جی پی ار اس دیگه پولی شد
من که امروز هر چی رفتم تو اینترنت با تعرفه ی کیلوبایتی 3 تومن از اعتبارم کم کرد..
تا الان هیچی کم نکرده بود ولی الان هر چی میرم دیگه کم میکنه...
جی پی ار اس دیگه پولی شد
من که امروز هر چی رفتم تو اینترنت با تعرفه ی کیلوبایتی 3 تومن از اعتبارم کم کرد..
تا الان هیچی کم نکرده بود ولی الان هر چی میرم دیگه کم میکنه...
ا پولی شد؟ با همون نرخ 3 تومن؟ واقعا زیاده ! مام که 2 روزه G از رو صفحه پریده و بخوامم کانکت شم همین جور در حالت connecting می مونه ! ببینم مال شماها هم که بعضی موقع ها قطع می شد همین طور بود؟
مهمونی تمام شد یک ایمیل چک کردن 100 تومان .
دیشب تو تلویزیون تبلیغات خطی پایین صفحه اسامی جند شهر جدیدو نوشته بود که تحت پوشش ایرانسل شدند اما تو سایتش هنوز خبری نیست
سلام
به خدا این مطلب و راس میگم :
ساعت 3 شب رفتم از قسمت کنترل حساب اینترنتی مبلغ و چک کردم 118548 از دیروز ساعت 9 شب اینا اصلا با موبایل نه س ام س زدم نه زنگ .
صبح ساعت 11 بازم مبلغ و چک کردم شده 131151 واقعا خجالت آوره .
Gprs هم که تو اکثر نقاط تبریز قطعه . فقط علامت هست و کانکت ارور میده .
لعنت به من که ایرانسل خریدم لعنت به من اگه سنگ ایرانسل و به سینم زدم .
Last edited by TempesT; 21-04-2007 at 12:00.
اره دوست من شما هم درد من و دارین لعنت به ایرانسل .
جالب اینجاس که من اصلا با GPRS هم کار نکردم - واقعا حالم به هم خورد از این مفت خوری تابلو ایرانسل . الان اعصابم خیلی خرابه فقط میتونم بگم ---- به ایرانسل .
Last edited by TempesT; 21-04-2007 at 12:07.
خبر خبر خبر
در قسمت کنترل حساب اینترنتی طرح تعرفه رو میشه تغییر داد فقط همشون به انگلیسیه . مثله اینکه ثا نییه ای هم هست.
با کلیک بر ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه طرح تعرفه رو تغییر داد .
نظر شما چیه به ترتیب هر کدومشون چی هستن ؟
اره نمیدونم واقا ولی شانس داره چرا به اون دادن فقط؟؟؟؟![]()
آقا من هرچی sms می دم به 130 برا کنترل حساب اینترنتی هیچی جواب نمی دن فقط می گن تا یه هفته میاد بعدم انگار نه انگار! چی کار کنم؟راه دیگه ای نیست؟
باید توی اس ام اس اینو بنویسی e-care اگه نشد با 130 تماس بگیر![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)