تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 146 از 391 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مرسی یوفو جان.بدبخت بازیه بقیه رو هم خراب میکنم.یه دفه وسط بازی vote میشم.به نظرت کجا میتونم یه سریاله درست حسابی گیر بیارم.؟

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

مرسی یوفو جان.بدبخت بازیه بقیه رو هم خراب میکنم.یه دفه وسط بازی vote میشم.به نظرت کجا میتونم یه سریاله درست حسابی گیر بیارم.؟
    همه بازی ژنرال را به کل پاک کنید

بازی رو د و بار ه نصب کنید به جای رمز های قبلی که میزدید
    از این رمز استفاده کنید

EF2A-RP4v-RHYW-5VV6-YLMF

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من با همین سریال بازی میکردم.

داره خودمونی میشه mohyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام ufo-alien عزیز
    در مورد مود ایران دو تا نکته باید عرض کنم ( اگر مارو قابل بدونی):
    1- به نظر منم فکر خوبیه که گروه های تروریست رو حذف کنی ولی سعی کن یه جایگزین براشون پیدا کنی.
    2- در مورد اسمی که انتخاب کردی شرمنده ولی باید بگم انتخاب خوبی نیست. آرماگدون جالب نیست. اسمش رو یه چیزی انتخاب کن که هر کس هر کجای دنیا اونو بازی می کنه بفهمه هنر یه ایرانیه.
    یه درد دل: دوستان می دونستید که در جدول معروف مندلیف دوتا از عناصر رو ایرانی ها کشف کردن ولی بدبختانه اسمهای عجیبی روش گذاشتن که به فکر جن هم نمیرسه که این کشف کدوم کشوره( مثلا زیرکونیم یا زرگونیم) . همچنین مبحث الگوریتم در ریاضیات از احتراعات ریاضیدان معروف خارزمی هست . در کل میخوام بگم ما که این همه زحمت می کشیم چرا در انتخاب اسم دقت نمی کنیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

همه بازی ژنرال را به کل پاک کنید

بازی رو د و بار ه نصب کنید به جای رمز های قبلی که میزدید
    از این رمز استفاده کنید

EF2A-RP4v-RHYW-5VV6-****
    این کدو کسی استفاده نکنه! شما هم پاکش کن!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام ufo-alien عزیز
    در مورد مود ایران دو تا نکته باید عرض کنم ( اگر مارو قابل بدونی):
    1- به نظر منم فکر خوبیه که گروه های تروریست رو حذف کنی ولی سعی کن یه جایگزین براشون پیدا کنی.
    2- در مورد اسمی که انتخاب کردی شرمنده ولی باید بگم انتخاب خوبی نیست. آرماگدون جالب نیست. اسمش رو یه چیزی انتخاب کن که هر کس هر کجای دنیا اونو بازی می کنه بفهمه هنر یه ایرانیه.
    یه درد دل: دوستان می دونستید که در جدول معروف مندلیف دوتا از عناصر رو ایرانی ها کشف کردن ولی بدبختانه اسمهای عجیبی روش گذاشتن که به فکر جن هم نمیرسه که این کشف کدوم کشوره( مثلا زیرکونیم یا زرگونیم) . همچنین مبحث الگوریتم در ریاضیات از اختراعات ریاضیدان معروف خارزمی هست . در کل میخوام بگم ما که این همه زحمت می کشیم چرا در انتخاب اسم دقت نمی کنیم
    سلا م
    1-جایگز ین که داریم مثل عر اق -سو ر یه -ایر ا ن و ...

2- وار آر ما گد و ن به نا م جن گ پا یا نی است و من در زیر ش هم نو شتم مو د ایر ان 2009 حالا نمی دو نم اگه اسم دیگه ای دارید پیشنهاد بد ید ....
    متشکرم

داره خودمونی میشه mohyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خسته نباشی ufo-alien عزیز
    من کی باشم که بخوام به شما اسم پیشنهاد بدم. از قدیم گفتن کار رو آن کسی کرد که تمام کرد. شما که این همه زحمت کشیدی مطمئنم که از پس یه اسم باحال هم بر میایی.
    راستی یه سوال دیگه: این عکسی که برای آواتار خودت استفاده کردی خیلی جالبه ، آیا آرم مود ایران هم همینه؟
    موفق باشی

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

آقای Feiz نوشته بود تانک های آمریکای لیزر از Over land چین قوی تره ! درحالی که تانک های لیزر حریف تانک های معمولی چین نوکلر هم نیست درحالی که Over land میتونه از پس چندتا تانک باهم بربیاد . حتی اگه کم آورد از روی تانک های دیگه رد شه و همه رو له کنه البته اینو قبول دارم که پدافند لیزر از همه بهتره ام به نظر من اگه کنار پدافندهای آمریکای سوپر اسنایپر بزاری کامل میشه درضمن درمورد نیروی هوایی اون جتهای گنده ی سوپر برای از بین بردن چندتا تانک خفن در آن واحد عالی هستش وتنها تانکی که میتونه دربرابر اون یکم مقاومت کنه Over land هستش البته بازم این تانک تا مرز ترکیدن میره . درمورد اون سلاح Partical canon(فکر کنم اشتباه نوشتم) هم درگروه آمریکا سوپر قیمتش نصف هست یعنی 2500 یعنی شما میتونی تعداد خیلی زیادی را درزمان کمتری نسبت به حریفت بسازی . ولی اینم قبول دارم که این گروه نسبت به ژنرالهای Gla کندتره اما اگه با این گروه فرز بشید وبتونید دفاع خوبی بچینید با اون جت های وحشتناک سوپر ویپن میتونید دخل دشمن رابیارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اساتید یه سریال بدید ماهم بتونیم آن بازی کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منظورت over lord هست دیگه در همه ی زمینه ها موافقم ولی هیچی EMP PATRIOTsystem های super weapons نمیشه ولی یه مزیت بزرگ این تانک لیزری ها عدم نیاز به strategy center هست درضمن به جای particle canon می نوشتی super weapon هم میشد.(کلا scude storm,nuclear missle,particle cannon همشون super weapon اند.محض اطلاع)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •