 باز بینی تو طرز بازیت یا چیزهای دیگه ای که گفتی بکن شاید دلیل دیگه ای باشه که مطمئنا هست، تازه اگه واقعا مطمئن هستی که بی دلیل rep شدی پس نباید نگران باشی چون اگه قرار باشه riot بیاد همه rep هارو تاثیر بده طرفو درجا بن کنه که الان پلیری باقی نمیموند ، همه بن بودن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اولا از روی score هیچ وقت به بازی طرف قضاوت نکن، دوما خوب مشخصه که عنصر شانس هم دخیله باید بتونی باهاش کنار بیای، من خودم ازون بدشانسام اما این اتفاقها برام نیوفتاده،سوما از کجا میدونی که واسه گفتن این حرف rep شدی، شاید واسه دلیله دیگه ای بوده،1 باز بینی تو طرز بازیت یا چیزهای دیگه ای که گفتی بکن شاید دلیل دیگه ای باشه که مطمئنا هست، تازه اگه واقعا مطمئن هستی که بی دلیل rep شدی پس نباید نگران باشی چون اگه قرار باشه riot بیاد همه rep هارو تاثیر بده طرفو درجا بن کنه که الان پلیری باقی نمیموند ، همه بن بودن
    اینقدر بازی کن هست که بن چت می کنه. من مطمئنم چون حرفهام رو تو بازی هواش رو دارم از آخرین بازی که چت بن شدم. فقط این می تونم پرواز کنم رو 2 3 بار گفتم. فکر کنم وین حرومزاده مایه بود باخته اسپام ریپورت داده
    البته من چند بار ساری هم گفتم. ولی دست خودشون نیست.
    مهم نیست. منم میرم نرمال درافت منتظرم یارو بگه
    وای یو گو این ؟
    ریپورتت توکسیک یعنی باید عین خودشون رفتار کرد. بچن. باید بچه باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یادم اومد چرا جت بن شدم
    احتمال میدم زمانی که ما داشتیم بازی می کردیم و یک تمپو ( تیمو ) تو بازی بود که اینستا لوک کرد رفت تاپ + فید داد سکی + میرفت تو لنه خودش نبود. یعنی من مجبور شدم برم ساپورت به جاش و اون بعد از اینکه تاپ فید داد و تا آخر بازی سی اسش 20 تا شاید نبود و تو جنگل دشمن میرفت افک میشد ( ترول اینطوری تاحالا دیدی ) + توکسک + افنسو و ما به دشمن گفتیم ریپورتش کنن
    این ها رو هم که میشناسی حرومزادن. بگی کسی رو ریپورت کنی خودت رو هم ریپورت می کنن خوشمزن حروم زاده ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

اینایی که انقدر toxic ان اینحمه فحش میدن و flame میکنن چرا بن نمیشن پس!...
    آخـــــــــه چراااااااا؟!!!
    من یه سوالی برا پیش اومده شما دقیقا از کجا می فهمید که بقیه toxic ها و flame ها چت بن نمیشند؟؟؟؟
    باگی، سایتی، چیزی ما ساختیم خودمون خبر نداریم؟

تو بازی به کسی بگی چرا رفتی جلو یا چرا کمک نکردی یا چرا فلان این توکسیک حساب میشه
    بگی لول بعد از کشتن طرف = توکسیک
    بگی ریپورت فلانی = توکسیک
    دقیقا اینایی که گفتی جز toxic report های ما هستند فقط در عجبم چرا با این که میدونی هنوز چت بن میشی

------------------
    بله حرف دل منا ایشون زدند چرا برا ایشون و خیلی های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز در مورد اون triple ip هم نوش جونت بازیکن با اخلاقی مثل شما را باید 10 برابر این بهش رسید و بعضی ها را هم باید 10 برابر چت بن و فروم چت بن کرد

14. 5 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •