تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1460 از 2365 اولاول ... 4609601360141014501456145714581459146014611462146314641470151015601960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,591 به 14,600 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران ری

پيش فرض

اقا حمید ممنون از عکسی که گذاشتین . خب من چند تاسوال برام پیش امده... من چون زیاد از سیستم سر در نمیارم و تازه یه خوده روش حساس شدم . من کامپ mx 165 plus رو پسندیدم قیمتش هم عالیه ولی من یه جفت 718 که دارم و چیکار کنم بفروشمش بره یا نه چون نمیخوام تاقچه عقب بیشتر از یه جفت باند نصب باشه( خوشم نمیاد شلوغ کاری ) این کامپ جواب میده؟؟؟؟ برای کل داخل ماشین؟؟؟ امپ هم ml75.4 خیلی قدرتی و خوب هستش فعلا میخوام این دوتارو بگیرم تا بعد برم سراغ ساب rs 12 . بخشید سوالام زیاد شد فقط یه سوال دیگه میشه به جای کامپ همون 718 خودم نصب باشه یا نه؟؟؟؟ این یه امپلی کل کارم و راه میندازه یا بازم باید امپلی بخرم؟؟؟؟؟ خیلی خیلی مممممممنونم...

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید یه سوال، روی 206 صندوق ندار که فضای کمی داره میشه اسپیکرهای بزرگ جاسازی کرد تا ضبط رو زیاد میکنی حال بده ؟
    مرسی
    سلام.البته بنده استاد نیستم.
    شما روی طاقچه عقب هر اسپیکر 7*10 یا 6*9 میتونید نصب کنید. البته بهتره طاقچه فابریک رو تعویض کنید با MDF.اما اگر میخواهید با صدای بالا و حجم بالا موزیک گوش کنیدبا حتما اسپیکری که انتخاب میکنید رو با آمپلیفایر درایو کنید. چون در غیر اینصورت پخش نمیتونه اسپیکر رو مستقیما و به طور کامل درایو کنه و باعث بوجودن آمدن دیستورشن میشه.
    با سلام وخسته نباشی خدمت دوستان به خصوص اقا حمید.سال نو مبارک.
    این چند روز به سفر نوروزی رفته بودم،فردا میرم دنبال لوازم ببینم اصفهان هست یا نه .
    اگه نبود چکارکنم اقاحمید؟
    ایا زحمتشو برام میکشیند؟
    سلام.سال نو شما هم مبارک باشه دوست خوبم.انشاءالله تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه.
    گلیدن اصفهان نمایندگی نداره. بله بنده میتونم براتون تهیه کنم.pm میدم خدمتتون
    دست گلت درد نکنه
    فقط اگه میشه بهم بگو که کدوماش فیکش زیاد شده کدوماش اصله و از کجا تشخیص بدم ؟
    اینفی و جی بی ال فیک شون زیاده. هرتز هم همینطور.
    سلام آقا حمید گل ؛ واقعا معرکه ای
    جسارتا قیمت کنوود 7016 رو ندارید؟ ( آک یا کارکرد )
    محبت داری شما.نه متاسفانه ندارم. البته توصیه میکنم 7016 آک (منظورم این جدیدهاست) رو نگیری بهتره.مشکل ریدینگ دارن. 7056 بگیر خیلی بهتره.
    اقا حمید ممنون از عکسی که گذاشتین . خب من چند تاسوال برام پیش امده... من چون زیاد از سیستم سر در نمیارم و تازه یه خوده روش حساس شدم . من کامپ mx 165 plus رو پسندیدم قیمتش هم عالیه ولی من یه جفت 718 که دارم و چیکار کنم بفروشمش بره یا نه چون نمیخوام تاقچه عقب بیشتر از یه جفت باند نصب باشه( خوشم نمیاد شلوغ کاری ) این کامپ جواب میده؟؟؟؟ برای کل داخل ماشین؟؟؟ امپ هم ml75.4 خیلی قدرتی و خوب هستش فعلا میخوام این دوتارو بگیرم تا بعد برم سراغ ساب rs 12 . بخشید سوالام زیاد شد فقط یه سوال دیگه میشه به جای کامپ همون 718 خودم نصب باشه یا نه؟؟؟؟ این یه امپلی کل کارم و راه میندازه یا بازم باید امپلی بخرم؟؟؟؟؟ خیلی خیلی مممممممنونم...
    ببین مرتضی جان کامپوننت رو نباید اصلا با کواکسیال مقایسه کنید. کامپوننت طراحی شده برای تفکی صدای بهتر.نمیتونید اون بیسی که یه کواک 7*10 میزه رو ازش توقع داشته باشید.لذا بهتره کامپوننت رو تو استیج جلو نصب کنید و فعلا 718 رو داشته باشی تا پارت بعدی گلیدن برسه و با CO 609 عوض کنیدش.
    من پیشنهاد میکنم MX165 رو با یه ML 60.2 ببندید و بعدا 718 رو بفروشید و یه ML 75.4 بگیرید و بریج بدید به CO 609 یا گزینه بعدی برای تهیه کمتر آمپلیفایر
    MX165+ML 75.4 و در آینده MC609 روی دو کانال باقیمانده آمپ و مجددا تهیه یه آمپ مونو یا دو کانال و ساب RS 12
    این به نظر من بهتر هم هست.

3. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

نحوه تشخیص تیوتر s20پایونر اصل چییه یک جفت را می گن 175 هزار تومان ویک جفت دیگه را می گن120هزار تومان؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران ری

پيش فرض

با سلام و خسته نباشی ...
    اقا حمید خیلی ممنون از پاسخ شما.
    من بخوام کامپ رو تو استیج جلو نصب کنم باید یه تغییر اساسی بدم تو جلو چون مدل پراید 131 هستش و جای باند فابریکی های ماشین جا نمیشه و باید بزارم تو در که اونم ماشین و خراب میکنه. همون تاقچه عقب میزارم . اقا حمید بخوام 718 هارو هم بدم بره و جاش co 609 بگیرم خیلی هزینم میره بالا همونو نگه میدارم. فقط نمیشه برای همه اینا یعنی یه جفت 718 و کامپ mx 165 و ساب RS 12 ای که بعدا میخوام اضافه کنم کلا از یه امپ استفاده کنم؟؟؟؟ خیلی خیلی ممنون

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حمید دادا پست مارو رد دادی ، فک کنم اینقد حجم پست ها زیاد بود ندیدی . . .

سال نو مبارک باشه ، خیلی مخلصیم ، ان شا ا... خدا به شما لطف بی کران عطا کنه اینقدر کار راه بندازی مرد

من امروز بالاخر نصب کردم این کامپ رو ، سه ساعت درگیرشون بودم ، از رو بی سوادی !

یه آمپلی بهم معرفی کن حمید که حسابی صداشون رو در بیاره ، ترجیحاً برندی غیر از پایونییر ، البته انصافاً الان بدون آمپلی فوق العاده اند ، خصوصاً از نظر حجم ! اصلاً انتظار نداشتم در این حد باشند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک مشخصاتشون که تو پست قبلیمم بود :

7. 2 کاربر از smart.pro666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت majid431's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امروز پخش 2650 رو پراید بستم اما باندای جلو صدای خوبی نداره چه باندی مناسبه و بهش میخوره دوستان؟

داره خودمونی میشه Amir Silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لطف کنید یه آمپ 2 کانال برای اسپیکر 6965 تا سقف 100.000 معرفی کنید بهم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تو پست قبل هم عرض کردم فعلا موجود نیست. ولی فکر کنم تا یک دو ماه دیگه برسه.ضمنا نمیدونم چیا تو این بار هست؟
    SQL رو باید یا با ماسکونی وان 120 ببندید که حدود 1500 بوده قبلا یا با XL150C4 که اونم همین حدود بوده.
    سای SQX هم حدود 980 بوده بدون باکس.
    مشخصه دارید کاملا با وسواس هزینه میکنید.
    SQL رو من یا وان 120 روی 206 آقا عبداله و با ساب باکس 10 SQX شنیدم. واقعا بی نظیر بود صدا.
    سلام حمید جان
    من واقعا از شما ممنونم برای وقتی که میزارید
    با راهنمایی های شما تصمیم گرفتم دو جفت sql165 و یک ساب sqx با باکس فابریک بگیرم. ماشینم پرشیاست، اگر sqx 10 کافیه که همونو میگیرم و گرنه sqx12 میگیرم به نظر شما کدام مناسبه؟
    البته با آمپها و بقیه لوازمی که لازمه
    فقط گفتین شرکت موجود نداره
    منتظر میمانم تا جنسهاش برسه و بعد زحمت خریدشو به شما بدم
    بینهایت از لطفتون ممنونم

11. این کاربر از amir_naji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این آقا حمیدی یه روزی به من گفت دارم تجربه 17-18 سال سیستم بازی رو دراختیارت میذارم اون روز ما سرمون داغ بود نمیفهمیدیم چی میگن
    خداییش خیلی کارشون بیسته
    من همیشه ازشون تعریف کردم بازم میکنم
    هرکی تو ماشین میشینه میگه سیستمت چیه که انقد خوش صداس.
    تفاوت خیلی محسوسه. در این جد بگم که 3-4 روز پیش با ماشین یکی از دوستان یه نیمچه مسافرت بودیم. باور کنید صدای آهنگ غیرقابل تحمل بود!
    سیستمش هم پخش 6050 پایونیر + باند 718 کنوود و آمپ پایونیر بود ( مدل دقیقش رو نمیدونم ) یعنی منی که به سیستم خودم عادت کردم دیگه سختمه کمتر از اونو گوش بدم

13. 6 کاربر از aminreza.star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام اقا حمید عزیز
    می خواستم نظرتونو در مورد برند audiotec-fischer سری Helix بدونم و مقایسه ای داشته باشین با سایر برند ها مخصوصا گلیدن تو این رنج قیمت و اینکه قیمتاش چجوریه؟
    صدای ساب Helix هم شنیدین؟کلا کدوم محصولش محصولش معروفتر هست؟کامپ یا آمپ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •