سلام دوستان
مشکلم حل شد!
سلام دوستان
مشکلم حل شد!
با سلام
سال نو دوستان مبارک
یه سوال داشتم
من دوتا نت خونه دارم , امروز صبح اومدم نت دومی رو وصل کنم دیدم میگه کابل آنپلاگد , خلاصه هرکاری کردم وصل نشد , دوباره نت اولی رو وصل کردم دیدم به سرعت کانکت شد, مطمئن شدم از کابل و لن کامپیوتر نمیتونه باشه, بعد مودم او نتی که وصل نمیشد رو بردم رو یه سیستم دیگه وصل کردم دیدم کار میکنه....
کوتاه نوشتم وقتتون گرفته نشه
میشه یه راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه؟
درضمن ویندوزم 7 هست و بدون ایجاد کانکشن کانکت میشه
با تشکر
سلام .خسته نباشید
من یه مودم tp-link td-w8910g دارم . مدتیه که وقتی با wifi وصل میشم خیلی قطعی دارم .در صورتی که با کابل هیچ گونه مشکلی ندارم . مثلا وقتی با لپ تاپ به نت وصل هستم هر نیم ساعت ، 2/3 مرتبه wifi قطع میشه . و هربار 1/2 دقیقه طول میکشه تا وصل شه .
راستی به دلیل اینکه فاصله لپ تاپ تا مودم زیاد هست و وای فای خود لپ تاپ امواج رو خوب نمیگیره ( به دلیل فاصله ) از یه مودم وای فای جانبی استفاده میکنم . قبلا مشکلی نداشتم .
مشکل از چی میتونه باشه دوستان ؟ چیکار باید کرد ؟
دوستان بنده 3 سال پیش این مودم رو خریدم و تا حالا کار میکنه . آیا نیاز هست ورژن firmware عوض کنم یا آپدیتش کنم ؟
برای خرید اینترنت مخابرات باید حضوری مراجعه کرد یا از طریق 2020 هم میشه کار هارو کرد؟
از طریق 2020 هم میشه یه هفته - ده روز بعد خط تون رانژه میشه بعد هم اگه بهشون بگید خودتون میتونید راه اندازی کنید فقط ازشون یوزر پسورد میگیرین و دیگه خلاص
اقا من اگه بخوام از يه شركت به شركت ديگري (!) كوچ كنم بايد صبر كنم اول سرويسم جمم آوري شه ؟
بله. شما ابتدا بايد تخليه شركت رو بگيريد و بعد اقدام به خريد سرويس جديد كننيد.
در شهرهاي كوچيك اين كار سريعتر صورت ميگيره ولي در شهرهاي بزرگ كمي بيشتر طول ميكشه.
شاد باشيد![]()
معني خاصي نداره.
وقتي روي يه سيستم به خوبي كار ميكنه روي سيستمهاي ديگه هم بايستي همينطور باشه.
شما كابل رو عوض كنيد. شايد با عوض كردن كابل مشكلتون حل بشه.
البته تا حالا چنين تجربهاي رو نداشتم، حتماً راهنمايي بيشتري ميكردم.
شاد باشيد![]()
روش پيشنهادي من:
شما تنظيمات مربوط به DHCP اكسس پوينت رو غيرفعال كنيد.
مودمتون رو به صورت PPPOE تنظيم كنيد.
قسمت DHCP مودم به صورت پيشفرض فعال هست ولي براي اطمينان بيشتر چكش كنيد.
به همين راحتي از اينترنت استفاده كنيد.
شاد باشيد40:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)