شبي 1.5 گيگ البته از سرورهاي خوب كه من شب بيدار موندم و سرعتشون رو تست كردم.اگه سرور آشغال باشه كه در حد 400 مگ
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شبي 1.5 گيگ البته از سرورهاي خوب كه من شب بيدار موندم و سرعتشون رو تست كردم.اگه سرور آشغال باشه كه در حد 400 مگ
Upstream - 284
Downstream - 2268
درود
دوستان من چند شبه که سرعت دانلودم پایینه به خصوص از رپیدشیر برا شما هم همنشطوره یعنی شما هم شبانه با لینکای رپیدشیر مشکل دارید((وضعیت من طوری شده که دو شبه با اکو 512 200 مگ دانلود رایگان دارم))
موفق باشید
شبانه از 15 بالاتر نرفت
سرعت بد نیست و برای من هم خوبه فکر کنم منطقه به منطقه فرق داره
شاتل نمیدونم سرعتشو چطوری اورده پایین که همه سایتهایی که روزانه و حتی چند هفته پیش شبانه ازشون با سرعت 60 دانلود میکردم اومده روی 20 ولی یک سایت تغییر نکرده اونم ----------.com هست.
امروز برای دانلود یک فایل از فی لت ر ش ک ن استفاده کردم سرعت باهاش شد 33 ولی بدون اون 20..یه مدت بود میخواستم این موضوع را تست کنم
من از آدرایو و مدیا فایر هم تست کردم تا ساعت 1:00 روی 64 بود، از ساعت 1:01 رفت روی 32-32! فکر نکنم ربطی به رپید شر داشته باشه.
بله، برای خیلی ها شایدم برای همه همینطور شده، الان حدود یک هفته هست که با اکانت رپید، مدیا فایر و ادرایو هر شب بیشتر از 300-400 مگ نشده دانلود کنم، در صورتی که تا همین یه هفته پیش از همین سرورها هر شب 1200-1300 مگ دانلود داشتم. احتمالا شاتل پهنای باند کم آورده، بخاطر مشترکینی که 128 هستن ولی برای تبلیغ 512 بهشون داده و همینطور مشترکین 2مگ که ماشاا...هر روز هم در حال زیاد شدن هستن. فکر کنم شبانه شاتل دیگه نابود شده![]()
چه جالب, اتفاقا من هم به همین نتیجه رسیدم. دیشب حدود 3 گیگ دانلود کردم.شاتل نمیدونم سرعتشو چطوری اورده پایین که همه سایتهایی که روزانه و حتی چند هفته پیش شبانه ازشون با سرعت 60 دانلود میکردم اومده روی 20 ولی یک سایت تغییر نکرده اونم * هست.
فکر کنم اسم سایت رو از پستت پاک کنی امنیتش بهتره. میبنی فردا همون رو هم سرعتش رو آوردن پایین.
میهن دانلود هم, همین بلا سرش اومده.
حالا ما بیایم اینجا خودمون رو خفه کنیم که بگیم " آآآی ملت به پشتیبانب اعتراض کنید . تلفنی بهشون بگید که وضعیت افتضاحه ". تا زمانیکه براشون جا نیفته که مشترکینشون ناراضین هیچ کاری که نمیکنن هیچ ، وضعمون هم بدتر میشه .
بابا آخه این چه وضعیه درست کردن . من دیشب با رپیدباز 176 مگ دانلود داشتم.
دیگه ما توی ایران سرور به قدرت رپیدباز نداریم که . ( حالا نیاید بگید فلان سایت هم قویه . همین جوری گفتم ) . بخدا گندش رو در آوردن .
آدم کلی جون میکنه که 512 بگیره .بعدش که این مسائل رو میبینه . میگه کاشکی از همون اول 128 میگرفتم .
دوستان ازتون خواهش میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید . بعدش هم تلفنی بهشون اطلاع بدید .
بیاید اینم آدرس صفحه ی چت آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by apadana.1001; 18-01-2010 at 09:41.
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)