تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1460 از 1903 اولاول ... 460960136014101450145614571458145914601461146214631464147015101560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,591 به 14,600 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

داره خودمونی میشه *alimachal*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

منم تو ورلد 5 رنک 64 هستم با همین اسم که تو امضامه

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم تو ورلد 5 رنک 64 هستم با همین اسم که تو امضامه
    ببینم تو چند تا ورلد بازی می کنی و هر ورلد رنک چندمی ؟
    من حوصلم نمی رسه دوباره از اول شروع کنم به خاطر اون فقط ورلد 9 رو بازی می کنم که اونم الان رنک 29 هستم و لول 70 ضمنا 2.5 ماه دیرتر از بقیه در ورلد 9 شروع کردم وگرنه الان رنک 1 بودم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من حوصلم نمی رسه دوباره از اول شروع کنم به خاطر اون فقط ورلد 9 رو بازی می کنم که اونم الان رنک 29 هستم و لول 70 ضمنا 2.5 ماه دیرتر از بقیه در ورلد 9 شروع کردم وگرنه الان رنک 1 بودم
    چه تفاهمی من هم ورلد 1 رو 2.5 ماه بعد از بقیه شروع کردم
    البته این رو هم بگم ما چون دیر تر از بقیه شروع کردیم هتل شهرمون از همون اول لول 5 بوده و بیشتر پولمون رو می تونستیم تو بانک نگه داریم و بعد خرج خودمون کنیم.

من تو این ورلد ها هستم ولی 1 3 5 و 10 رو جدی تر مخصوصاً 1 و 10
    w1:rank 30
    w2:rank 352
    w3:rank 429
    w4:rank 247
    w5:rank 64
    w10:rank 171

lمن می خواستم 2 3 4 و 5 رو ول کنم ولی گفتم هر موقع برای ورلد1 اومدم یه چند تا کار ثابت رو برا بقیه انجام میدم که وقتم رو نگیرن هر یکی دوهفته هم اسکیلهامو زیاد می کنم تا اگه کار اکسپرینس بالای بهتری بود اونو برم کوئست و فورتو ... رو خیلی کار ندارم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

چه تفاهمی من هم ورلد 1 رو 2.5 ماه بعد از بقیه شروع کردم
    البته این رو هم بگم ما چون دیر تر از بقیه شروع کردیم هتل شهرمون از همون اول لول 5 بوده و بیشتر پولمون رو می تونستیم تو بانک نگه داریم و بعد خرج خودمون کنیم.

من تو این ورلد ها هستم ولی 1 3 5 و 10 رو جدی تر مخصوصاً 1 و 10
    w1:rank 30
    w2:rank 352
    w3:rank 429
    w4:rank 247
    w5:rank 64
    w10:rank 171

من می خواستم 2 3 4 و 5 رو ول کنم ولی گفتم هر موقع برای ورلد1 اومدم یه چند تا کار ثابت رو برا بقیه انجام میدم که وقتم رو نگیرن هر یکی دوهفته هم اسکیلهامو زیاد می کنم تا اگه کار اکسپرینس بالای بهتری بود اونو برم کوئست و فورتو ... رو خیلی کار ندارم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من ورلد 9 چند تا یوزر دارم که یکیش این ویتانیه یکیشم خیاره ( البته با آی پی های مختلف بازیشون می دم یعنی تو لوق اکانت آی پی ها متفاوته )
    این خیار زیاد وقتم را می گیره البته نه برای دوئل و یا لول آپ این فاندر سیلور اسنیک هست که فدراسیون بزرگی هست الانم که شده لیدر برای جنگ های فورت و هماهنگی بین شهر ها و هم پیمان ها
    برای اون زیاد تلگرام برام می یاد و مجبورم یکی یکی جواب بدم بهشون

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم کویست و فورت کار نمی کنم فقط کارای پر تجربه می کنم اسکیلام را هم برای شوتینگ و اپرنس اگه می گذاشتم 3 تا کار پر تجربه دیگه هم باز می کردم ولی دیدم فایده نداره چون شاید زیادش هر روز بهم 100 تا 200 تجربه فرق می کرد که ارزش این را نداره
    چون اپرنس و شوتینگ فقط برای دوئل کافی نیست ( البته فعلا دوئل نمی کنم هر 1 ماه اینا یک هفته اینا می رم شرق نقشه تا دوئل کنم تو ورلد 9 در طرف غرب حتی با یک نفرم نمی تونم دوئل کنم چون لولشون پایینه و برام فعال نیست به خاطر اون دیگه راحتم و لباسم را از دوئل بر می دارم و کار می کنم ) الان اسکیلم را گذاشتم داد و به موازات اون اپرنس می گذارم الان dodging با لباس دوئلم 98 هست که فکر کنم برای دوئل کردن خیلی خوب باشه الان دیگه براش اسکیل نمی گذارم می گذارم اپرنس تا برسه به 120 تا

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در نهایت نمره بیستم را از وست گرفتم
    rank = 20
    فکر کنم اولین ایرانی باشم که رنک بیست می شه در کل ورلد ها در وست

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر کنم اولین ایرانی باشم که رنک بیست می شه در کل ورلد ها در وست
    نمیخوام نا امیدت کنم ولی خیلی وقته 4-5 تا ایرانی رو میشناسم تو رود 5 همشون رنک یه رقمی exp هستن (از 4 به بعد- لول +85) و همونایی که رنک یه رقمی exp هستن رنک 2-4-5-8 دوئل هم هستن . یه سری دیگه هم توی 30 تای اول هستن . روی هم نزدیک 10 نفر میشن . بچه های یه فروم دیگه هستن . برو توی ورد 5 به این رنک ها تلگرام بزن جوابتو میگیری .
    گفتن بیاین جمع شیم دور هم من گفتم شما با همون خارجی ها بازی کنین حالشو ببرین اینجا ریده میشه به اعصابتون .

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نمیخوام نا امیدت کنم ولی خیلی وقته 4-5 تا ایرانی رو میشناسم تو رود 5 همشون رنک یه رقمی exp هستن (از 4 به بعد- لول +85) و همونایی که رنک یه رقمی exp هستن رنک 2-4-5-8 دوئل هم هستن . یه سری دیگه هم توی 30 تای اول هستن . روی هم نزدیک 10 نفر میشن . بچه های یه فروم دیگه هستن . برو توی ورد 5 به این رنک ها تلگرام بزن جوابتو میگیری .
    گفتن بیاین جمع شیم دور هم من گفتم شما با همون خارجی ها بازی کنین حالشو ببرین اینجا ریده میشه به اعصابتون .
    والا من نمی دونستم ورلد 5 بازیکن رنک بالا تر از 20 داشته باشیم
    حالا اگه می شه تو اسم یوزراشون را بگو من یک صحبت کنم . ( چون می خواهم از سابقه داران این بازی صحبت کنم و درس بگیرم ) یک نفر ورلد 2 پیدا کردم که همتون در ورلد های دیگه می شناسیدش ولی نمی دونید ورلد 2 اون یوزر را داره یعنی یک مولتی یوزر خفن لول بالا داره ( فقط بگم رنک دو رقمی لول و دوئله عددش را نگم چون گفته نمی خواهم کسی بدونه اسم این یوزر را )
    حالا منظور از از جمله آخرت را نفهمیدم
    با همون خارجی ها بازی کنین حالشو ببرین اینجا ریده میشه به اعصابتون
    افرادی که در این تاپیک بودند یا حداقل باهاشون سلام علیک داشتیم با همشون فعلا بازم سلام و علیک داریم به جز تو
    حالا نمی دونم شاید مشکل یا با توست و یا همه دوستان منهای تو
    تو خودت کنار کشیدی و خواستی که اعصابت را داغون کنی کسی بهت چیزی نگفته بود
    فکر کنم زیادی از خودت مغرور شدی به خاطر اونه و یا نتونستی بعضی صحبت ها را بکشی
    ضمنا به اول جملم نگاه کن گفتم فکر کنم اولین ایرانی باشم .... ( فکر کنم ) حالا من نمی دونم تو بگو منم بدونم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

الان یک نگاه کردم ورلد 5 دیدم فعلا 2 تا ایرانی هست که رنک بالای 20 هست حالا فهمیدم که کل ورلد را نمی تونم بگم ولی ورلد 9 را می تونم بگم دی
    ولی کاش من 2 ماه زود شروع می کردم ورل 9 اون موقع می تونستم تا رنک 1یا 2 یا 3 برسم الان نمی تونم بیشتر از 10 برسم چون دیگه روی کارای پر تجربه اسکیل نمی گذارم تا کارای پر تجربه بهتری باز کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •