فکر نکنم از سیستم باشه چون IV رو راحت اجرا میکنه
رو لپتاپ اجرا نمیشه. اینم مشخصاتش
HP Dv6-1225ee
intel core2duo T9600 -2.8 GHz
4GB DDR2 800
ATI Radeon HD 4650 2GB
اما رو PC راحت اجرا میشه
E7500 - 2GB DDR2 -9600GT
ممکنه از ATI بودن گرافیک باشه؟؟؟
فکر نکنم از سیستم باشه چون IV رو راحت اجرا میکنه
رو لپتاپ اجرا نمیشه. اینم مشخصاتش
HP Dv6-1225ee
intel core2duo T9600 -2.8 GHz
4GB DDR2 800
ATI Radeon HD 4650 2GB
اما رو PC راحت اجرا میشه
E7500 - 2GB DDR2 -9600GT
ممکنه از ATI بودن گرافیک باشه؟؟؟
توبازی darksector و توی مراحل اولیه وقتی اون یارو رو میکشم که رو صندلی نشسته و از در بیرون میام و اون مامورا رو هم میکشم وقتی از پله ها بالا میرم و میرسم به یه سه راهی رو پله ها یهو از بازی بیرون میاد
چیکار کنم
ایا کرکی ، پچی چیزی هست که بشه ادامشو بازی کرد
از ATI بودنش نیست.
از نصب صحیح درایور کارت گرافیکتون مطمئنید؟
آخرین نسخه DirectX رو نصب کنید.
من در بازی اقمتگاه شیطان 5 که دوبلهی فارسی هم هست(عصر بازی مدرن) مشکل سیو دارم...لطفا راهنمایی کنید![]()
سلام دوستان من بازی Max Payne 3 Mission Impossible رو نصب کردم.(این بازی رو خیلی وقت پیش ها گرفته بودم ولی دیروز حوصلم سر رفت نصبش کردم!!!)
توی مرحله Sydney Streets جایی که در به خیابونو باز میکنم بعد چند لحظه Dont Send میده.البته قبلا هم این مشکلو داشتم اما به فکرم رسید بیام اینجا بپرسم.دوستان لطفا پاسخ منو زودتر بددین...ممنونتون میشم.
![]()
اسم اصلی بازی Resident Evil 5 هستش و بهتر بود تیو تایپیک خودش مطرح کنید:
و برای save کردن وقتی وارد منوی اول بازی شدید، از روی کیبرد دکمه HOME رو فشار بدید تا پنجره Live ظاهر بشه؛ بعدش از اون پنجره یه اکانت آفلای نبسازید و به راحتی از این به بعد save کنید. (حواستون باشه موقع ساختن اکانت به اینترنت متصل نباشید تا راحت اکانت آفلاین بسازید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راحت ترین راه حلش این که ویندوز 7 بنصبی![]()
کسی میدونه چرا بازی یاران حلقه ی من بالا نمیاد؟
Last edited by Prince Of Mirkwood; 12-06-2011 at 13:00.
1- اسم کامل بازی رو به زبان انگلیسی بگین.نوشته شده توسط Prince Of Mirkwood [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اطلاعات بیشتری بزارید!!
3- مشکل تو نرو کامل توضیح بدید!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)