منظورتون سايتي هست كه باهاش نتونستم باز كنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورتون سايتي هست كه باهاش نتونستم باز كنم؟
پیشنهاد می کنم از این سایت استفاده نکنی چون نتایجش چندان جالب نیست از سایت های دیگر که معرفی شده استفاده کن
فایل تورنت رو تو برنامش اجرا میکنم ولی چرا اصلا دانلود نمیکنه تو قسمت DHT Status : Not Allowed نوشته
و پایین برنامه هم عکس علامت تعجب زده
چی کار کنم ؟
سلام
من یک فیلم تورنت دانلود کردم و وقتی خواستم فیلم را ببینم کل فیلم این پیغام را نشان میداد که برای دیدن فیلم به سایت زیر برید
بعد از رفتن به این سایت هم دیدم که لینک داده برید یک سایت عضو شید که codec را براتون بفرستیم ...او سایت هم اصلا سایت جالبی نیست (18 سال به بالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)..به هر حال من به خاطر وقتی که گذاشته بودم فیلم را دانلود کنم اونجا هم عضو شدم. منتها هیچ codec ای هم برام نفرستادن
![]()
حالا کلا این سر کاری بوده؟ یا راهی هست که من اون فیلم را ببینم؟؟؟
لینک فیلم هم axxo بود
بهتر بود عکس ارور و دسکتاپتان را می گذاشتید.
علامت زرد نشانه این است که پورت شما درست فروارد نشده ( احتمالا توسط فایروال و یا isp تان بسته شده ) در حالت اول پورت را به فایروال تعریف کنید در حالت دوم کاری نمی توان کرد.
لطفا نوع ارتباط اینترنت و نام شرکتی که از ان گرفتید را بگید
بهتر بود لینک فایل تورنت را اینجا می گذاشتید تا چک کنیم
طبق گفته های شما فیلمی که گرفتید فیک است و بدرد نمی خورد .از این به بعد قبل از دریافت فیلم پیام هایی که برای ان تورنت گذاشتن را بخوانید تا احتمال فیک بودن کمتر شود.
همچنین طبق اخبار رسیده فعلا فیلم های جدیدی که به فرمت axxo است فیک است ( پست های قبل را بخوانید) در صورتی که فیلم شما جدید است احتمالا فیک است .
اگر خواستید می توانید منتظر بمانید اساتید دیگر هم بیایند نظرشان را بگویند![]()
Last edited by zed2; 04-01-2008 at 20:29.
فیک بود...خودم چک نکرده بودم قبل از دانلود
افرین. تجربه شد حتما پیغام های گذاشته شده را بخوانید . باز هم مشکلی بود من و دوستان دیگر در خدمتیم![]()
یک نکته ای رو هم یادتون باشه! گروه aXXo تا اطلاع ثانوی دیگه تورنت بیرون نمیده، بنابراین فیلم های جدید رو اگه دیدین اسم aXXo داره، شک نکنین فیک هست. به جاش دنبال فیلم های گروه FXG بگردید.
آدرس اصلیشونم اینجاست:
با سلام . من يك فايل رو داونلود كردم تا 33 درصد داونلود شد . الان يه ماهه كه به تنظيماتم ايراد ميگيره و داونلود نميكنه ولي آپلود ميكنه . لطفا كمك كنيد
![]()
علامت زرد پایین ننشانه مشکا در پورت ارائه شده است . فایر والت را تنظیم کردی یا خیر ؟ از کدام شرکت adsl را گرفتی شاید پورت هات را بسته است. اگر می توانی لینک تورنت را بزار چک کنیم.
همچنین ترکر ها به شما وصل هستند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)