تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1461 از 3195 اولاول ... 46196113611411145114571458145914601461146214631464146514711511156119612461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,601 به 14,610 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بالاخره منم گرفتم یه Xbox Limited Edition COD که دنبالش بودم.توی پاساژ لباف Forza رو حتی ۳۸۰ هم پیدا کردم.Final fantesy هم ۳۹۸ یکی میداد.اما من COD رو میخواستم چون کنسولش خیلی شاخه.من ۴۲۰ گرفتم با ۲تا بازی اضافه که ۴۱۵ برام افتاد.آخه Forza هم دیگه خیلی قدیمی شده ماله ۱سال پیشه دقیقا.
    مغازه هم مغازه خوبی بود اگه دوستان خواستن بگن ادرس بدم.
    فقط یه سوال.توی جعبه سمت راستش که اداپتورش هست یه قسمت کوچولو بالاش هست،مال من هیچی توش نبود. ( دیدین که توی جعبه زیر کنسول جعبه ۴ قسمت میشه،منظورم قسمت بالا سمت راسته که از همه کوچکتره،اونجا چیه؟؟؟ )

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بالاخره منم گرفتم یه Xbox Limited Edition COD که دنبالش بودم.توی پاساژ لباف Forza رو حتی ۳۸۰ هم پیدا کردم.Final fantesy هم ۳۹۸ یکی میداد.اما من COD رو میخواستم چون کنسولش خیلی شاخه.من ۴۲۰ گرفتم با ۲تا بازی اضافه که ۴۱۵ برام افتاد.آخه Forza هم دیگه خیلی قدیمی شده ماله ۱سال پیشه دقیقا.
    مغازه هم مغازه خوبی بود اگه دوستان خواستن بگن ادرس بدم.
    فقط یه سوال.توی جعبه سمت راستش که اداپتورش هست یه قسمت کوچولو بالاش هست،مال من هیچی توش نبود. ( دیدین که توی جعبه زیر کنسول جعبه ۴ قسمت میشه،منظورم قسمت بالا سمت راسته که از همه کوچکتره،اونجا چیه؟؟؟ )
    COD منظورتون Call of duty یه ؟؟؟ الان COD جدید تر از Forza هست ؟؟؟ Forza مال یک سال پیشه ؟؟؟عجب!!!

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

COD منظورتون Call of duty یه ؟؟؟ الان COD جدید تر از Forza هست ؟؟؟ Forza مال یک سال پیشه ؟؟؟عجب!!!
    بابا کال آف دیوتی جنگ جهانی دومه
    فورزا ماشین بازیه !!!!!

اینها چه ربطی به هم دارند ؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بابا کال آف دیوتی جنگ جهانی دومه
    فورزا ماشین بازیه !!!!!

اینها چه ربطی به هم دارند ؟
    نه این آقا میگه باندل Forza قدیمی تر از COD بود نگرفتمش

5. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من دارم فکر میکنم اینا چی میگن من خودم پاساژ لباف رفتم. کلا همین مدلا رو داره. و تا اینجا که من فهمیدم این چیزایی که میگین هیچ ربطی نداره فقط یه بازی اورجینال توشه. بازم وقتی شما کپی خورش میکنین چه فایده داره واستون داره!؟!؟

راستی.
    یه فرمون خوب واسه 360 چی سراغ دارین. راستش من یه چیزی دیده بودم خیلی گرون بود logitec G25 یه ماه پیش قیمت کردم 350 تومن!
    نمی ارزه. چی خوبه؟ اصلا ارزش داره؟ یکی از دوستانم پرسیده بود گفتم بیام بگم اینجا!

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بله منظورم Xbox با باندل Call of duty MW2 هست که مال ماه ۹ میلادی هست اما Forza مال ماه ۶ که میشه ۱سال پیش.
    دوست عزیز بازی ها رو نمیگم کنسول ها رو میگم.

8. این کاربر از 2.5.8.14.1.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام به همگی اینجا تاپیکی برای خرید و فروش هست؟
    من چنتا قطعه و لوازم جانبی یه ایکس باکس سه چراغ شده رو میخوام بفروشم
    راستی مین بوردشو باید بندازم سطل اشغال؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alireza_sun72; 26-05-2010 at 02:31. دليل: هویجوری

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    من هنوز هم توجیه نشدم که ایکس باکس چه مزیتهایی نسبت به PC داره
    کنسول خوبیه؟چون میشه روش Fifa World cup رو بازی کرد؟دیگه چه خوبی هایی داره؟اکثر بازی ها که روی همه کنسولها و PC دارن میتن.لایو که نمیشه بازی کرد...قیمت بازیها هم که...باید مواظبش باشی سه چراغ نده(حتی اگه جاسپر باشه)...SC رو تا آخرش رفتم گفتم دیگه نشونه گیریم خوب شده بدون موس می تونم شلیک کنم.
    الآن که دارم Dead Red Redemption را بازی می کنم تکنیک نشونه گیری تا حدی فرق داره.درصورتی که در PC تکنیک نشانه گیری فرق زیادی در بازیها نداره
    گرافیک هم که خداوکیلی غیر از Fifa W فرق خاصی با PC من ندیدم...
    برای بهره برداری بهتر از تصویر باید یا مانیتور HDMI داشته باشی یه یه تی وی HD
    دلمو به چیش خوش کنم؟به قیمتش؟به بن شدنش؟
    ببخشید مزاحم شدم

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من هنوز هم توجیه نشدم که ایکس باکس چه مزیتهایی نسبت به PC داره
    کنسول خوبیه؟چون میشه روش Fifa World cup رو بازی کرد؟دیگه چه خوبی هایی داره؟اکثر بازی ها که روی همه کنسولها و PC دارن میتن.لایو که نمیشه بازی کرد...قیمت بازیها هم که...باید مواظبش باشی سه چراغ نده(حتی اگه جاسپر باشه)...SC رو تا آخرش رفتم گفتم دیگه نشونه گیریم خوب شده بدون موس می تونم شلیک کنم.
    الآن که دارم Dead Red Redemption را بازی می کنم تکنیک نشونه گیری تا حدی فرق داره.درصورتی که در PC تکنیک نشانه گیری فرق زیادی در بازیها نداره
    گرافیک هم که خداوکیلی غیر از Fifa W فرق خاصی با PC من ندیدم...
    برای بهره برداری بهتر از تصویر باید یا مانیتور HDMI داشته باشی یه یه تی وی HD
    دلمو به چیش خوش کنم؟به قیمتش؟به بن شدنش؟
    ببخشید مزاحم شدم
    آقا شما بگو اصلا چرا خریدی کنسول و چند سالته و راست بگی اااا
    کد:
    اگه عشق بازی نیستی چرا خریدی همون pc جواب شما رو میداد دیگه مزیت هاشم یک سری گفتم تو پست های قبلی...
    کی کفته جاسپر 3 چراغه میشه .. من دارم 6 تا 7 ساعت مداوم بازی میکنم .... با dvd ..
    این بازی fifa تو pc که دیگه اخرشه : ببخشد وقتی فیفا رو تو pc میبینی باید بری توالت و یک شکم بر ینی !!! اخره گرافیکه لا مذهب
    Last edited by m jax; 26-05-2010 at 08:28.

12. 3 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

کد:
    کنسول خوبیه چون نمیخواد واسش قطعه خرید که بتونه بازی های جدید رو اجرا کنه (واسه pc که باید چند وقت یکبار این کار روانجام بدی)
    کنسول خوبیه چون تقریبا همه بازی ها روش میاد و اگه دقت کنی بازی های خوب دارن فقط روی کنسول ها انحصاری میشن.
    کنسول خوبیه چون یک بازی با پک و چاپ و کاور ، و full stealth که میشه باهاش آنلاین بازی کرد ، 3000 تومان بیشتر نیست.
    اگه منظورت قیمت بازی های اصل هست که بازی های PC هم همون قیمت هستن.
    کنسول خوبیه چون میتونی فوقش با 15000 تومان ixtreme LT بریزی و راحت بازی ها رو با سرور های اصل خودشون آنلاین بازی کنی و بن نشی.(چند تا بازی PC میشناسی که بتونی با سرور های واقعی خودشون نه سرور هایی که واسشون بقیه درست میکنن بازی کنی؟)
    من الان کنسول با مین جسپر دارم با چندین ساعت بازی تا حالا هیچ کاریش نشده .(سال 2009 خریدم)
    برای بهره برداری بیشتر از DVD Player ها هم باید کابل و تلوزیون HDMI داشته باشی Tهمونطور که واسه PC نیاز هست.

من خودم همیشه از اونایی بودم که عشق سیستم های خفن بودم و آخرین بار هم بیشتر از 3 میلیون پول سیستم دادم ولی باز هم بعد مدتی حالا نمیتونه همه بازی ها رو اجرا کنه.
    اگه خیلی پول و صبر داری ، PC خیلی خوب هست چون باید واسش حسابی هزینه کنی البته صبر داشته باشی تا شاید بازی های خوب و مهم با تاخیر واسش عرضه بشن

14. 4 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •