سلام حميد آقا من 1 جفت co609 ميخواستم شما زحمتشو ميكشي يا بايد برم خ عباسي؟
سلام حميد آقا من 1 جفت co609 ميخواستم شما زحمتشو ميكشي يا بايد برم خ عباسي؟
سلام خدمت آقا حمید گل و تمام دوستان
می خواستم نظرتون رو راجه به کامپونت Alpine SPR_13 بدونم؟ صداش رو شنیدین؟
سپاس و تشکر بابت تمام زحماتی که دادم
حمید جان
دیروز بعد مدت ها وقت کردم رفتم عباسی ولی طبق روال صنف فروشنده ها هر کی می خواست جنسشو بکنه تو پاچم
گفته بودی U456 بگیرم اول که اکثرا نداشتن یکی می گفت بیا sony 1051 ببر خیلی بهتره (حالا آیا این ضبط خوبیست؟)
بعضی جاها هم قیمتای عجیب میدن مثلن 200!!!!
یکی میگفت ولوم کنود 35 تاست صدای کمی داره(ازش پرسیدم یعنی تو ماشین هم صدای کمی دارم؟میگه آره کنود برای پیرمرد هاست)
یکی میگه کنود بره رو دست انداز 65٪ آهنگ قطع میشه ولی سونی 90٪(به جان خودم این جملشو نفهمیدم ینی چی بیخیال شدم)
بله این بود قصه ما!
حالا شما میگی چی کار کنم من ؟
یادم رفت اصلن کنود( یا پایونیر) اصلش هست یا همه چینو و....؟
جا مطمین تر نیست به غیر از عباسی؟
عزیز همه جا همینه هر جا بری طرف جنس خودشو تبلیغ میکنه شما تشریف ببرید خیابون جمهوری اونجا نمایندگی کنووده همونجا برات تست میکنه خودتم با پخش کار میکنی و میخریش هم اصله هم خیالت از خریدی که کردی راحته
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان کسی در مورد کیت های بلوتوث الپاین مثل kce-400bt و kce-350bt اطلاعاتی داره که رو گوشی های جدید جواب میدن یا نه؟400 که فکر کنم جواب میدا اما 350 مورد نظرم هست...پخش از رو موبایل میخوام داشته باشه...
هدیونیتم 9886...ایمپرینت h100 هم بش وصله.کیت بلوتوث باید به پروسسور وصل شه
سلام حمیدجان خسته نباشید
یه سوال دیگهمن الان میخوام برم امپ رو ببندم طبق گفته های شما گیج صفر از همه بهتره اما چرا قیمت ها اینجوریه؟
الان گیج 0 کارینا رو 110
یا گیج 4 استریت وایرز رو میدن 135
کدوم اینا بهتره؟ بعدشم برای سیستم من گیج 4 بسته نه؟ چون ممکن ماشین رو عوض کنم دوست ندارم رو سیم زیاد هزینه کنم
سلام
با اجازه حمید اقا
میتونید از یه امپ 5 کانال استفاده کنید .
ولی با یه 4کانال و یه مونو نتیجه بهتر میشه.....
سلامی دوباره.
دوستان من دنبال کواکسیال کیفیتی تا حدودای 300 هستم و تفکیک صدا برام مهمه.
دوستمون Hertz 690 سری انرژی رو معرفی کرد، اما این مدل توی سایت امازون 400 دلار قیمت خورده!! و اینجا هم حدودا 400 هست قیمتش! یعنی فیک نیست این مدل؟ یا منظور مدل دیگه ای بوده؟؟ لینک امازون ~> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون راجع به Jbl Gto 938 و Infinity Kappa 693 چیه تو این رنج؟؟
و اینکه درسته که Jbl و Infinity دیگه اصلیشون به سختی یا اصلا پیدا نمیشه؟! جایی هست که اصلش رو بدن؟؟
Last edited by phantom_angry; 02-04-2014 at 02:46.
وای jbl gto 938 عالیه ، این باند توی پژو 405 با یک عدد پخش ال جی 200 هزارتومنی و بدون امپلی فایر صداش از co 609 و یک پخش پایونیر 700 تومنی با امپ هم بهتره ناموسن
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ممنونم بخاطر راهنمایی ای که گفتین jbl gto 938 بخزم
نیازی به امپ ندارم چون از صداش زاضیم
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)