تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1460 از 3745 اولاول ... 46096013601410145014561457145814591460146114621463146414701510156019602460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,591 به 14,600 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت *مورچه*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من سرویس (چلچله نامحدود بی کران برنزی با سرعت 512) گرفتم اما سرعت من بین 40 تا 45 کیلو بیشتر نیست در صورتی که سرعت باید 65 کیلو باشه این چه وضشه ؟ چرا سرعت واقعی نیست؟
    سرورهای مختلف هم تست کردم اما باز هم هیچ تغییری نمیکنه سرعت شب و روز همینه نمیدونستم سرویسهای نامحدود سرعتشون پایین تر از اون چیزیه که اعلام میکنن وگرنه اصلا نمیگرفتم این اخرین باریه که دیگه سرویس میگیرم

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من سرویس (چلچله نامحدود بی کران برنزی با سرعت 512) گرفتم اما سرعت من بین 40 تا 45 کیلو بیشتر نیست در صورتی که سرعت باید 65 کیلو باشه این چه وضشه ؟ چرا سرعت واقعی نیست؟
    سرورهای مختلف هم تست کردم اما باز هم هیچ تغییری نمیکنه سرعت شب و روز همینه نمیدونستم سرویسهای نامحدود سرعتشون پایین تر از اون چیزیه که اعلام میکنن وگرنه اصلا نمیگرفتم این اخرین باریه که دیگه سرویس میگیرم
    اره همینه
    سرعت 1024 نامحدود 60 هست
    قبل از خرید باید تحقیق می کردید دیگه!

3. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز پس اونا هندیا رو دوست داشتن که از مقامات اجازه گرفتن؟
    در مورد قسمت بولد شده اول هم بگم، جستجو کاری نداره! اگرم قبل اعلام شما تو فروم این کار رو انجام نداده بودم، حتما بعدش انجام دادم که اومدم اینو گفتم!
    شما که اینقدر بلدی، در مورد قسمت بولد دوم! شما که با اینترنت کارای مهم انجام میدادی!
    1255 کیلومتر مربع میدونی چقدره؟؟؟!!!!! اکثر استان های مرزی ما حداقل برابر یا چندین برابر اینن! پس الکی دلتو خوش نکن! مثال میخوای؟ کرمانشاه 24,998 km²

در مورد قسمت دوم هم باید گفت من کاری به هدفشون ندارم اینان که دارن میگن ما با مردم دشمنی نداریم! حالا نمیدونم مثلا NORTON ایران رو تحریم کنه مشکل با مردمه یا با....؟

پس بیایین قبل رویایی فکر کردن، یکم تحقیق کنم! هیچکی از اینترنت مفت بدش نمیاد...
    نمیخواستم این بحث رو با شما باز کنم ولی ببین اینترنت چمدانی که میدونی چی هست.اوکی وقتی بالن روی سر هر کشور همسایه ایران بیاد دست به دست مگرده میرسه به شما در ضمن شما خودت یکم برو سرچ کن 1225 کیلومتر مربع تو فاز ازمایشی.حتما میشه با برد بیشتر هم ارائه بشه

در آغاز فعالیت *مورچه*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اره همینه
    سرعت 1024 نامحدود 60 هست
    قبل از خرید باید تحقیق می کردید دیگه!
    من که می خواستم سرویس 1 مگ نامحدود بخرم خوب شد نگرفتم

من که فکر میکردم سرعت واقعیه

میشه این سرویسمو پس بدم از یه سرویس دیگه استفاده کنم؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من که می خواستم سرویس 1 مگ نامحدود بخرم خوب شد نگرفتم

من که فکر میکردم سرعت واقعیه

میشه این سرویسمو پس بدم از یه سرویس دیگه استفاده کنم؟؟
    فکر نکنم!فقط میشه همین سرویس را سرعت بالاتر بگیری!

7. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک سئوال داشتم...این اینترنت حجمی آسیاتک مثلا 1 مگ سرعتش رو چند هست..بعد شبانه رایگان سرعتش چند هست

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

نمیخواستم این بحث رو با شما باز کنم ولی ببین اینترنت چمدانی که میدونی چی هست.اوکی وقتی بالن روی سر هر کشور همسایه ایران بیاد دست به دست مگرده میرسه به شما در ضمن شما خودت یکم برو سرچ کن 1225 کیلومتر مربع تو فاز ازمایشی.حتما میشه با برد بیشتر هم ارائه بشه

شما اول میگفتی که قصد ، مطرح کردن امید و آرزوه من چیزی نمیگفتم! انشالله بردش بیشتر شه اما همه از این حرف های خوشگل زیاد شنیدیم...

در مورد دوستانی که میان شکایت میکنن ! سرعت برنزی آسیاتک قبلا سرعت واقعی بود... یه نقره اضافه کردن و میخواست بندازن به مردم ! الان طلایی سرعت واقعی رو میده که اصلا به صرفه نیست!

نقره ای 4/3 سرویسو میده

برنزی یا حلبی جدید چند کیلوبایتی بیشتر از نصف! برازی مثال 256 با18-20 دان میکنه! نوسانش از 5-25 ! حالا اونایی که 512 دارن و میگن 40-45 ، به نظر من میانگینش دقیق نیست. چیزی که من تست کردم40کیلوبایت بوده!

چند دفعه اینجا گفتم اما کسی اهمیت نداد،چون همه منتظرن که بقیه اقدام کنن و فقط میان اینجا غر غر میکنن، همه زحمت بکشین به واحد صدای مشتری زنگ بزنین بگین اگه سرعت برنزی عادی نشه جمع آوری میکنین... حالا خود دانید از ما گفتن بود... فوقش دوره بعدی از این خراب شده میرم یه جا دیگه اما خوبه که حق خودتونو بخواید!

اینم جواب شکایت آسیاتک به من! قسمتی از جواب

.......از آنجاییکه سرویس 256 نامحدود برنزی روی 192 بسته شده است،....................

حالا نمیدونم ! برنامه که به من میگه نهایت میاگین 20!

دیگه خود دانید!
    Last edited by ShadowDragon; 15-08-2013 at 13:06.

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

آسیاتک همون سرعته پایین رو که میگید ثابت هست؟یعنی تو اسپید تست در روز چند بار تست هاتون تغییر دارن؟
    محدود و نامحدود 1مگ

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آسیاتک همون سرعته پایین رو که میگید ثابت هست؟یعنی تو اسپید تست در روز چند بار تست هاتون تغییر دارن؟
    محدود و نامحدود 1مگ
    تستی که الان بگیرید با 5 دقیق یعد متفاوت هستش مثلا سرعت میده 25 یه لحظه بعداصلا اسپید تست باز نمیشه !

12. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

محدود و نامحدود 1مگ

اسپید تست یه کانکشنی تست میکنه! الان دارم یه فایل از مارکت آندروید میگیرم 42 مگ! حدود 2 ساعته که کامل نشده!

سرعت تک کانکشن افتضاح

14. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •