مادربرد جاسپر و فالکن فرقش چیه؟کدومش بهتره؟از کجا میشه فرقش رو فهمید؟
فرق زیادی ندارن فرقشون اینه که فالکون میسوزه ولی جاسپر نمیسوزه همین
براتون لینک رو پیام میزارم
مادربرد جاسپر و فالکن فرقش چیه؟کدومش بهتره؟از کجا میشه فرقش رو فهمید؟
فرق زیادی ندارن فرقشون اینه که فالکون میسوزه ولی جاسپر نمیسوزه همین
براتون لینک رو پیام میزارم
از کجا میشه فهمید دستگاهی که خریدیم ریجنش (region) چیه؟
پس بن شدن مربوط میشه به کپی خورد کردن درایو و استفاده اس Dvd های کپی. درسته؟
خوب اگه بازی اورجینال داشته باشیم بریم که دیگه مشکلی نیست؟ ( آخه پسرخالم ولخرجه بازی اورجینال میخره . میگن اگه ازش بگیر و لایو بازی کنم که دیگه بن نمیشم. میشم؟)
خدا ماهواررو بیامرزه همش نویزه
رو جعبش نوشته. تازه الان همه پال هستناز کجا میشه فهمید دستگاهی که خریدیم ریجنش (region) چیه؟
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
بله بن شدن به دو عامل بستگی داره دیسک ها و فریم ویر دستگاه.پس بن شدن مربوط میشه به کپی خورد کردن درایو و استفاده اس Dvd های کپی. درسته؟
خوب اگه بازی اورجینال داشته باشیم بریم که دیگه مشکلی نیست؟ ( آخه پسرخالم ولخرجه بازی اورجینال میخره . میگن اگه ازش بگیر و لایو بازی کنم که دیگه بن نمیشم. میشم؟)
اگه بازی ارجینال هم بازی کنید امکان بن شدن هست. مگر اینکه فریم ویر هم ارجینال باشه
دستگاهی که کپی خور نیست و بازی اوجینال باهاش اجرا میکنید ، طبیعتا بن هم نمیشه . البته به شرط اینکه تقلب نکنید توی بازی های .
اصل کار اینه که همه فریم ویر های درایو های 360 تو ایران رو گند زدن توشون lt و این چرت و پرتا ریختن روش
شناسایی فریم ویر = بن
پسرخالتون از کجا بازی 360 اورجینال میخره ؟ من که جایی ندیدم جلدش باید سبز باشه !
الان مطمعنم که مشکل سایه داشتن تصویر از نوع کابل VGA است
امروز یه کابل دیگه تست کردم توی رزولوشن دیفالت سایه ندارم اما رزولوشن رو که زیاد میکنم سایه پیدا میکنه اما قبلی که داشتم همیشه سایه داشت اونم چه سایه ای
از دبی میخره! البته الان ایران نیست ولی یکی از دوستانش کارش دبی هست میره اونجا واسش میگیره!
آره .سبز بود فکر کنم. خیلی باحاله جلدش.
هم 360 داره هم ps3. یه بازی ps3 یه ماه پیش گرفته بود فرمتش blue ray بود انگاری!!! اینطوری نوشته بود روش!!
بنظر میرسه گرونه حدودا 50 .60 تومنه.
حالا نمیدون این رو جزو مزایاش حساب کنیم یا معایبش که تو ایران این بلا روسرش میارن! از یه طرف بیخیال لایو باید بشی از یه طرف باید واسه هر بازی 60 تومن پول بدی!!
به نظر من اگه آدم دستش تو جیب خودش باشه بتونه بده گذینه ی دوم بهتره! من هنوز نخیریدم و همین قضیه بن شدن تو بازیهای انلاین یکمی منو دو به شک کرده!!
عشق بازی به لایو بازی کردنشه!!!
اره منم یه کابل vga گرفتم سایه داشت
مثل اینکه تقلبیاش این تورین
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
اره منم یه کابل vga گرفتم سایه داشت
مثل اینکه تقلبیاش اینتورین
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)