تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1460 از 2014 اولاول ... 4609601360141014501456145714581459146014611462146314641470151015601960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,591 به 14,600 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حميد درخشان: اگر عابدزاده ادامه بدهد ضرر مى كند </SPAN>
    تهران IranSport.Net - حميد درخشان پيشكسوت پرسپوليس در خصوص انتقادات احمدرضا عابدزاده از برخى پيشكسوتان اين باشگاه گفت: من حرفهاى عابدزاده را به اين حساب مى گذارم كه عابدزاده چنين حرف هاى را نگفته است اما اگر باز هم شاهد چنين مصاحبه هايى از او باشيم مطمئن باشيد جواب قاطعانه اى به او خواهم داد. وى افزود: عابدزاده كوچك تر از من است و من حرف هاى او را به دل نمى گيرم. ضمن اينكه من در خيلى از مواقع به او كمك كرده ام. براى عمل جراحى پايش و اعزام به خارج از كشور كمك هاى فراوانى به او كردم. وى ادامه داد: عابدزاده هر چه باشد يك پرسپوليسى و از خانواده ما است و من او را دوست دارم اما اگر بخواهد يك بار ديگر عليه پيشكسوتان پرسپوليس و من مصاحبه كند پاسخ زيبايى به او خواهم داد تا ديگر مصاحبه نكند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دايى و باقرى به مسى رأى دادند </SPAN>
    تهران IranSport.Net - على دايى و كريم باقرى سرمربى و كاپيتان تيم ملى فوتبال كشورمان در مراسم انتخاب برترين بازيكن سال ۲۰۰۸ جهان به ليونل مسى هافبك آرژانتينى بارسلونا رأى داده اند. مراسم انتخاب بهترين بازيكن سال ۲۰۰۸ فوتبال جهان در زوريخ سوئيس برگزار شد كه در اين مراسم على دايى سرمربى تيم ملى فوتبال ايران و عضو كميته فنى فيفا حضور داشت و به ترتيب ليونل مسى، كريستيانو رونالدو و كاكا را به عنوان بهترين بازيكن سال ۲۰۰۸ فوتبال جهان انتخاب كرد.همچنين كريم باقرى به عنوان كاپيتان تيم ملى فوتبال كشورمان در اين رأى گيرى همانند دايى عملكرد و به ترتيب به ليونل مسى، كريستيانو رونالدو و كاكا به عنوان برترين بازيكنان سال ۲۰۰۸ فوتبال جهان رأى داد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مرتضي ضرابي اظهار داشت: در آستانه ديدار برابر فولاد عده‌اي قصد دارند تمركز تيم ما را بهم بريزند. وي افزود: باشگاه پرسپوليس با قدرت از افشين پيرواني حمايت مي‌كند. طبق صحبت‌هايي كه با اعضاي هيات ‌مديره داشته‌ايم در صورتي كه قرار باشد تغييري باشد آنرا از طريق سايت رسمي باشگاه و رسانه‌هاي جمعي اعلام مي‌كنيم. ضرابي عنوان كرد: تا كنون جلسه اي با لوكا نداشته ايم و قرار هم نيست ديداري با بوناچيچ داشته باشيم. اين گمانه زني برخي هاست كه به دنبال اهداف خود هستند. وي خاطرنشان كرد: از ورود بوناچيچ به ايران بي خبر هستيم. مطمئن باشيد اگر قرار باشد در خصوص ورود ايشان و برگزاري جلسه حرفي باشد انصاري فرد آنرا اعلام مي‌كند، اما تا الان هيچگونه موضوعي مطرح نشده است. اميدوارم در آستانه بازي با فولاد با اين شايعات تمركز ما را به هم نزنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : ايوان پتروويچ هافک صرب پرسپولیس گفت : رفتن من به صربستان هيچ ربطي به مسائل مالي نداشت و فقط به خاطر مريضي مادرم بود .
    پتروويچ افزود : به هيچ عنوان با كسي در باشگاه پرسپوليس مشكل ندارم. از پيرواني تشكر مي كنم كه به من اجازه داد به كشورم بروم. تا بازي با فولاد با تمرينات ويژه به شرايط ايده آل بدني مي رسم تا به تيم كمك كنم.
    پتروويچ در خصوص تغيير مديريت باشگاه پرسپوليس گفت: در اين باره حرفي ندارم. من بازيكن هستم و بايد وظيفه ام را در زمين انجام دهم.
    وي خاطر نشان كرد: از كليه هواداران عذر خواهي مي كنم كه در دو بازي غيبت داشتم. اميدوارم در بازي هاي آينده اين مسئله را جبران كنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپولس امروز بعد از ظهر از ساعت 15 در زمين شماره دو راه آهن پيگيري شد. در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن، حركات سرعتي در يك دوم زمين به صورت دو به دو ، پاسكاري از نيمه زمين و شوت به دروازه در گروه هاي 4 نفره پرداختند. در مرحله بعدي بازيكنان به دو قسمت تقسيم شدند و زير نظر سعداوي به كارهاي تركيبي در نيمه زمين و ضربه به گل پرداختند. سعداوي در اين تمرين تاكيد زيادي بر پاس هاي زميني و ضربات آخر داشت. در اين تمرين حسين بادامكي مسعود زارعي فرهاد خير خواه، عليرضا محمد، ابراهيم توره و ايوان پترويچ حضور داشتند. ساير بازيكنان نيز زير نظر پيرواني به حفظ توپ و پرسينگ پرداختند. در پايان بازيكنان به فوتبال دستگرمي در قالب دو تبم سبز و قرمز پرداختند.* در تمرين امروز علي كريمي به دليل سرما خوردگي غايب بود. آتسو نيز به همين دليل با اجازه كادر فني تمرين نكرد.

* محمد منصوري با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كرد.

* حدود 100 هوادار حضور داشتند.

* در پايان تمرين پژمان نوري، حسين بادامكي، فرهاد خير خواه، ايوان پتروويچ ضربات كاشته تمرين كردند.

* 10 خانم به سختي از پشت ديوارهاي ورزشگاه راه آهن تمرين امروز را نظاره گر بودند.

* مهدي واعظي امروز باز هم با محافظ گردن تمرين كرد.

* ابراهيم توره و ايوان پتروويچ بسيار آماده نشان دادند و در فوتبال دستگرمي بارها با كارهاي تركيبي باعث شدند كادر فني آنها را تشويق كند.

* فريادهاي نعيم سعداوي در زماني كه بازيكنان خواسته هاي او را بر آورده نمي كردند بسيار جالب بود.

* تمرين تيم فوتبال امروز پرسپوليس ساعت 17 به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : سرانجام پس از سال‌ها بحث در خصوص واگذاري و خصوصي‌سازي باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس، سازمان تربيت بدني تصميم به واگذاري اين دو باشگاه گرفته است.
    سازمان تربيت بدني در ادامه‌ي برنامه‌هاي خود براي خصوصي سازي ورزش به ويژه فوتبال چند ماهي است كه اقدامات جدي را در خصوص واگذاري پرسپوليس و استقلال انجام داده است.
    اقدامات نهايي در خصوص واگذاري اين دو باشگاه انجام شده است، به طوري كه قرار است پرسپوليس به وزارت صنايع واگذار شود، همچنين باشگاه استقلال به وزارت راه واگذار خواهد شد.
    سازمان تربيت بدني در طرح جامعي كه در اين زمينه تهيه كرده است، قصد دارد كليه‌ي اختيارات خود در باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس را ابتدا طي پروسه‌ي زماني پنج ساله به سازمان‌هاي فوق واگذار كند و در صورت موفقيت آميز بودن اين انتقال، واگذاري اين دو باشگاه به صورت نهايي به بخش خصوصي صورت خواهد گرفت.سازمان قصد دارد با اين انتقال دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را به سوددهي رسانده و سپس به بخش خصوص واگذار كند. از جمله اقداماتي كه قرار است سازمان تربيت بدني به همراه اين دو وزارتخانه انجام دهد، ساخت ورزشگاه براي اين دوباشگاه است.
    يكي از مقامات مسوول در اين زمينه گفت: كارهاي نهايي اين انتقال صورت گرفته و باشگاه پرسپوليس زودتر از استقلال واگذار خواهد شد.
    اين در حالي است كه طي روزهاي گذشته علي سعيدلو معاون اجرايي رييس جمهور وعده‌ي خبرهاي خوش براي باشگاه‌ پرسپوليس را به هواداران اين باشگاه داده بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌خليلي تمرنيات شوتزني‌اش را در آلمان شروع كرده و تا زمان برگزاري دربي نيز آماده بازي كردن مي شود.
    دكتر زرينه در گفت و گویی عنوان كرد:‌محسن خليلي هفته آينده به ايران بر مي‌گردد و مي‌تواند تمريناتش را با پرسپوليس شروع كند اما اينكه در تركيب قرار مي گيرد يا خير بستگي به نظر كادر فني دارد.
    وي ادامه داد:‌خليلي هم اكنون در آلمان به سر مي برد و تمرينات شوتزني‌اش را هم شروع كرده ولي بايد توجه كرد كه وي حدود 6 ماه است فوتبال بازي نكرده و نبايد يكباره به او فشار بياوريم.زرينه خاطر نشان كرد: هنوز تا دربي 3 هفته وقت باقي مانده ولي به نظر من نبايد ريسك كرد و در چنين ديدار سنگيني از خليلي انتظار داشت. پزشك پرسپوليس گفت: مشكل واعظي نيز حل شده است و ديگر خطري وي را تهديد نمي كند. هم اكنون 3 هفته از بازي كردن واعظي گذشته و هيچ مشكلي هم براي او پيش نيامده است.
    زرينه اظهار داشت: خوشبختانه علي كريمي كه دچار تب و لرزه شده و همچنين منصوري براي بازي كردن مقابل فولاد مشكلي ندارد و كادر فني مي تواند ا زاين دو بازيكن استفاده كند اما فرانك آتسو كمي احساس كسالت مي كند و هنوز وضعيت او مشخص نيست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : فرشاد پيوس در خصوص انتقادات احمدرضا عابدزاده مربي دروازه‌‏بانان تيم پرسپوليس از برخي پيشكسوتان اين باشگاه گفت: اينكه او مي‌‏گويد آن پيشكسوت پرسپوليس چه بلايي سر تيم‌‏هاي تراكتورسازي و هما آورده است و حالا مدعي مربيگري در پرسپوليس شده بايد بگويم در اين چند سال اخير فقط من بودم كه توانستم تيم تراكتورسازي را به مرحله پلي‌‏آف بياورم. كاري كه تاكنون صورت نگرفته بود. مهاجم بزرگ دهه 60 و اوايل دهه هفتاد باشگاه پرسپوليس در گفت وگو با افزود: عابدزاده عليه ساير پيشكسوت‌‏هاي پرسپوليس از جمله پنجعلي و درخشان هم صحبت‌‏هايي انجام داده است و اينكه او مي‌‏گويد خجالت مي‌‏كشم كه بگويم با بعضي‌‏ها همبازي بوده‌‏ام گويا حالش خوب نيست كه زياد از اين حرف‌‏ها مي‌‏زند.
    فرشاد پيوس ادامه داد: حالا منتظر هستم ببينم نتيجه بازي اين تيم در روز جمعه مقابل فولاد و وضعيت مربيگري اين تيم چه مي‌‏شود. پس از آن من هم حرف‌‏هاي بسياري براي گفتن دارم. بگذاريد اين هياهوي مديريتي باشگاه حل شود پس ازآن يكسري صحبت‌‏هايي دارم كه بيان خواهم كرد.

پيوس در خصوص اظهارات افشين پيرواني كه اعلام كرده برخي از پرسپوليسي‌‏ها دوست ندارند من در اين تيم باشم گفت: همه اين آقايان حالا كه مي‌‏بينند در آخر كار هستند مصاحبه‌‏هاي اين‌‏چنيني مي‌‏كنند و ديگران را محكوم مي كنند. من هم در صحبت‌‏هاي گذاشته‌‏ام همواره حقايق را در مورد افشين پيرواني و سرمربيگري او در پرسپوليس گفته‌‏ام و ترسي از اين بابت ندارم هنوز هم مي‌‏گويم كه اين سمت براي او زود بود. اينها كي مربي‌گري كرده‌‏اند كه يكباره مربي پرسپوليس مي‌‏شوند همه اينها سابقه يك ماه مربيگري هم ندارند، نه پيرواني و نه عابدزاده. هر دوي آنها سابقه مربيگري نداشته‌‏اند. من حرفهاي بسياري دارم اما صبر مي‌‏كنم تا لوكا بوناچيچ به اين تيم بيايد، وقتي او بيايد اينها هم خود به خود كنار گذاشته مي‌‏شوند و تكليف‌‏شان مشخص مي‌‏شود.

وي اضافه كرد: ‌‏با آمدن سرمربي خارجي بهتر است پيرواني آبروداري كند و خودش استعفا بدهد چرا كه در غير اين صورت او خودش را خراب مي‌‏كند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : در حالي كه مسولان باشگاه پرسپوليس تهران انجام هر گونه مذاكره با لوكا بوناچيچ كروات را در آستانه ديدار حساس اين تيم مقابل فولاد خوزستان تكذيب مي كنند اما ظاهر اين مربي براي انجام ادامه مذاكره با پرسپوليس 4 پيش شرط گذاشته است. لوكا بوناچيچ سرمربي سابق تيم فوتبال النصر امارات كه كه گزينه اصلي مديران تيم پرسپوليس براي در اختيار گرفتن سكان هدايت اين تيم است براي در دست گرفتن مربي گري اين تيم 4 پيش شرط در مذاكره اوليه با مسوولان اين تيم گذاشته است.شرط اول لوكا انتخاب دستيارانش است، اين طور شنيده مي شود كه لوكا تمام كادر فني فعلي پرسپوليس را مي خواهد كنار بگذارد. در اين بين لوكا تحت هيچ شرايطي حاضر به همكاري با عابدزاده و پيرواني نيست.شرط دوم مربوط به چگونگي دريافت حق و حقوقش است. لوكا به غير از پولي كه به عنوان دستمزد طلب كرده، پاداش هر پيروزي و البته پاداش قهرماني را نيز جداگانه خواسته است.

اما شرط سوم اين مربي موفق مربوط به اختيار تام داشتن درباره برخورد با بازيكناني است كه احيانا به هردليلي بي انضباطي انجام دهند. لوكا كه در زمان مربي گري اش در سپاهان نيز سابقه برخورد با بعضي از بازيكنان اين تيم حتي ستاره هاي سپاهان را داشته اين بار نيز از مسولان اين باشگاه در مذاكرات اوليه خواسته اگر به هر دليلي يكي از ستاره هاي اين تيم توسط وي تنبه شد مورد تاييد و حمايت مديران اين تيم قرار بگيرد.

آخرين شرط لوكا بوناچيچ در مذاكره اوليه با مديران پرسپوليس اختيار تام براي محل اردو و محل اسكان بازيكنان مي شد.

گفتني است اخبار تكميلي مذاكره باشگاه پرسپوليس با لوكا بوناچيچ نيز متعاقبا ارسال مي شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •