نه شما زنگ بزن و بگو که دان استریمت کمه دان استریم که بره بالا سرعتت بهتر میشه اما اگه نویز خطتت برطرف نشه هم افت سرعت خواهی داشت و هم قطعی مکرر
خواهش میکنم وظیفه است.![]()
نه شما زنگ بزن و بگو که دان استریمت کمه دان استریم که بره بالا سرعتت بهتر میشه اما اگه نویز خطتت برطرف نشه هم افت سرعت خواهی داشت و هم قطعی مکرر
خواهش میکنم وظیفه است.![]()
سرعت شما هم افت کرده بچه ها؟
برای من 3 شبه شبانه از 60 بالاتر نمیره.
آره مال من از ساعت 3:10 به اون طرف بهتر شد قبل از اون تا 100 میرفت.
دوستان من هم تازه یک مگابیت گرفتم و سرعتم شبها بین 60 تا 70 هستش.میخواستم ازتون بپرسم برای شما دانلود 4 گیگ در یک شب یه امر عادیه یا به ندرت براتون اتفاق میفته؟
مثلا در یک ماه جمعا چقدر دانلود رایگان دارین؟
اگه میانگین بگیرم واسه من در طول یک هفته 4 روز 3.5 تا 4 گیگ---2 روز 2 تا 2.5 گیگ و 1 روز 1 الی 1.5 گیگ دانلودمه...البته بیشتر اوقات من 3 به بالا دان میکنم.
دوستان ، اگر اسپیلیتر همراه مودمتون بود حتما نصب کنید ، چون خیلی تاثیر داره .
قبل اینکه اسپیلیتر رو پشت ورودی گوشی تلفن نصب کنم ، وقتی کسی با تلفن صحبت میکرد سرعت به شدت افت میکرد و گاهی هم دیسکانکت میشد ، اما حالا دیگه همچین مشکلی پیش نمیاد .
بله اتفاقا من هم ساری هستم و شماره تلفنمون عوض شد البته خط قبلیرو مجددا رو کابل مسی خریدم ولی پارس میگفت ما تو منطقه شما(معلم)فیبر ساپورت میکنیم.
حالا به نظر شما خط فیبر بگیرم یا مسی؟
فیبر نوری
![]()
زنگ زدم پشتیبانی گفتم DownStream رو درست کنید گفت : "چشم، فقط مودمتون رو چند دقیقه خاموش کنید و دوباره روشن کنید"
بعد از 30 دقیقه تغییری نکرده پشتیبانی هم زنگ میزنم میره روی پیغام گیر ! (پنجشنبه ساعات 12 )
یه خورده صبر کن ببین درست میشه یا نه اگه نشد شنبه خواهر مادرشون رو باهم پیوند بده
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)