s a a m عزيز شما بهتره به فكر بازي بعدي جام حذفيتون باشيد با پرسپوليس تا قهرماني در ليگ برتر.
s a a m عزيز شما بهتره به فكر بازي بعدي جام حذفيتون باشيد با پرسپوليس تا قهرماني در ليگ برتر.
تمرين تيم استقلال برگزار شد
قلعه نويي: به حاشيهها كاري ندارم
تمرين تيم فوتبال استقلال تهران پس از بازي مقابل سپاهان در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تمرين امروز تنها سياوش اكبرپور غايب بود و ساير بازيكنان زير نظر امير قلعهنويي تمرين كردند.
قلعهنويي ابتدا دقايقي با بازيكنان در رختكن صحبت كرد و سپس تمرين در شرايطي برگزار شد كه فرهاد مجيدي نيز امروز نخستين تمرين خود را با استقلال تمرين كرد.
بازيكنان ابتدا به دو گروه تقسيم شدند و بازيكناني كه در مقابل تيم سپاهان به ميدان رفته بودند پس از يك تمرين سبك تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان نيز زير نظر قلعهنويي به تمرين پرداختند.
تمرينهاي سرعتي و تكنيكي به همراه تمرين پاسكاري و حمله به دروازه بخشهاي مختلف تمرين امروز استقلال بود. سپس در حالي كه قلعهنويي تمرينها را ترك كرد بازيكنان زير نظر مرفاوي و محمود فكري به يك بازي دستگرمي پرداختند.
در تمرين امروز مجتبي جباري، هاشم بيگزاده و ابراهيم تقيپور دور زمين دويدند.
تمرين امروز استقلال پس از 90 دقيقه در ورزشگاه دستگردي پايان يافت.
قلعهنويي در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره برخي حاشيههاي عنوان شده پيش از بازي مقابل مس كرمان از جمله شايعهي مذاكره باشگاه استقلال با ادينهو و اميرحسين صادقي اظهار كرد: من به اين حاشيهها كاري ندارم و به چنين مسائلي نميپردازم.
مریم اسمت فیلطر هست
فکر میکنم تقصیر من هم باشه اون زمان که می خواستم بی خیال انجمن بشم ادرس انجمن ابیته را در پروفایلم نوشتم مسئولین هم فرداش اسم فینگلیش ابیته را فیلطر کردند
برو به مسئولین بگو
فرهاد مجيدي به تمرينات استقلال تهران بازگشت
نخستين تمرين تيم استقلال تهران پس از شكست مقابل سپاهان اصفهان در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيش از آغاز تمرين امير قلعهنويي در رختكن دقايقي با بازيكنان صحبت كرد و نكاتي را دربارهي بازي مقابل سپاهان و همچنين ديدار روز شنبهي استقلال مقابل مس كرمان متذكر شد.
پس از صحبتهاي قلعهنويي تمرينهاي استقلال در شرايطي آغاز شد كه فرهاد مجيدي نخستين بازيكني بود كه به ميدان آمد تا پس از شايعات مختلف دربارهي وضعيتش نخستين تمرين خود را پس از تعطيلات با استقلال انجام دهد.
در تمرين امروز تمامي بازيكنان حضور داشتند و مجتبي جباري، هاشم بيكزاده و ابراهيم تقيپور به صورت انفرادي با دويدن دور زمين تمرين كردند.
بازيكناني كه در ديدار مقابل سپاهان به ميدان رفته بودند، زيرنظر خداداد تمرين سبكي انجام دادند و پس از آن زمين تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان نيز زيرنظر قلعهنويي، صمد مرفاوي و محمود فكري تمرينهاي تاكتيكي را برگزار كردند.
نزديك به 15 تماشاگر از تمرين امروز استقلال بازديد كردند و اين در حالي بود كه آنها بدون تشويق كردن تيم خود تنها تمرين را تماشا كردند.
این چی میگه اینجا ... ؟ : دی
علیرضا گفتم.
دوستان با همگی هستم. دیگه با این سپاهانیا کل کل نکنیم بهتر. چون دوباره باعث میشه جو انجمن از هم بپاشه.
شنبه 87/10/14
استقلال تهران - مس کرمان، ساعت 15:30 ، ورزشگاه آزادی
آخرین بازی :
سپاهان 2 - 1 استقلال
مس 2 - 0 مقاومت
تا الآن 6 نفر بازی [استقلال تهران - مس کرمان] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 15173 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 15115 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرش برهانی: به بد شانسی مان باختیم.
مهاجم استقلال "بدشانسی" را عامل اصلی باخت تیمش برابر سپاهان می داند.
آرش برهانی با اشاره به روند ۹۰ دقیقه بازی، گفت: همه دیدند که تیم ما می توانست نتیجه بهتری بگیرد، اما از دست دادن فرصت های گلزنی، گل به خودی و اشتباهات داور موجب شد تا ما در روزی که حداقل مستحق یک امتیاز بودیم، نتیجه را به سپاهان واگذار کنیم.
وی همچنین ادامه داد: البته این باخت نمی تواند بهانه ای برای زیر سوال بردن استقلال باشد، سپاهان یکی از تیم های خوب لیگ است؛آنها با اضافه شدن فرهاد کاظمی هم از روحیه بهتری برخوردار هستند و هم اینکه اعتماد به نفس بالایی به دست آورده اند.
برهانی با اشاره به گل چهاردهمش در لیگ برتر گفت: اینکه با ۱۴ گل در صدر گلزنان برتر هستم، اتفاقی خوبی برایم به شمار می رود، چون در کنار اینکه می توانم به یک عنوان فردی برسم، نشان می دهد که در نتیجه گیری های تیم هم تاثیر زیادی دارم.
این بازیکن در پایان حرف هایش در مورد دیدار هفته بعد با مس کرمان اظهار داشت: آنها بازیکنان خوبی را در ترکیب خود می بینند و نقطه قوتشان این است که مظلومی شناخت زیادی از استقلال دارد، با این وجود برای حفظ صدرنشینی چاره ای جز شکست دادن مس کرمان برای ما نمانده است.
دیدار تیم های استقلال تهران و مس کرمان در چارچوب هفته بیست و یکم لیگ برتر، روز شنبه هفته آینده در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.
کاشانی:منصوریان، خیلی زود از فوتبال خداحافظی کردی.
قطعاً اگر امیر قلعه نویی سرمربی استقلال نمی شد علیرضا منصوریان حتی در سن ۳۷ سالگی هم از فوتبال خداحافظی نمی کرد. او دیروز در بازی خیرخواهانه ای که بین تیم منتخب جام جهانی ۹۸ و منتخب گیلان برگزار شد آمادگی بالای خود را به رخ همبازیان سابقش کشید. منصوریان دیروز روی پاس علیرضا نیکبخت گل زیبایی به ثمر رساند و همین باعث شد که خیلی ها به این نتیجه برسند که منصوریان خیلی زود از فوتبال خداحافظی کرده است. یکی از افرادی که دیروز حسابی بابت خداحافظی منصوریان از فوتبال حسرت خورد حبیب کاشانی بود. مدیرعامل سابق پرسپولیس که از بازی خوب و آمادگی بالای منصوریان خوشش آمده بود بعد از بازی به سراغ منصوریان رفت و به او گفت: «خیلی زود از فوتبال خداحافظی کردی. واقعاً حیف شد. باید ۴ ۵، سال دیگر بازی می کردی. امروز از همه همبازیانت بهتر بودی.» منصوریان هم از این تعریف و تمجید کاشانی تشکر کرد و گفت که اگر شرایط استقلال تغییر نمی کرد و قلعه نویی نمی آمد از فوتبال خداحافظی نمی کرد.
استقلال مس کرمان
جمعه ۱۳ دی ۱۵:۰۰
بازی جمعه هست یا شنبه. من اینو تو بروباخت دیدم. زده جمعه بازیه یعنی پس فردا
و عشق زیر پای سیاست جان داد
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپولیس باخت.استقلال هم باخت. کارمندی که مرخصی رد کرده بود و عاشقانه در تهران و اصفهان به استادیوم رفته بود هم باخت. نوجوونی که مطالعه امتحان فرداش رو بیخیال شد به عشق تماشای تیم محبوبش، اونم باخت. من و توئی که همه نداشته ها، کمبود ها، امیدها و آرزوهامون رو تو عاشقی کردن های سرخ رنگ و آبی رنگ جستجو می کنیم، ما هم بدجور باختیم .اما ما کی و کجا باختیم؟ به چه کسی؟
وقتی عشق من و تو رو براحتی تو فاصله سئول جنوب تا سئول شمال له میکنند و با تصمیمات ابلهانه وشایدم کاملا عاقلانه به لجن می کشند سکوت حکم خیانت رو داره. دوست من چرا باختیم دستمالی شده ترین سوال عالمه. سالهاست به هم هاج و واج نگاه می کنیم و بعد از هم میپرسیم راستی چرا باختیم. بعد شروع می کنیم برای هم از آنالیز بازی حرف میزنیم. اون تعویض غلط بود. فلانی نباید هافبک دفاعی بازی می کرد. گلر چه قدر بد جاگیری میکنه و کلی نظرات فنی دیگه.
آخه خداروشکر ما هممون واسه خودمون کارشناسیم و دست مورینیو و فرگوسن رو از پشت بستیم. از قطبی و امثال قطبی هم اسم نمی برم که یه آنالیزور بی سواد بود که یکصدم ما فوتبال نمی فهمید. اما می خوام یه قصه براتون بگم. یه کارخونه بود یه مدیر عامل داشت.این کارخونه با وجودی که قرار بود رئیس بخشهای مختلفش با برگزاری انتخابات سر کار بیان همه با نظر مستقیم و غیر مستقیم اقای مدیر عامل انتخاب می شدند.اقای مدیر عامل تو انتخابات نفوذ می کرد و حتی نامه پنهانی به رای دهنده ها میزد که یا به فلانی رای میدی یا ...گذشت و گذشت اقای مدیر عامل حال کرد و یکسری از رفقا و فامیلم اورد تو کارخونه و بهشون پست داد. باز روزها گذشت. آقای مدیر عامل به مافوقش گزارش می داد که ما روز به روز داریم پیشرفت می کنیم و اوضاع رو به رشده ولی ساده ترین کارگرا هم میدونستن که اینجوری نیست و اوضاع خرابه و روز به روز بدتر میشه.مدیر قصه ما یه عادت بدی که داشت این بود که تو همه قسمتا ، در مورد همه کارا، همه تصمیم گیریا و...میخواست دخالت کنه. عادت داشت حرف فقط حرف اون باشه. بجای تمام رئیس های سایر قسمتا تصمیم بگیره. در مورد کارای کوچک و بزرگ نظر بده. همه هم باید اطاعت می کردن مگرنه سه سوت کله میشدن. خوب قصه هنوز در جریانه. اگه کنجکاوی و میخوای بدونی الان اوضاع کارخونه چطوره رک بهت بگم سودده سودده چیزی شبیه باخت محبوبترین تیمهای کشور به رقبا تو دیروز. از نتایج المپیک و ریخت وپاشای مالی و تعویض دایمی مدیریت ها و بی حرمتی هایی که به تیم ها و ورزشکارای ما تو دنیا میشه و نمی تونیم دفاع کنیم گرفته تا مسائل ریز و درشت دیگه که الان جای گفتنش نیست. ببین عزیزم دوست نازنینم که دیشب مثل من با استامینوفن سعی کردی زود بخوابی تا یاد تحقیر تیمت نیفتی، تو رو خدا از این تحلیلای آبکی دست بردار. درد قرمز من یا آبی تو تعویض اشتباه پتروویچ و خستگی و کم خوابی برهانی نیست. بی لیاقتی مصطفوی و کل کل واعظ با امیر نیست. تا وقتی مدیر کارخونه این کاره نباشه، بخواد تو همه کارا نظر بده ،همه با فرمان اون بیان و با اخم و تخم اون برن وضع همینه که همینه. مربی تیم قهرمان من رو فراری میدن و نیکبخت و عنایتی رو سال بعد از قهرمانی از تیم تو بیرون می کنن. عده ای از رفقای من و تو دیروز تو استادیوم فحش خوار و خاشاک به مصطفوی دادن در صورتی که از رئیسش محترمانه نپرسیدن چرا اون رو سر کار اورد. به پیرووانی بد و بیراه گفتن در صورتی که هیچ کس نپرسید مربی قهرمان فصل پیش چرا فرار کرد یا بهتر بگم منافع چه کسی رو یا چه کسانی رو به خطر انداخته بود که فراریش دادن. حرف زیاده ولی میدونم شاید سردرد باختای خفت آور قرمز و آبی امروزم من و تو رو از کار و زندگی بندازه.اصلا ولش کن. بشین ببین سپاهان و ذوب اهن و چه خوشگل میارن بالای قرمز من و ابی تو.بالاخره تو فدراسیون همشهری دارن الکی که نیست. به قول پیر مرد با نمک حالشو ببر. همین.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)