تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1460 از 1635 اولاول ... 460960136014101450145614571458145914601461146214631464147015101560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,591 به 14,600 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

کنن چه مال ژاپن باشه و چه چین هیچ فرقی از نظر کیفیت نداره !

مورد بعدی اینکه میگید هیچ مارکی به پای کنن نمیرسه را من به شخصه قبول ندارم ! مثلا همین Sx260 هم رده سری HX سونی هست و حتی اگر بررسی هارو ببینید میتونید متوجه بشید که حتی عکس های مثلا HX10v در بعضی موارد بهتر از SX260 هست ! در فیلم برداری هم برتری کاملا با HX هست . من خودم به شخصه هیچ کدوم ازین دو دوربین را از نزدیک باهاشون کار نکردم ولی در سایت های مختلف که بررسی شده بودن این مورد را متوجه شدم.

کلا ما ایرانیا خدا نکنه یه برند بیفته سره زبونمون اونوقته که هیچ چیزه دیگری توی کتمون نمیره !
    دوست من راستش اگه با دوربین های canon ساخت چین کار کنید و بعد با اون سری از مدل ها که ساخت ژاپن هستن هم کارکنید این تفاوت رو متوجه میشید.(بر اساس تجربه خودم این هرف رو میزنم)
    در رابطه با مقایسه شما در سایتها هم باید بگم هیچ وقت از روی سایت و مشخصاتی در او درج شده انتخاب نکنید.
    اینجوری بگم که شما یه پراید که موتور 1360cc روش هست رو با یه پژو 206 تیپ 2 که موتور 1360 یکی میدونید ؟ تازه پراید ABS داره اما 206 نداره

من با هر دو برند کار کردم اما کیفیت canon رو بالاتر دیدم.

2. این کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

بله
    هر قدر بیشتر پول بدید ، دوربین بالاتری میتونید بخرید
    مدل جدید 60D چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوست من راستش اگه با دوربین های canon ساخت چین کار کنید و بعد با اون سری از مدل ها که ساخت ژاپن هستن هم کارکنید این تفاوت رو متوجه میشید.(بر اساس تجربه خودم این هرف رو میزنم)
    در رابطه با مقایسه شما در سایتها هم باید بگم هیچ وقت از روی سایت و مشخصاتی در او درج شده انتخاب نکنید.
    اینجوری بگم که شما یه پراید که موتور 1360cc روش هست رو با یه پژو 206 تیپ 2 که موتور 1360 یکی میدونید ؟ تازه پراید ABS داره اما 206 نداره

من با هر دو برند کار کردم اما کیفیت canon رو بالاتر دیدم.
    سلام

دوست عزیز این که یه مدل از یه برند ساخت دو کشوره ( بیشتر اسمبلی ها در کشور های دیگه انجام میشه ) ، مخصوصا چین ، بحث دستمزد ها و مسافت اون کشور تا بازار مقصد هست ! و این دیل نمیشه که بگیم کیفیت مثلا کنن ژاپن با چین فرق میکنه ! توی سایت های مختلف هم در این باره زیاد بحث شده و به قول خود آمریکایی ها فقط کافیه پشت محصولات Apple تون را نگاه کنین و بعد بحث در این مورد را به میون بیارید.

در مورد مقایسه سایت ها هم باید بگم که این نظر شما هست و مثل قدیم نیست که آدم مجبور باشه از فروشنده هایی که فقط به فکر کاسبی هستن نظر بخواد و بگه کدوم مدل و برند بهتره و شما هم به سادگی حرفش را باور کنید ! این سایت ها جوری ریز و درشت دوربین هارو بیان میکنن که انگار دوربین در دست شما هست و خود شما دارید از نزدیک همه چی رو بررسی میکنید !

در ضمن اونها اینقدر حرفه ای دوربین هارو بررسی میکنن که حتی بهترین دوربین دنیا رو هم نقطه ضعفش به راحتی آشکار میکنن. بعد هم این سایت ها ، سایت ها کمی نیستن ! مثلا Cnet را کسی نیست که در دنیای تکنولوژی نشناسه ! یا ephotozine و photographyblog که در بررسی هاشون به راحتی میشه بی طرفیشون را نسبت به برند ها دید !

آیا با این اوصاف باز هم باید تفکر قدیمی داشت و به این سایت ها استناد نکرد؟
    Last edited by shab_2008; 27-04-2013 at 14:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یک سوال.
    تفاوت wx150 و HX10V بجز 6x زوم کمتر و GPS چیزه دیگری نیست؟؟ یعنی کیفیت عکس و فیلم 60 فرم هر دو دقیقا و 100 % مثل همند؟؟
    چرا قیمت hx10V در سایت ها 850-880 تومن است و لی در سطح شهر ( رشت ) تمامه نمایندگی رسمی سونی hx10V را بین 1/1150 تا 1/1170 قیمت میدهند؟؟
    اگه از دوستان تهران جایی با قیمت پایین سراغ دارند ممنون میشم راهنمایی کننند.

داره خودمونی میشه firooze87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

2

سلام می خواستم واسم یه دوربین عکاسی تا این رنج 300 تا 400 قیمت معرفی کنید

سلام. دوستان میخواستم در مورد معرفی دوربین بپرسم با همین رنج قیمت 300 تا 400 میشه دوربینی پیدا کرد که فیلم هم بگیره؟! معرفی کنید.

من اصلا اطلاعاتی در این زمینه ندارم. میشه از base برام بگید؟! ( مثلا تو خرید لپتاپ آدم تکلیفش معلومه. برایکی سی پی یو مهمه. برای یکی بخاطر کار گرافیکی گرافیک هم مهم میشه.... ولی تو دوربین این نسبتها چطوریه؟)

خیلی هم سطح پایین نمیخوام باشه. شما چی رو پیشنهاد میدید؟ اگه یه چیز مناسب برا کاربرد خونگی بخوام حداقل رقمی که باید بهش اضافه کنم تا کیس مطلوبی بگیرم چقدر باید باشه؟!

اصلا از اول بگید از کجا شروع کنم؟
    مرسی
    Last edited by firooze87; 27-04-2013 at 15:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اون قیمت بالا به خاطر گارانتی بازرگانی ایران هست که نمایندگی سونی تو ایران هست و قیمت های پایین تر با گارانتی های متفرقه یا بدون گارانتی هست . (البته به نظر من همین بی گارانتی بهتره )
    و فکر کنم که سری HX با WX فرق های بیشتری داشته باشند .
    در ضمن هیچ کدوم فیلم برداریشون 60p نیست و 50i هست . من خودم hx10v دارم . فیلم برداریش عالیه . عکس هاشم خوبه ولی فیلم برداریش یه چیز دیگس
    راستی همین hx10v ساخت 2 کشور ژاپن و چین داره که البته من نمیدونم این ژاپنیش واقعاً ژاپنه یا نه . من خودم از پاساژ بغل پاساژ علاعدین خریدم . راستی یادت باشه از همون جا که دوربین خریدی رم یا کیف نخر

8. این کاربر از Zeee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

رم نهایتا 16 گیگ کلاس 10
    سیم mini hdmi
    کیف
    و هر چی که دوست داری
    32 گیگ بزارم چی میشه مگه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

دوست عزیز این که یه مدل از یه برند ساخت دو کشوره ( بیشتر اسمبلی ها در کشور های دیگه انجام میشه ) ، مخصوصا چین ، بحث دستمزد ها و مسافت اون کشور تا بازار مقصد هست ! و این دیل نمیشه که بگیم کیفیت مثلا کنن ژاپن با چین فرق میکنه ! توی سایت های مختلف هم در این باره زیاد بحث شده و به قول خود آمریکایی ها فقط کافیه پشت محصولات Apple تون را نگاه کنین و بعد بحث در این مورد را به میون بیارید.

در مورد مقایسه سایت ها هم باید بگم که این نظر شما هست و مثل قدیم نیست که آدم مجبور باشه از فروشنده هایی که فقط به فکر کاسبی هستن نظر بخواد و بگه کدوم مدل و برند بهتره و شما هم به سادگی حرفش را باور کنید ! این سایت ها جوری ریز و درشت دوربین هارو بیان میکنن که انگار دوربین در دست شما هست و خود شما دارید از نزدیک همه چی رو بررسی میکنید !

در ضمن اونها اینقدر حرفه ای دوربین هارو بررسی میکنن که حتی بهترین دوربین دنیا رو هم نقطه ضعفش به راحتی آشکار میکنن. بعد هم این سایت ها ، سایت ها کمی نیستن ! مثلا Cnet را کسی نیست که در دنیای تکنولوژی نشناسه ! یا ephotozine و photographyblog که در بررسی هاشون به راحتی میشه بی طرفیشون را نسبت به برند ها دید !

سلام من منظورم یک مدل نبود چون مدلهایی هستن که ژاپن اونا رو نمیسازه و امتیاز ساختش فقط در دست چین هست مثل اکثر مدلهای سری A کنن A3400 A4000
    من منظورم این نیست که سایت ها اطلاعات نادرست مینویسن منظورم اینه که بعضی کمپانی هاا..... یکمی پیاز داغش رو زیاد میکنن و رو یه دوربین عکاسی 350هزار تومانی قابلیت عکس سه بعدی میزارن که فقط اسمش 3 بعدی هست
    من این مدل رو چند روزی از دوستم قرض گرفتم Sony Cyber-Shot DSC-WX50
    که تو مشخصاتش زده
    توانایی عکاسی 3D و 3D Panorama
    توانایی فیلم برداری Full HD با سرعت 60 فریم بر ثانیه

عکسش که به کنار
    به فیلم برداریش باید خندید

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

البته لازم به ذکر میدونم که به نظر من با این شرایت اقتصادی و نرخ دلار دوربین تا قیمت 500 باید رفت به طرف مارکهای سونی و سامسونگ
    البته این نظر شخصی من هست و من فروشنده یا متخصص هم نیستم
    بر اساس تجربه ای که تا حالا چنین مدل دوربین داشتم و دارم میگم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام رفقا.نطرتون رو راجع بع فوجی sl260 اعلام کنید.مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •