تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1461 از 1783 اولاول ... 461961136114111451145714581459146014611462146314641465147115111561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,601 به 14,610 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان از شرایط جدید سرویس شبانه ناراضی هستند
    من ازمیزان نیاز شما به دانلود را اطلاعی ندارم ولی با سیاست جدید برای سروس شبانه شرکت موافقم
    اینقدر که بعد مدت ها به اینجا اومدم
    بشخصه برای من اینترنت شبانه تا 2 ماه پیش بی استفاده بود
    نه میشد وبگردی کرد نه دانلود درست حسابی (بهترین رکوردم 1 گیگ از 2 صبح تا7 بود)
    ولی الان در ساعات شبانه حتی راحت میشه رفت فیس بوک سایت های داخلی که جای خود دارد
    و در یک ساعت سرویس شبانه یک گیگ دانلود کرد
    سرویس هم 2 مگ- تهران

2. این کاربر از fisheries65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من ازمیزان نیاز شما به دانلود را اطلاعی ندارم ولی با سیاست جدید برای سروس شبانه شرکت موافقم
    ولی الان در ساعات شبانه حتی راحت میشه رفت فیس بوک سایت های داخلی که جای خود دارد
    سرویس هم 2 مگ- تهران
    خب حاجی جون بزار محدود بشی
    اونوقت درد مارو میفهمی
    اون موقع دیگه ساعتی 60 مگ میتونی بگیری

ببینم بازم راضی میمونی یا نه !

4. 12 کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینا هنوز رسیدگی نکردن به درخواست جمع آوری

این طرح جدید دانلود شبانه تا 2 برابر حجم روزانه شامل حجم قید شده در سرویس خریداری میشه فقط ؟ یا اینکه مثلا کسی سرویس سه ماهه 20 گیگ بخره ، بعدش 50 گیگ هم جدا بخره بندازه روش که بشه جمعا 70 گیگ ، اون وقت شبانه اش در طول سه ماه میشه 140 گیگ؟؟؟ یا اینکه اصلا حجم اضافه خریداری شده رو جزو حجم 2 برابری شبانه حساب نمی کنه؟ کسی هست که با قاطعیت و علم درست به این قضیه جواب بده؟ احتمال و گمانه و این چیزا نمیخوام! جواب قطعی لطفا
    سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خب حاجی جون بزار محدود بشی
    اونوقت درد مارو میفهمی
    اون موقع دیگه ساعتی 60 مگ میتونی بگیری

ببینم بازم راضی میمونی یا نه !
    کاملا درست مگی ولی من اصلا دو برابر حجم روزانه دانلود ندارم که بخواد شبانم ته بکشه
    برای همین نفع میبرم
    یک دوستی بود هر شب 3-5گیگ میگرفت
    در یک ماه میشه 90- 150 گیگ و در مقابل من که میخواستم در ماه 5 گیگ از شبانه استفاده کنم یک هفته باید کامیوتر روشن میگزاشتم
    بیشتر مواقع هم از خیرش میگزشتم

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرویس هم 2 مگ- تهران
    ناراضی بودن دوستان به خاطر کلاهبرداریه صبانت
    شما فکرش بکن یهو وضعیت از عالی برسه به افتضاح
    و هیچ چاره ای نباشه
    چه میشه کرد
    اکثر مشتری هایی که ناگهان جمع شدند برای شبانه مناسب بود حالا بدون اعلام قبلی تغییر
    اگه از اول خبر میداد خب فقط دوستانی که مثل شما خواستار پینگ کم و دانلود شبانه محدود دارند جذب میشدند
    شاتل سالهاست قانون مصرف منصفانه رو داره
    در کل میشه گفت تغییر سیاست شبانه بیشتر از اینکه برای شما دوستان خوب شده باشه برای شرکت صبانت و جیبش خوب بوده

در کل اگه شخص پینگ خوب بخواد و دانلود شبانه نداشته باشه شرکت خوبیه
    اما به شرکتی چیزی به اسم اعتبار سرش نمیشه
    نمیشه اعتماد کرد
    همونطور که دانلود شبانه خراب شد ممکن پینگ هم افتضاح بشه
    ممکن قطعی داشته باشه
    و خب صبانت جوابگو نیست
    یک روز کامل مشهد اینترنت قطع بود
    بعد از درست شدن خبرش در سایت زده شد و و قبلش تمام تلفن های پشتیبانی اشغال بود
    و خبری هم از اضافه کردن به مدت قرارداد نبود

این طرح جدید دانلود شبانه تا 2 برابر حجم روزانه شامل حجم قید شده در سرویس خریداری میشه فقط ؟ یا اینکه مثلا کسی سرویس سه ماهه 20 گیگ بخره ، بعدش 50 گیگ هم جدا بخره بندازه روش که بشه جمعا 70 گیگ ، اون وقت شبانه اش در طول سه ماه میشه 140 گیگ؟؟؟ یا اینکه اصلا حجم اضافه خریداری شده رو جزو حجم 2 برابری شبانه حساب نمی کنه؟ کسی هست که با قاطعیت و علم درست به این قضیه جواب بده؟ احتمال و گمانه و این چیزا نمیخوام! جواب قطعی لطفا
    سپاسگذارم
    بگیر نگیر داره ولی تقریبا همونه
    به خیلی از افرادی که محدود شده بودند پیشنهاد خرید حجم اضافه میشد
    حجم اضافه خریداری شده حساب میشه
    Last edited by sleeplessness; 05-10-2014 at 13:53.

8. 3 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سرویس هم 2 مگ- تهران
    منم با شما موافقم.
    اتکای خیلی از دوستانی که دانلود رو با صبانت انجام میداند از بین رفته و از این بابت ناراضی هستند که کاملاً قابل درکه.
    به نظر من وجود بازار رقابتی که هر یک از isp ها در یک زمینه نکته قوت داشته باشن باعث میشه هر کس به سرویس دلخواه خودش برسه.
    بنده دو خط دارم که روی یکی صبانت بسته شده و ازش برای وبگردی استفاده میکنم و همینطور که این دوستمون گفتند حالا هم روز و هم شب میشه روی کیفیت اینترنت حساب باز کرد به خصوص روی صبانت که از اول هم از نظر کیفیت اینترنت یک سر و گردن از همه بالاتره.
    اینجا منظورم از کیفیت, سرعت تک لینک, سرعت در سرویس های مثل یوتیوب, پراکسـی ها, نرم افزارهای Voip, پینگ و ... است.

هر چند سرعت دانلود در روز خوبه اما به دلیل اینکه تعداد مشتری های صبانت واقعا بالاست دانلود شبانه کیفیت زیادی نداشت که حالا هم محدود شده.

از طرف دیگه من برای دانلود از پارس آنلاین استفاده میکنم که سرویس 2 مگ محدود دارم که روی 9 مگ بسته شده روز با تک لینک حدود 400 کیلوبایت سرعت میده اما شب با 6 لینک میشه سرعت رو به بالای 900 رسوند و در زمان دانلود شبانه هر شب بیشتر از 18 گیگ دانلود میکنم.
    اما وبگردی در پارس آنلاین به لعنت خدا هم نمیارزه. پینگ بالا سرعت تک لینک خیلی کم و از همه مهمتر قطعی هر چند ثانیه یکبار پراکـسی ها موقع وبگردی با پارس آنلاین اعصاب برای آدم نمیذاره.

بنابراین با محدود شدن شبانه صبا این دو یه یک ترکیب ایده آل برام تبدیل شدن وبگردی در تمام ساعات شبانه روز با صبا با بالاترین کیفیت و دانلود حجم بالا با پارس آنلاین شبانه.
    Last edited by FARID88; 05-10-2014 at 14:17.

10. این کاربر از FARID88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به خصوص صبانت که از اول هم از نظر کیفیت اینترنت یک سر و گردن از همه بالاتره.
    شما بقیه رو کامل چک کردید این حرفو میزنید؟
    من از صبانت تخلیه کردم اومدم فناوا دیدم صبانت در مقایسه با فن آوا مثل پراید در برابر پژو میمونه.
    هم نویزش از صبا کمتره- هم پینگش پایین تره

12. 3 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

کاملا درست مگی ولی من اصلا دو برابر حجم روزانه دانلود ندارم که بخواد شبانم ته بکشه
    برای همین نفع میبرم
    یک دوستی بود هر شب 3-5گیگ میگرفت
    در یک ماه میشه 90- 150 گیگ و در مقابل من که میخواستم در ماه 5 گیگ از شبانه استفاده کنم یک هفته باید کامیوتر روشن میگزاشتم
    بیشتر مواقع هم از خیرش میگزشتم
    دوست عزیز منم هنوز از 11 شهریور که سرعتای شبانه محدود شد سرعت شبانم محدود نشده و همچنان در ساعات شبانه 1.2 مگابایت سرعت دارم چون هنوز به اندازه 2 برابر حجم روزانه ام دانلود شبانه نداشتم و مطمئنم که نخواهم داشت.ولی ولی ولی به هیچ وجه نمیگم که این وضع خیلی خوبه چون برای من خوبه.اینقدر عقل و وجدان (بلانسبت شما و دوستان خدایی نکرده قصد اساعه ادب به شما عزیز رو ندارم)دارم که بفهمم این یک قانون زورگویانه و کلاهبردارانه است که متاسفانه خود سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده و با اینکه هیچ فرقی اجرای این قانون به حال من نمیکنه اما همیشه از حرف زور بدم میاد.در ضمن من تا قبل از محدودیت شبانه صبانت هم سرعت شبانه ام عالی بود و همان 1.2 مگابایت بود.اما شما که میفرمایید سرعت شبانتون خوب نبوده معلوم نیست اونموقع دلیلش چی بوده.در ضمن من وشمایی که تقریبا از شبانه استفاده نمیکنیم شاید در بهترین حالت 10 درصد از مشترکین صبانت رو تشکیل بدیم.حالا درسته که 90 درصد ناراضی باشند و 10 درصد خوشحال.که البته من خوشحال نیستم چون همونطور که گفتم کلا با قوانین زورگویانه مخالفم و دوم اینکه برخلاف شما قبل از این محدودیت هم در ساعات شبانه به راحتی فیلم آنلاینم را نگاه میکردم و کمی هم دانلود میکردم با سرعت بالا.الان هم همین وضع را دارم اما مخالف زور هستم.
    Last edited by david-ebi; 05-10-2014 at 19:46.

14. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما بقیه رو کامل چک کردید این حرفو میزنید؟
    من از صبانت تخلیه کردم اومدم فناوا دیدم صبانت در مقایسه با فن آوا مثل پراید در برابر پژو میمونه.
    هم نویزش از صبا کمتره- هم پینگش پایین تره
    همه رو نه ولی مشهورها همه رو تست کردم و به این نتیجه رسیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز منم هنوز از 11 شهریور که سرعتای شبانه محدود شد سرعت شبانم محدود نشده و همچنان در ساعات شبانه 1.2 مگابایت سرعت دارم چون هنوز به اندازه 2 برابر حجم روزانه ام دانلود شبانه نداشتم و مطمئنم که نخواهم داشت.ولی ولی ولی به هیچ وجه نمیگم که این وضع خیلی خوبه چون برای من خوبه.اینقدر عقل و وجدان (بلانسبت شما و دوستان خدایی نکرده قصد اساعه ادب به شما عزیز رو ندارم)دارم که بفهمم این یک قانون زورگویانه و کلاهبردارانه است که متاسفانه خود سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده و با اینکه هیچ فرقی اجرای این قانون به حال من نمیکنه اما همیشه از حرف زور بدم میاد.در ضمن من تا قبل از محدودیت شبانه صبانت هم سرعت شبانه ام عالی بود و همان 1.2 مگابایت بود.اما شما که میفرمایید سرعت شبانتون خوب نبوده معلوم نیست اونموقع دلیلش چی بوده.در ضمن من وشمایی که تقریبا از شبانه استفاده نمیکنیم شاید در بهترین حالت 10 درصد از مشترکین صبانت رو تشکیل بدیم.حالا درسته که 90 درصد ناراضی باشند و 10 درصد خوشحال.که البته من خوشحال نیستم چون همونطور که گفتم کلا با قوانین زورگویانه مخالفم و دوم اینکه برخلاف شما قبل از این محدودیت هم در ساعات شبانه به راحتی فیلم آنلاینم را نگاه میکردم و کمی هم دانلود میکردم با سرعت بالا.الان هم همین وضع را دارم اما مخالف زور هستم.
    همونطور که خیلی های دیگه هم اینجا اعلام کردن , منم در این چند سالی که مشتری صبانت بودم مشکل خاصی در استفاده شبانه چه وب چه دانلود نداشتم .
    منتهی اینو هم درک میکنم که تنها بهانه شرکت برای بستن شبانه رایگان فقط و فقط همین یه مورد بوده که آقا , مردم نصفه شب نمیتونن ایمیلاشونو چک کنن
    چون شما ها دارید دانلود میکنید . خوب الان پول بدیم و دانلود کنیم دیگه این آقایون که شبا نمیتونستن استفاده کنن مشکلشون حل میشه ؟!

این منطق مثل این میمونه که بگن شما حق عبور از چراغ قرمز رو نداری چون باعث تصادف و اسیب به خود و دیگران و و و .. میشی , اما اگه انقدر بدی اشکالی
    نداره میتونی رد شی ! خوب این مسخره نباشه من نمیدونم دیگه به چی باید گفت مسخره .

اگر امکان گذاشتن یه نظرسنجی منصفانه بود همه متوجه میشدن که واقعا چند درصد مشکل وب شبانه داشتن . اونوقت میشد به برخی
    "مشترک نماها" گفت: ساکت !

17. 3 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •