سلام
من مودم CNet CAR854دارم. نسبت به قیمتش مودم خوبیه؛ ولی نمیتونم با وایفای گوشی بش وصل بشم.
ولی با مودم وایرلس وایمکس راحت وصل میشم.
سلام
من مودم CNet CAR854دارم. نسبت به قیمتش مودم خوبیه؛ ولی نمیتونم با وایفای گوشی بش وصل بشم.
ولی با مودم وایرلس وایمکس راحت وصل میشم.
سلام
مشکل همین جا است که مودمم انگار قدیمیه از اینایی که برقش رو هم از usb میگیره ، تو سایتش برای ویندوز 98 و xp و mac درایور گذاشته و میگه برای 7 نداره منم خواستم بدونم راهی نداره که به 7 بخورونمش؟
ممنون
امروز مودم Asus DSL-N10 از مرکز پایتخت به قیمت 125 تومن خریداری شد
تنظیمات مودم فوق العاده راحته... به راحتی ست میشه.... وای فایش هم بردش عالیه.... آنتنش هم 5db هستش...
سلام
من یه مودم tenda150خریدم حالا که میخام وصلش کنم 192.168...را که میزنم وقتی کشور را انتخاب میکنم خودش پروتوکلش را میزنه8 35 در صورتی سرویس دهنده میکگه باید 0 35 باشه تغغیرش هم نمیشه داد باید چیکار کنم؟
خب شما به روش have disk استفاده کنید تو ویندوز سون به ترتیب میرید>
دیوایس منیجر
بعدا رو درایور مورد نظر راست کلیک و اپدیت رو میزنیم
browse my computer.......
next
let me pick up list from device
بعدا شما زیرش have disk هست زده و درایور اکس پی رو بده بهش و yes رو بزن ببین درست میشه
موفق باشی
مهم نیست این کدی که خودش میده فقط باید به خدمات دهنده زنگ بزنی و اونا بهتون شماره ها رو بدهسلام
من یه مودم tenda150خریدم حالا که میخام وصلش کنم 192.168...را که میزنم وقتی کشور را انتخاب میکنم خودش پروتوکلش را میزنه8 35 در صورتی سرویس دهنده میکگه باید 0 35 باشه تغغیرش هم نمیشه داد باید چیکار کنم؟
ولی اکثرا
0
35 هست
سلام دوستان
من یک td 8811 tp link دارم و میخام یک TP-LINK -TD W8901G بخرم ( چون میخام با گوشی به صورت وای فای به اینترنت وصل بشم )
حالا چند تا سوال
اگر بخام 8811 را دست دوم بفروشم چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟
و لطفا معایب و محاسن TP-LINK -TD W8901G بگویید و اگر ای مودم را در طبقه ی پایین روشن کنم در طبقه ی بالا قادر به اتصال به اینترنت خواهم بود یا نه؟
با تشکر
سلام دوستان
تو رو به خدا کمکم کنید
من از خریدن یا مودم وایرلس پشیمون شدم( پست بالا ) و یک اکسس پوینت دست دوم خریدم.
حالا یک لن از مودم به ap دادم و یک لن از ap گرفتم و به pc دادم.
حالا میخام بدونم چه جوری باید اکسس پوینت را کانفیگ کنم؟
راستی ریست کارخانه هم کردم
لطفا زود جواب بدید
Last edited by payam178; 19-03-2013 at 22:44.
up.............................
دوستان من یه مودم وایرلس GNET AD541 خریدم و میخوام نصبش کنم همه مراحلم مثل پست اول درست انجام میدم اما در نهایت ارور میده میگه incorrect device, please connect to correct device
ADSL مخابرات دارم PPPoE انتخاب می کنم و VPI/VCI رو هم 0/35 میذارم کسی می دونه مشکل چیه؟
این مودم های GNET پلتفرمش مثل TPLink ه من نمی دونم کجای کارم می لنگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)