مرسی یوفو جان.بدبخت بازیه بقیه رو هم خراب میکنم.یه دفه وسط بازی vote میشم.به نظرت کجا میتونم یه سریاله درست حسابی گیر بیارم.؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
مرسی یوفو جان.بدبخت بازیه بقیه رو هم خراب میکنم.یه دفه وسط بازی vote میشم.به نظرت کجا میتونم یه سریاله درست حسابی گیر بیارم.؟
همه بازی ژنرال را به کل پاک کنید
بازی رو د و بار ه نصب کنید به جای رمز های قبلی که میزدید
از این رمز استفاده کنید
EF2A-RP4v-RHYW-5VV6-YLMF![]()
من با همین سریال بازی میکردم.
سلام ufo-alien عزیز
در مورد مود ایران دو تا نکته باید عرض کنم ( اگر مارو قابل بدونی):
1- به نظر منم فکر خوبیه که گروه های تروریست رو حذف کنی ولی سعی کن یه جایگزین براشون پیدا کنی.
2- در مورد اسمی که انتخاب کردی شرمنده ولی باید بگم انتخاب خوبی نیست. آرماگدون جالب نیست. اسمش رو یه چیزی انتخاب کن که هر کس هر کجای دنیا اونو بازی می کنه بفهمه هنر یه ایرانیه.
یه درد دل: دوستان می دونستید که در جدول معروف مندلیف دوتا از عناصر رو ایرانی ها کشف کردن ولی بدبختانه اسمهای عجیبی روش گذاشتن که به فکر جن هم نمیرسه که این کشف کدوم کشوره( مثلا زیرکونیم یا زرگونیم) . همچنین مبحث الگوریتم در ریاضیات از احتراعات ریاضیدان معروف خارزمی هست . در کل میخوام بگم ما که این همه زحمت می کشیم چرا در انتخاب اسم دقت نمی کنیم
این کدو کسی استفاده نکنه! شما هم پاکش کن!
سلا م
1-جایگز ین که داریم مثل عر اق -سو ر یه -ایر ا ن و ...
2- وار آر ما گد و ن به نا م جن گ پا یا نی است و من در زیر ش هم نو شتم مو د ایر ان 2009 حالا نمی دو نم اگه اسم دیگه ای دارید پیشنهاد بد ید ....
متشکرم
خسته نباشی ufo-alien عزیز
من کی باشم که بخوام به شما اسم پیشنهاد بدم. از قدیم گفتن کار رو آن کسی کرد که تمام کرد. شما که این همه زحمت کشیدی مطمئنم که از پس یه اسم باحال هم بر میایی.
راستی یه سوال دیگه: این عکسی که برای آواتار خودت استفاده کردی خیلی جالبه ، آیا آرم مود ایران هم همینه؟
موفق باشی
آقای Feiz نوشته بود تانک های آمریکای لیزر از Over land چین قوی تره ! درحالی که تانک های لیزر حریف تانک های معمولی چین نوکلر هم نیست درحالی که Over land میتونه از پس چندتا تانک باهم بربیاد . حتی اگه کم آورد از روی تانک های دیگه رد شه و همه رو له کنه البته اینو قبول دارم که پدافند لیزر از همه بهتره ام به نظر من اگه کنار پدافندهای آمریکای سوپر اسنایپر بزاری کامل میشه درضمن درمورد نیروی هوایی اون جتهای گنده ی سوپر برای از بین بردن چندتا تانک خفن در آن واحد عالی هستش وتنها تانکی که میتونه دربرابر اون یکم مقاومت کنه Over land هستش البته بازم این تانک تا مرز ترکیدن میره . درمورد اون سلاح Partical canon(فکر کنم اشتباه نوشتم) هم درگروه آمریکا سوپر قیمتش نصف هست یعنی 2500 یعنی شما میتونی تعداد خیلی زیادی را درزمان کمتری نسبت به حریفت بسازی . ولی اینم قبول دارم که این گروه نسبت به ژنرالهای Gla کندتره اما اگه با این گروه فرز بشید وبتونید دفاع خوبی بچینید با اون جت های وحشتناک سوپر ویپن میتونید دخل دشمن رابیارد.
اساتید یه سریال بدید ماهم بتونیم آن بازی کنیم
منظورت over lord هست دیگه در همه ی زمینه ها موافقم ولی هیچی EMP PATRIOTsystem های super weapons نمیشه ولی یه مزیت بزرگ این تانک لیزری ها عدم نیاز به strategy center هست درضمن به جای particle canon می نوشتی super weapon هم میشد.(کلا scude storm,nuclear missle,particle cannon همشون super weapon اند.محض اطلاع)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)